mes pasitarėm, ir AŠ sugalvojau, kad mums reikia tokios temos, kurioje aptarinėsim, pirksim, ir dalinsim atsiliepimais apie azijietišką - korėjietišką, kinišką, taivano produkciją, ir kartu ieškosime perliukų. Kad įžanga nebūtų visiškai tuščia, pradedu savo įspūdžius. Tiesą sakant, pirmi pirkiniai buvo tiesiog impulsyvus noras pakelti sau nuotaiką, o paskui jau užsikabinau.
Pradėsiu nuo turbūt pačios mieliausios pakuotės, kokioje skaistalai tegali būti, nors pakuotė popierinė, tačiau jokiu būdu neatrodo pigi. Labai sunkiai išgavau pavyzduką ant rankos, bet vaizdelis panašus, jei noras yra, galima sluoksniuoti, kad išgauti dar ryškesnį vaizdą.

Toliau BB kremukas, vėlgi, pakuotė nereali, galvoju, gal man reikia lentynos atskiros jų produkcijai?

Ant veido dar nebandžiau, tai negaliu pasakyti,kaip laiko

Toliau, tas nelemtas prausiklis - Missha super oxygen visible deep cleanser, jis tikrai labai geras - aš esu išbandžiusi ne vieną, ir ne dešimt, kvepia labai gaiviai, oda atsigauna iškart, vienintelis minusas, pilno dydžio buteliukas apie 20dolerių, pirkčiau tikrai, jei neturėčiau kitų gulinčių, dabar gi sau prisižadėjau išnaudoti turimus

SkinFood DeepSea Water MultiGel - vėlgi gavau mėginuką, jo užteks kokiems keturiems kartams, lengvas valantis drėkiklis, manau tiktų sausai odai, mano mišri jį irgi sugėre puikiai, oda po jo švelnutė, minkšutė, pati save glosčiau

Love aplha fiber mascara, dar neišbandžiau, nes nedrįstu, fiber tušo nesu prieš tai gyvenime turėjusi

Idėja tokia, kad pirmiausia tepi transplanting gel - taip įsivaizduoju, kad čia kažkas panašaus kaip būtų dirbtinių blakstienų klijai, o paskui tas fiber, ir kartoji, kol pasieki reikiamą rezultatą

Čia tuoj reklama užkvips

o šie dar laukia savo eilės:

Mano išbandyti ir patikimi ebay pardavėjai:iamlove-shop ir heirofkoreanculture prekės atėjo per mažiau nei savaitę, negaili mėginėlių
Vengiu hsckoreanimports bei choimarket Prekių laukiu nuo gruodžio pradžios, pirmasis bendrauja labai grubiai, antras kiek gražiau, bet visgi...
čia ir čia esu rašiusi kokių produktų dar laukiu atkeliaujančių, atsiliepimus atnešiu tik išbandžiusi

prašom dalintis pastebėjimais, klausimais, atsiliepimais