Sveikos,
mes pasitarėm, ir AŠ sugalvojau, kad mums reikia tokios temos, kurioje aptarinėsim, pirksim, ir dalinsim atsiliepimais apie azijietišką - korėjietišką, kinišką, taivano produkciją, ir kartu ieškosime perliukų. Kad įžanga nebūtų visiškai tuščia, pradedu savo įspūdžius. Tiesą sakant, pirmi pirkiniai buvo tiesiog impulsyvus noras pakelti sau nuotaiką, o paskui jau užsikabinau.
Pradėsiu nuo turbūt pačios mieliausios pakuotės, kokioje skaistalai tegali būti, nors pakuotė popierinė, tačiau jokiu būdu neatrodo pigi. Labai sunkiai išgavau pavyzduką ant rankos, bet vaizdelis panašus, jei noras yra, galima sluoksniuoti, kad išgauti dar ryškesnį vaizdą.
Toliau BB kremukas, vėlgi, pakuotė nereali, galvoju, gal man reikia lentynos atskiros jų produkcijai? Nežinau, kiek matosi ant rankos, dengia gražiai, tolygiai, kvepia maloniai - aš iš tų žmonių, kurie uosto viską
Ant veido dar nebandžiau, tai negaliu pasakyti,kaip laiko
Toliau, tas nelemtas prausiklis - Missha super oxygen visible deep cleanser, jis tikrai labai geras - aš esu išbandžiusi ne vieną, ir ne dešimt, kvepia labai gaiviai, oda atsigauna iškart, vienintelis minusas, pilno dydžio buteliukas apie 20dolerių, pirkčiau tikrai, jei neturėčiau kitų gulinčių, dabar gi sau prisižadėjau išnaudoti turimus
SkinFood DeepSea Water MultiGel - vėlgi gavau mėginuką, jo užteks kokiems keturiems kartams, lengvas valantis drėkiklis, manau tiktų sausai odai, mano mišri jį irgi sugėre puikiai, oda po jo švelnutė, minkšutė, pati save glosčiau draugo namie nebuvo
Love aplha fiber mascara, dar neišbandžiau, nes nedrįstu, fiber tušo nesu prieš tai gyvenime turėjusi vėlgi, žavinti pakuotė
Idėja tokia, kad pirmiausia tepi transplanting gel - taip įsivaizduoju, kad čia kažkas panašaus kaip būtų dirbtinių blakstienų klijai, o paskui tas fiber, ir kartoji, kol pasieki reikiamą rezultatą
Čia tuoj reklama užkvips ,tai keliu visišką nesusipratimą, gavau dovanų su pirkiniu, atėjo pusiau išbėgęs, turėjo būti lūpų tint'as(koks lietuviškas atitikmuo? ), Tony Moly firmos, bet toks vaizdas, kad teptum burokėlių sultis ant lūpų
o šie dar laukia savo eilės:
Mano išbandyti ir patikimi ebay pardavėjai:iamlove-shop ir heirofkoreanculture prekės atėjo per mažiau nei savaitę, negaili mėginėlių
Vengiu hsckoreanimports bei choimarket Prekių laukiu nuo gruodžio pradžios, pirmasis bendrauja labai grubiai, antras kiek gražiau, bet visgi...
čia ir čia esu rašiusi kokių produktų dar laukiu atkeliaujančių, atsiliepimus atnešiu tik išbandžiusi
prašom dalintis pastebėjimais, klausimais, atsiliepimais
Aš " Cure Aqua Gel" esu bandžiusi. Užtepi ant švarios odos, šiek tiek palauki ir nuplaunant tarsi nusirutulioja senų odos ląstelių sluoksnis. Oda po to gaivi, skaisti ir kitos priemonės geriau veikia. Giria dėl to, jog be jokių pažeidimų, mechaninio veikimo tarsi nušveičiama oda, bet labai švelniai. Šiaip patiko. Nepigus malonumas.
kalbant apie grazias pakuotes, tai Tony Moly turbut pirmauja
nu taip ir norisi pasakyti "skanaus"
nu taip ir norisi pasakyti "skanaus"
o kas daro mainus?
