Pirmoji tema
2011 m. įkurtas prekinis ženklas, pristatantis odines rankines.
Tashe tashe facebook puslapis ir tinklapis
Siaip tai dziaugiuosi, kad tashe uzsisakiau pirmiau, nei pamaciau ir paskaiciau apie nubrizgusius logotipus ir rankenas Jeeetus, tikiuosi busiu uztaikius ant teisingos odos ir nenubrizgys per pusmeti taip bjauriai
Tiesa sakant apskritai nenoriu galvot apie JOKI nubrizgijima nei po metu, nei po penkiu
Mano buves direktorius turi tokia odine terba, nesioja gal n metu jau ja, ale nemaciau ant jos kokiu nubrizgijimu, tik payi oda taip skaniai pasitrynus, bet kad kas kur praire butu, tai nieko panasaus Is tashe tashe tikeciausi to paties
Tiesa sakant apskritai nenoriu galvot apie JOKI nubrizgijima nei po metu, nei po penkiu
Mano buves direktorius turi tokia odine terba, nesioja gal n metu jau ja, ale nemaciau ant jos kokiu nubrizgijimu, tik payi oda taip skaniai pasitrynus, bet kad kas kur praire butu, tai nieko panasaus Is tashe tashe tikeciausi to paties
oj kokiu cia naujienu...
o tai kaip zinot, kokia oda bus ant to logotipo?
gasdinat, merginos
as jau viska pagaliau sutariau kas kaip ir tt. tai gal uzklaust reiktu apie garantijas?
o tai kaip zinot, kokia oda bus ant to logotipo?
gasdinat, merginos
as jau viska pagaliau sutariau kas kaip ir tt. tai gal uzklaust reiktu apie garantijas?
QUOTE(Siges @ 2013 01 16, 23:06)
Siaip tai dziaugiuosi, kad tashe uzsisakiau pirmiau, nei pamaciau ir paskaiciau apie nubrizgusius logotipus ir rankenas
aš kažkaip optimistiškai tikiuos, kad viskas bus ok o jeigu jau nubrigs, kad pataisys be problemų...
pažaidžiau su fotošopu kiek, neatsispyriau va panaši mano bus gal atspalviai kiek skirsis, bet panaši...
Jei ka suzinosit del garantijos, parasykit cia
QUOTE(Pukė @ 2013 01 17, 07:53)
pažaidžiau su fotošopu kiek, neatsispyriau va panaši mano bus gal atspalviai kiek skirsis, bet panaši...
teks pasirodyti, kai gyvai gausi
as irgi issirinkau si modeliuka. spalvas taip pat rinkausi savo nuoziura. taip, kad galeciau priderinti prie turimu rubu ir megstamu spalvu
QUOTE(~FSCG~ @ 2013 01 17, 08:16)
Jei ka suzinosit del garantijos, parasykit cia
uzklausiau. tokios kaip garantijos jos neduoda, bet jei kas nutinka, mielai viska sutvarko. geriausia atnesti joms, bet jei tenka siusti, Tashe tashe merginos apmoka siuntimo islaidas. tai sakyciau, lb grazu viskas is ju puses
labai grazios tashe tashe rankines planuoju pavasari ar vasara nusipirkt...
pukes labai fainos pasirinktos spalvos ir modelis
pukes labai fainos pasirinktos spalvos ir modelis
QUOTE(Langoza @ 2013 01 18, 16:14)
uzklausiau. tokios kaip garantijos jos neduoda, bet jei kas nutinka, mielai viska sutvarko. geriausia atnesti joms, bet jei tenka siusti, Tashe tashe merginos apmoka siuntimo islaidas. tai sakyciau, lb grazu viskas is ju puses
Aciu.
Tikrai labai malonu, saunuoles merginos.
QUOTE(Pukė @ 2013 01 17, 08:53)
aš kažkaip optimistiškai tikiuos, kad viskas bus ok o jeigu jau nubrigs, kad pataisys be problemų...
O maždaug kokia jos kaina? Labai norėčiau tokios
QUOTE(miau @ 2013 01 19, 16:37)
O maždaug kokia jos kaina? Labai norėčiau tokios
470lt.
juokaujat su tom jones, ane
hm... o dabar sudvejojau del vieno dalyko. patarkit
as pasirinkau rankenas grey'ish blue nubuko odos. nes man spalva patiko. o dabar mastau, ar ne kvailai pasirinkau? juk nubuko oda su tokiu kaip ir pukeliu, atrodo, ane? tai gal kaip rankenos, labai nusitrins greitai, kaip manot? gal reik pakeisti?
as pasirinkau rankenas grey'ish blue nubuko odos. nes man spalva patiko. o dabar mastau, ar ne kvailai pasirinkau? juk nubuko oda su tokiu kaip ir pukeliu, atrodo, ane? tai gal kaip rankenos, labai nusitrins greitai, kaip manot? gal reik pakeisti?