Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Pirmoji tema

2011 m. įkurtas prekinis ženklas, pristatantis odines rankines.
Tashe tashe facebook puslapis ir tinklapis

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 16 sausio 2013 - 21:58
Siaip tai dziaugiuosi, kad tashe uzsisakiau pirmiau, nei pamaciau ir paskaiciau apie nubrizgusius logotipus ir rankenas doh.gif Jeeetus, tikiuosi busiu uztaikius ant teisingos odos ir nenubrizgys per pusmeti taip bjauriai wacko.gif

Tiesa sakant apskritai nenoriu galvot apie JOKI nubrizgijima nei po metu, nei po penkiu doh.gif

Mano buves direktorius turi tokia odine terba, nesioja gal n metu jau ja, ale nemaciau ant jos kokiu nubrizgijimu, tik payi oda taip skaniai pasitrynus, bet kad kas kur praire butu, tai nieko panasaus doh.gif Is tashe tashe tikeciausi to paties huh.gif
Atsakyti
unsure.gif oj kokiu cia naujienu...
o tai kaip zinot, kokia oda bus ant to logotipo?

gasdinat, merginos unsure.gif

as jau viska pagaliau sutariau kas kaip ir tt. tai gal uzklaust reiktu apie garantijas?
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 01 16, 23:06)
Siaip tai dziaugiuosi, kad tashe uzsisakiau pirmiau, nei pamaciau ir paskaiciau apie nubrizgusius logotipus ir rankenas doh.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif aš kažkaip optimistiškai tikiuos, kad viskas bus ok smile.gif o jeigu jau nubrigs, kad pataisys be problemų...

pažaidžiau su fotošopu kiek, neatsispyriau blush2.gif lotuliukas.gif va panaši mano bus smile.gif gal atspalviai kiek skirsis, bet panaši...

user posted image

Atsakyti
Jei ka suzinosit del garantijos, parasykit cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 01 17, 07:53)

pažaidžiau su fotošopu kiek, neatsispyriau blush2.gif  lotuliukas.gif va panaši mano bus smile.gif gal atspalviai kiek skirsis, bet panaši...

teks pasirodyti, kai gyvai gausi mirksiukas.gif
as irgi issirinkau si modeliuka. spalvas taip pat rinkausi savo nuoziura. taip, kad galeciau priderinti prie turimu rubu ir megstamu spalvu smile.gif

QUOTE(~FSCG~ @ 2013 01 17, 08:16)
Jei ka suzinosit del garantijos, parasykit cia  4u.gif

uzklausiau. tokios kaip garantijos jos neduoda, bet jei kas nutinka, mielai viska sutvarko. geriausia atnesti joms, bet jei tenka siusti, Tashe tashe merginos apmoka siuntimo islaidas. tai sakyciau, lb grazu viskas is ju puses 4u.gif
Atsakyti
labai grazios tashe tashe rankines smile.gif planuoju pavasari ar vasara nusipirkt...

pukes labai fainos pasirinktos spalvos ir modelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 01 18, 16:14)

uzklausiau. tokios kaip garantijos jos neduoda, bet jei kas nutinka, mielai viska sutvarko. geriausia atnesti joms, bet jei tenka siusti, Tashe tashe merginos apmoka siuntimo islaidas. tai sakyciau, lb grazu viskas is ju puses  4u.gif

Aciu. 4u.gif

Tikrai labai malonu, saunuoles merginos.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 01 17, 08:53)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif aš kažkaip optimistiškai tikiuos, kad viskas bus ok smile.gif o jeigu jau nubrigs, kad pataisys be problemų...

pažaidžiau su fotošopu kiek, neatsispyriau blush2.gif  lotuliukas.gif va panaši mano bus smile.gif gal atspalviai kiek skirsis, bet panaši...

user posted image

O maždaug kokia jos kaina? Labai norėčiau tokios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2013 01 19, 16:37)
O maždaug kokia jos kaina? Labai norėčiau tokios  bigsmile.gif

470lt. mirksiukas.gif

juokaujat su tom jones, ane g.gif
Atsakyti
hm... o dabar sudvejojau del vieno dalyko. patarkit 4u.gif
as pasirinkau rankenas grey'ish blue nubuko odos. nes man spalva patiko. o dabar mastau, ar ne kvailai pasirinkau? juk nubuko oda su tokiu kaip ir pukeliu, atrodo, ane? tai gal kaip rankenos, labai nusitrins greitai, kaip manot? gal reik pakeisti? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Zomsas arba versta oda buna su plaukeliu, o nubukas tai irgi zomsos rusis, bet jis buna butent be plaukelio. Bet bent jau man, batuose dazniausiai tas nubukas buna nemalonus liesti. Gal cia geriau isdirbtas bus, nezinau smile.gif
Atsakyti