Atsiprašau, pražioplinau pavadinimus kelių tikrai
Taigi,
1. The Face Shop Lovely Me:Ex Cushion Blusher, spalva Rose Cushion
2. Holika Holika BB cream
o kiti surašyti/aiškiai matosi nuotraukose
Atsiprašau, pražioplinau pavadinimus kelių tikrai
Taigi,
1. The Face Shop Lovely Me:Ex Cushion Blusher, spalva Rose Cushion
2. Holika Holika BB cream
o kiti surašyti/aiškiai matosi nuotraukose
Aš ir pradedu atrasti azijietišką kosmetiką Vienas iš mato atradimų tai būtų MIZON - Watermax Aqua Gel Toner
Paprastai man sunaudoti visą produkto pakuotę būna sudėtinga nusibosta, pamirštu panaudoti Bet šis tonikas labai patiko , oda po naudojimo tapo švelnesnė, šiek tiek gražesnė. Mano dehidratuotai, mišriai odai labai patiko. Šiaip pavadinime yra žodelis gel, bet jo tekstūra nepasakyčiau, kad gelinė, labiau primena vandenuko tekstūrą tik gal vos vos tirštesnis
Šis veido tonikas jau į pabaigą eina, nors dabar į jo vietą ketinu pirkti, ką nors kito (norisi išbandyti, ką nors naujo) manau ateityje kartosiu
Pirkau iš šio (mizoncorp) ebay pardavėjo tai mėginukų tai tikrai nepagailėjo
Taip pat esu išbandžiusi Skinfood Agave Cactus Toner mėginuką
Tai labai patiko galbūt kada visą pakuotę įsigysiu
Taip pat šiuo metu naudoju Tony Moly Cat's Wink Mascara: Volume & Longlash. Visai fainas tušas Kas patiko, kad jei sninga jis nenubėga, bet jį lengva nuvalyti su paprastu šiltu vandeniu
Nuotraukos iš šio blogo jame yra ir atsiliepimas apie tušą bei keletą kitų azijietiškų kosmetikos priemonių
Paprastai man sunaudoti visą produkto pakuotę būna sudėtinga nusibosta, pamirštu panaudoti Bet šis tonikas labai patiko , oda po naudojimo tapo švelnesnė, šiek tiek gražesnė. Mano dehidratuotai, mišriai odai labai patiko. Šiaip pavadinime yra žodelis gel, bet jo tekstūra nepasakyčiau, kad gelinė, labiau primena vandenuko tekstūrą tik gal vos vos tirštesnis
Šis veido tonikas jau į pabaigą eina, nors dabar į jo vietą ketinu pirkti, ką nors kito (norisi išbandyti, ką nors naujo) manau ateityje kartosiu
Taip pat esu išbandžiusi Skinfood Agave Cactus Toner mėginuką
Tai labai patiko galbūt kada visą pakuotę įsigysiu
Taip pat šiuo metu naudoju Tony Moly Cat's Wink Mascara: Volume & Longlash. Visai fainas tušas Kas patiko, kad jei sninga jis nenubėga, bet jį lengva nuvalyti su paprastu šiltu vandeniu
Nuotraukos iš šio blogo jame yra ir atsiliepimas apie tušą bei keletą kitų azijietiškų kosmetikos priemonių
Etude House Black Head Cleansing Foam
žiauriai skalsus , putuoja taip kad atrodo prausiesi su skutimosi putom, nuplauna puikiausiai, man labai panašus į esteelauder violetinį prausiklį, tik puikiausi atsiliepimai ir prisiminimai, tiesa turi juodus taškelius bet nepastebečiau kas jie draskitu ir išvis toks įspudis kad jie ištirpsta, gaila kad jau rodos nebegaminamas
Shiseido - Aqualabel Deep Clear Oil Cleansing
prausimosi aliejus, balinamasis, na ka galiu pasakyt pirmas ir paskutinis pirktinis hidrofilinis aliejus
labai patiko, akiu ne tik negriaužia bet ir nera aliejines pleveles ant akiu pirmas puse minutes (o taip dažnai pasitaiko sprendžiant iš atsiliepimu apie kitus aliejus) labai skystas, dveju paspaudimu užtenka visam veidu su pilnu makiažu, nuvalo VISA kosmetika ir vandeniui atsparia, bet dabar darausi pati toki alieju, naudoju tik buteliuka nes labai mielas ir patvarus
Purebess Snail School Gel
gelis su sraigiu ekstraktu, na ka jau ketvirtas nežinau ka jis konkrečiai daro, bet oda po atrodo sveika ir toks įspudis kad po jo jau neberiebi o normali, taip pat dedu storesniu sluoksniu po naktinem kaukem
puikiai įsigeria, nieko nepalieka ant veido, kartais atrodo kad traukia oda, pudra ant jo dengiasi idealiai, man buna kad mažai drekinimo, bet dedu ant viršaus kremą mizon (apie ji žemiau)
MIZON Total Repair Youthful Essence
geras lengvas kremas, naudoju ekstra atvejais kai oda išsausejus po rugčiu arba tiesiod kai reikia daugiau drekinimo, vieno paspaudimo per akis visam veidui, bet dienai man perriebus (aš turiu riebia oda)
MIZON Night Repair Seruming Ampoule
