Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

Ka manote apie sia kosmetika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2006 05 17, 22:39)
Ka manote apie sia kosmetika?  smile.gif

As,asmeniskai,labai geros nuomones apie sia kosmetika.Turiu krempudre,kompaktine pudra,seselius.Esu dar turejusi dvejus tusus bei eyeliner'i-tai irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kvepalai labai gerai laikosi,ypac klasikiniai.Is kitu esu girdejusiu irgi daug geru atsiliepimu,tame tarpe ir apie nagu lakus,bet va,vis eile jiems neprieina-vis kitos firmos nusiperku. g.gif
Atsakyti
labai geri kremiukai paakiams thumbup.gif
Atsakyti
Kremai,serumai yra vieni is geriausiu,koki tik beturejau visi veiksmingi.Akiu kremas irgi fainas,bet man nepatiko,kad ji reikia su pirstu kabliuoti,as megstu su dozatoriumi.
Labai nepatiko akiu tusai,dvieju rusiu bandziau,tai man jie kazkoks nesusipratimas.O mamai nera geresniu uz juos(as jai tuos tusus perleidau).
Turejau lupdazi,geras,bet nepatiko,kvapas(sintetinis).
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 25, 19:14)
Kremai,serumai yra vieni is geriausiu,koki tik beturejau visi  veiksmingi.Akiu kremas irgi fainas,bet man nepatiko,kad ji reikia su pirstu kabliuoti,as megstu su dozatoriumi.
Labai nepatiko akiu tusai,dvieju rusiu bandziau,tai man jie kazkoks nesusipratimas.O mamai nera geresniu uz juos(as jai tuos tusus perleidau).
Turejau lupdazi,geras,bet nepatiko,kvapas(sintetinis).

kazkur skaiciau kad sita firma tas pats kas loreal, tik kad brangesne.
bet ta pati gamykla gamina
Atsakyti
blink.gif nezinau,ar tikrai ta pati gamykla gamina ir sia,ir loreal kosmetika,bet as asmeniskai kiek naudojau loreal anksciau,tai man nepatiko,gal mano odai netiko tiesiog. o esteer lauder kokybe akivaizdziai geresne,oda tai jaucia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 05 25, 19:13)
kazkur skaiciau kad sita firma tas pats kas loreal, tik kad brangesne.
bet ta pati gamykla gamina

doh.gif L'oreal ir Estee Lauder neturi nieko bendra. L'oreal didziulis koncernas, jam priklauso daug garsiu brendu, bet ne Estee Lauder. biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
beje, lupdazis Pur color crystal man kazkada labai patiko, tik kad brangus, tai perejau prie L'orealio biggrin.gif
Atsakyti
Estee Lauder kremai su nieko nesulyginami,tai jau auksciausios kokybes ir kokio poveikio!
Atsakyti
Parodysiu kuriuos kremus esu naudojusi

Kremas akims:
user posted image

Kremas riebiai odai,ziema gal kiek per sausas(per mazai dregmes duoda,bet vasara idealus wub.gif )
user posted image

Si seruma esu gal 4 kartus nusipirkusi,man jis pats paciausias:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 25, 23:04)

aha aha, o koks poveikis? kaip jauti?
kur perki? ir kiek isbandei kol pasirinkai butent situos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 spalio 2009 - 21:08
Kremu nebandzius,bet dekoratyvine nelabai man ax.gif
Gavau pora rinkinuku dovanu,6blizgesius ir Amber Bronze.Blizgesiu pasilikau tik pora,nes kitus isdalinau(net negaila buvo schmoll.gif ).Amber Bronze irgi siaip sau,bet sunaudosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asilisa @ 2006 05 27, 11:41)
Kremu nebandzius,bet dekoratyvine nelabai man ax.gif
Gavau pora rinkinuku dovanu,6blizgesius ir Amber Bronze.Blizgesiu pasilikau tik pora,nes kitus isdalinau(net negaila buvo  schmoll.gif ).Amber Bronze irgi siaip sau,bet sunaudosiu  ax.gif

As turiu visa rinkinuka Amber Bronze. Tai man labai thumbup.gif Ten yra tokia auksine kompaktine pudra, tai ji man laaabai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti