QUOTE(Ugnė @ 2006 05 17, 22:39)
As,asmeniskai,labai geros nuomones apie sia kosmetika.Turiu krempudre,kompaktine pudra,seselius.Esu dar turejusi dvejus tusus bei eyeliner'i-tai irgi

labai geri kremiukai paakiams

Kremai,serumai yra vieni is geriausiu,koki tik beturejau visi veiksmingi.Akiu kremas irgi fainas,bet man nepatiko,kad ji reikia su pirstu kabliuoti,as megstu su dozatoriumi.
Labai nepatiko akiu tusai,dvieju rusiu bandziau,tai man jie kazkoks nesusipratimas.O mamai nera geresniu uz juos(as jai tuos tusus perleidau).
Turejau lupdazi,geras,bet nepatiko,kvapas(sintetinis).
Labai nepatiko akiu tusai,dvieju rusiu bandziau,tai man jie kazkoks nesusipratimas.O mamai nera geresniu uz juos(as jai tuos tusus perleidau).
QUOTE(addicted @ 2006 05 25, 19:14)
Kremai,serumai yra vieni is geriausiu,koki tik beturejau visi veiksmingi.Akiu kremas irgi fainas,bet man nepatiko,kad ji reikia su pirstu kabliuoti,as megstu su dozatoriumi.
kazkur skaiciau kad sita firma tas pats kas loreal, tik kad brangesne.
bet ta pati gamykla gamina
QUOTE(LEEja @ 2006 05 25, 19:13)
kazkur skaiciau kad sita firma tas pats kas loreal, tik kad brangesne.

Papildyta:
beje, lupdazis Pur color crystal man kazkada labai patiko, tik kad brangus, tai perejau prie L'orealio

Estee Lauder kremai su nieko nesulyginami,tai jau auksciausios kokybes ir kokio poveikio!
Parodysiu kuriuos kremus esu naudojusi
Kremas akims:

Kremas riebiai odai,ziema gal kiek per sausas(per mazai dregmes duoda,bet vasara idealus
)

Si seruma esu gal 4 kartus nusipirkusi,man jis pats paciausias:
Kremas akims:

Kremas riebiai odai,ziema gal kiek per sausas(per mazai dregmes duoda,bet vasara idealus

Si seruma esu gal 4 kartus nusipirkusi,man jis pats paciausias:

QUOTE(addicted @ 2006 05 25, 23:04)
aha aha, o koks poveikis? kaip jauti?
kur perki? ir kiek isbandei kol pasirinkai butent situos?
Kremu nebandzius,bet dekoratyvine nelabai man
Gavau pora rinkinuku dovanu,6blizgesius ir Amber Bronze.Blizgesiu pasilikau tik pora,nes kitus isdalinau(net negaila buvo
).Amber Bronze irgi siaip sau,bet sunaudosiu

Gavau pora rinkinuku dovanu,6blizgesius ir Amber Bronze.Blizgesiu pasilikau tik pora,nes kitus isdalinau(net negaila buvo

QUOTE(asilisa @ 2006 05 27, 11:41)
Kremu nebandzius,bet dekoratyvine nelabai man
).Amber Bronze irgi siaip sau,bet sunaudosiu 

As turiu visa rinkinuka Amber Bronze. Tai man labai