stebuklas, kuri naudoju jau antra buteliuka, vienos pipetes visam veidui man mažoka, galima naudoti kaip sos priemone, arba tiesiog kiekviena vakara, oda po jos minkšta ,ne riebi, atrodo kad švyti, ir ji balina, kas man dydelis pliusas, vien žo tik pliusai, buteliukas iš sunkaus stiklo, labai patiko tas kad viduje yra "dozatorius" t.y. ištrauki pipete sausa bet pilna, niekas ne varves iš jos ir nuo jos, smulkmena bet labai maloni pats serumas nera skystas vandenukas, pasakyčiau labiau rudas gelis
žiauriai skalsus , putuoja taip kad atrodo prausiesi su skutimosi putom, nuplauna puikiausiai, man labai panašus į esteelauder violetinį prausiklį, tik puikiausi atsiliepimai ir prisiminimai, tiesa turi juodus taškelius bet nepastebečiau kas jie draskitu ir išvis toks įspudis kad jie ištirpsta, gaila kad jau rodos nebegaminamas
Shiseido - Aqualabel Deep Clear Oil Cleansing
prausimosi aliejus, balinamasis, na ka galiu pasakyt pirmas ir paskutinis pirktinis hidrofilinis aliejus
labai patiko, akiu ne tik negriaužia bet ir nera aliejines pleveles ant akiu pirmas puse minutes (o taip dažnai pasitaiko sprendžiant iš atsiliepimu apie kitus aliejus) labai skystas, dveju paspaudimu užtenka visam veidu su pilnu makiažu, nuvalo VISA kosmetika ir vandeniui atsparia, bet dabar darausi pati toki alieju, naudoju tik buteliuka nes labai mielas ir patvarus
Purebess Snail School Gel
gelis su sraigiu ekstraktu, na ka jau ketvirtas nežinau ka jis konkrečiai daro, bet oda po atrodo sveika ir toks įspudis kad po jo jau neberiebi o normali, taip pat dedu storesniu sluoksniu po naktinem kaukem
puikiai įsigeria, nieko nepalieka ant veido, kartais atrodo kad traukia oda, pudra ant jo dengiasi idealiai, man buna kad mažai drekinimo, bet dedu ant viršaus kremą mizon (apie ji žemiau)
MIZON Total Repair Youthful Essence
geras lengvas kremas, naudoju ekstra atvejais kai oda išsausejus po rugčiu arba tiesiod kai reikia daugiau drekinimo, vieno paspaudimo per akis visam veidui, bet dienai man perriebus (aš turiu riebia oda)
MIZON Night Repair Seruming Ampoule
stebuklas, kuri naudoju jau antra buteliuka, vienos pipetes visam veidui man mažoka, galima naudoti kaip sos priemone, arba tiesiog kiekviena vakara, oda po jos minkšta ,ne riebi, atrodo kad švyti, ir ji balina, kas man dydelis pliusas, vien žo tik pliusai, buteliukas iš sunkaus stiklo, labai patiko tas kad viduje yra "dozatorius" t.y. ištrauki pipete sausa bet pilna, niekas ne varves iš jos ir nuo jos, smulkmena bet labai maloni pats serumas nera skystas vandenukas, pasakyčiau labiau rudas gelis
QUOTE(dreamless @ 2013 01 18, 14:53)
Aš ir pradedu atrasti azijietišką kosmetiką Vienas iš mato atradimų tai būtų MIZON - Watermax Aqua Gel Toner
turejau toki, atidaviau mamai mano riebiai odai netiko, kažkaip persunkus jis man pasirode man palikdavo lipnia plevele, mama sausos odos savininke tai savo kad be jo kaip be ranku tepa prieš bet kuri kremą, laukiu tuščio buteliuko kad perpilčiau savo favorita, bet ne iš ažiječiu
iki vakaro arba rytojaus vaikai reikalauja demesio
QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 18:43)
Etude House Black Head Cleansing Foam
žiauriai skalsus , putuoja taip kad atrodo prausiesi su skutimosi putom, nuplauna puikiausiai,
žiauriai skalsus , putuoja taip kad atrodo prausiesi su skutimosi putom, nuplauna puikiausiai,
Julkana matyt čia bus visų Cleansing Foam bruožas Aš turiu The Face Shop Herb Day 365 Lemon Cleansing Foam
Tai šis prausiklis irgi labai skalsus, o ir jo nedaug reikia. Tai nelabai įsivaizduoju kada ji pabaigsiu, nes jam vis dar galo nesimato, o dar sandeliuke turiu ir Herb Day 365 Cleansing Foam - Mung Beans ir Herb Day Cleansing Cream - 5 Combined Cereal Pirkau juos kartu, nes rinkinys visų jų trijų buvo papigiai ebay pirkti (nors siuntimas buvo nemažas, kurį pastebėjau, tik po biddinimo ). Tai kaip sakant veido prausiklių esu užkaupus reiks gal juos kaip dušo želes pradėti naudoti
ir man užsireikė citrininio arba persikinio, man rodos šita tema pavojinga iš kokio pardavėjo pirkot?
