Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo skrydžiai 9 tema

Galit pabandyt paieškot pigių skrydžių čia.

Mes šeštadienį į Fukuoką pirkom po 435 eurus už bilietą (per Amsterdamą ir Seulą), kaip į Japoniją- tai labai gera kaina. Mano sesuo sakė, kad perka per juos darbines komandiruotes- tai sakė, kad galima rasti labai gerų pasūlymų.
Atsakyti
Mergaites, gal kuri keitet bilietus per kiwi.com. Per ryanier keiciant kompensuoji tik keitimo kaina ir jei bilietas brangesnis. O cia manes praso labai dideles sumos, itariu visos bilietu kainos. o ankstesnius pinigus man grazins?
Atsakyti
P.S. Skrydis pirmyn-atgal su vienu sustojimu dviems zmonems. Keitimo kaina beveik 400 eur. Ar gali buti tokia keitimo kaina tik uz datos pakeitima? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 02 09, 18:39)
Mergaites, gal kuri keitet bilietus per kiwi.com. Per ryanier keiciant kompensuoji tik keitimo kaina ir jei bilietas brangesnis. O cia manes praso labai dideles sumos, itariu visos bilietu kainos. o ankstesnius pinigus man grazins?

bet kiwi tai tarpininkai ? vadinasi kiek nori tiek prašo
Atsakyti
Esme, kad naujo bileto kaina yra lygiai tokia pati kaip pakeitimo.
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 02 11, 16:47)
Esme, kad naujo bileto kaina yra lygiai tokia pati kaip pakeitimo.

Kokios aviakompanijos?
Atsakyti
Ryanairo.
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 02 11, 21:36)

Aisku negerai kad tokius bilietus per tarpininkus. Siuo atvejuvsprendimas butu gauti originalu koda ir deretis tiesiai su ryanair...
Atsakyti
As jau atsikandau tarpininku paslaugomis, pasinaudojau pirma ir paskutini karta gyvenime. Nusipirksit lengvai, bet noredami pasikeisti bilietus, to nepadarysit. Man uz keitima paeme tiek kiek uz nauja bilieta ju sistemoje. Kai supratau ka padariau, bandziau ilgai ir nuobodziai susirasinetis, bet atsakymas vienas. Tokia aviakompanijos politika. Ir kad skrydzio keitimo kaina-naujo bilieto kaina. Nors tikrai taip nera. Neduoda absoliuciai jokiu duomenu, as savo skrydzio net nematau, sako kad tai konfidenciali informacija. Nezinau isvis ar isskrisim, nes net check in jie esa atliks uz mus. Ir dar kiekvieno laisko pabaigoje palinki man kantrybes. wacko.gif mad.gif doh.gif

Atsakyti
Sveiki,
Gal kas patars kur ieškoti pigių bilietų i San Franciską ( gegužės pabaigai)?
Atsakyti
O jūs man neišmanėlei pasakykit, kur apskritai reikia ieškoti skrydžių bilietų, kokiuose puslapiuose? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Jei ieškot gerų jungiamųjų skrydžių ar tiesiog skrydžių su persėdimu,tai galima per www.momondo.com, www.skyscanner.net, www.azoun.com(mokama),www.pigusbilietai.lt(jie siūlo visokias skrydžių idėjas, www.holidaypirates.com ir t.t

Bet pačius bilietus geriausia pirkti tiesiogiai skrydžių bendrovių puslapiuose,
pvz. www.ryanair.com
www.wizzair.com
www.airbaltic.com ir t.t.

Atsakyti