aš dar tokį miniuką prigriebiau
Sulwhasoo pirmos pagalbos serumas ir pakeliantis kremas - tikiuosi, kad stebuklus paburkusiems paakiams padarys nes man patinka mažus kiekius bandyti, ir kuo daugiau ("profesinė liga", turiu blogą apie kosmetiką ) ir dar svarstau šitą, tas gold caviar užrašas vilioja
aha, tas missha aqua irgi putoja puikiai
kaži, ar tik man pusės foto nerodo?
Sulwhasoo pirmos pagalbos serumas ir pakeliantis kremas - tikiuosi, kad stebuklus paburkusiems paakiams padarys nes man patinka mažus kiekius bandyti, ir kuo daugiau ("profesinė liga", turiu blogą apie kosmetiką ) ir dar svarstau šitą, tas gold caviar užrašas vilioja
aha, tas missha aqua irgi putoja puikiai
kaži, ar tik man pusės foto nerodo?
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 18, 21:04)
Sulwhasoo pirmos pagalbos serumas ir pakeliantis kremas - tikiuosi, kad stebuklus paburkusiems paakiams padarys
paakiams naudoju šitą kremą veidui, nes paakiams yra kitas šios firmos,
serumas yra skirtas bet kuriam produktui tepti prieš , tai yra nusiprausius iš pradžiu first care serum o paskui tonikas (water) -lotion- kremas- sleep pack jei reikia
apie juos tik iš šitos eigos išemiau tik lotion nes mano oda rebi ir tiesiog jau persunku, kremas riebus, bet kuo puikiausiai laiko matiškuma kaip isigeria, pudra ant juo dedasi puikiai, kartais taupimo sumetimais naudoju arba tik FirstCareSerum arba tik Water , iš sulvašuu kremu yra dar su ženšeniu kremas jis žymiai rebesnis ir naudoju ji tik nakčiai kartu su šios firmos ženšenio sleeping pack, padaro stebuklus,
paakiams šio kremo nenaudočiau, nes išsausins, bet turejau meginius iš šios serijos, visai nieko bet... buvo dar idetas meginis hystory of woo paakiams tai ten stebuklas tikras neveltui 10vnt po 1ml -10-15$kainuoja
siunčiausi rinkinukus su water15ml+lotion15ml+serum8ml+kremas su ženšeniu 5ml
dabar laukiu tokius sulvašuu krenus po 5ml*5vnt pagavau už 6$ su siuntimu free dabar serumo dairausiu kad už tokia kaina
kažkaip pagalvojau, kad lifting cream, tai gal patemps, ir iškels mano vargšus paakius, bet žinoma, tokie dalykai tik bandant atsirenkami esu dėkinga savo odai, kuri eksperimentus priima, ir dar jais džiaugiasi, o mamos, pvz. beria nuo praktiškai kiekvieno produkto
pasistenkim necituoti nuotraukų , ypač jei jos buvo paskutiniame įraše, kad neapkrautumėm forumo
o aš serumą naudoju po tonerio ir ne kasdien
pasistenkim necituoti nuotraukų , ypač jei jos buvo paskutiniame įraše, kad neapkrautumėm forumo
o aš serumą naudoju po tonerio ir ne kasdien