QUOTE(Opinoksė @ 2012 12 19, 11:42)
O pas mus paumejimas... perejo i plauciu uzdegima Sedim namie, gydomes, ir tikimes bent naujus sutikti sveikos... Tik niekaip nesuprantu, negi per 4 dienas galejo kas nors taip ypatingai pasikeist, kai viena gyd. negirdejo nei vieno karkaliuko, tik is priekio klausant - obstrukcija, is nugaros apskritai buvo viskas gerai, o po 4 dienu - normalus desines puses plauciu uzdegimas Aisku, diagnozuotas kitos gydytojos...
Pas mus, kaip jau rašė mamos, per 1,5 paros galėdavo nueit į plaučių uždegimą nuo pačių pirmųjų simptomų skaičiuojant.
QUOTE(Liutasi @ 2012 12 20, 09:26)
Iki birželio su pastoviai kvėpuojamu fliuksotidu mes per 12 mėnesių turėjom 12 registruotų paūmėjimų. ( pas gydydtoją dėl kiekvieno kostelėjimo tikrai nelaksatau) Pakeitus į seretide viskas susitvarkė, bet pradėjus jį mažinti vasarą ir keičiant į fliuksotidą vėl turėjom du paūmėjimus. Nuo rugsėjo kvėpuojam pastoviai - trys su puse palaimingi ramūs mėnesiai. Po naujų bandysim mažinti žiūrėsim kas bus.
O Montelukasto negėrėt prie flixotido?
QUOTE(Roga @ 2012 12 20, 19:20)
pas mane taip pat, mes dar labiau atsiliekam su skiepai ir nesuku galvos, dabar ne tas galvoje, reikia kad nors kiek jos būklė normalizuotusi šiandiena skalijam šakės.
aš ir kai dariau tėk dėjau vilčių, o gavosi šnipštas, niekam nealergiška iš 36 alergenų suregavo tik braškei 5 balai visa kita nulis. dabar su vyru svarstome apie įkviapiamus padaryti atskira palete, o jei vėl nieko, bet kažkam alergiška tikrai yra
aš ir kai dariau tėk dėjau vilčių, o gavosi šnipštas, niekam nealergiška iš 36 alergenų suregavo tik braškei 5 balai visa kita nulis. dabar su vyru svarstome apie įkviapiamus padaryti atskira palete, o jei vėl nieko, bet kažkam alergiška tikrai yra
mes apie tą mišrią paletę galvojam tai ten tikriausia ir bus tas 36 alergenų tyrimas man tai dauguma pasitvirtino,bet aš dariausi 25 metų
Dėl perėjimo į plaučių uždegimą - aš atradau masažus. kai pradeda šlapiau kosėti - pradedam daryti masažus, taip lengviau iškosti visus brudus.
Dėl skiepų - mus irgi išalergizavo 4 ar 6 mėnesių skiepas, nebepamenu kuris, tai sakė sekančio skiepo ateiti pagėrus tavegilio kelias dienas gerai, kad buvau jau radus šią temutę ir mamyčių dėka nepasidaviau įkalbinėjama. tai manęs paprašė parašyti prašymą atidėti skiepus, tada atseit gydytoją mažiau skalpuoja per susirinkimus dėl nepaskiepytų vaikų. tai parašiau ir iki dviejų metukų buvo ramu. dar ir dabar neturim to MMR skiepo kur daro 18 mėn. Mums jau 3 metai.
Paskaičiau apie ligos tipus diskutavote. aš net nežinau koks mūsų tipas. kaip manot? per vasarą nieko nebuvo be jokių vaistų. rugsėjį baisus paūmėjimas, tada ventolino ir flixotido vartojimas (ir monkastos). monkastą geriam iki dabar. lapkritį buvo kosulys prasidėjęs, praėjo be dusulių, darėm masažus. gruodį vėl prasidėjo kosulys ir net dusulys buvo pora dienų, kvėpavom ventoliną.
kaip Jums atrodo, vis kas mėnesį kažkas nutinka, kažkaip dažnokai, ar ne?
ačiū
Dėl skiepų - mus irgi išalergizavo 4 ar 6 mėnesių skiepas, nebepamenu kuris, tai sakė sekančio skiepo ateiti pagėrus tavegilio kelias dienas gerai, kad buvau jau radus šią temutę ir mamyčių dėka nepasidaviau įkalbinėjama. tai manęs paprašė parašyti prašymą atidėti skiepus, tada atseit gydytoją mažiau skalpuoja per susirinkimus dėl nepaskiepytų vaikų. tai parašiau ir iki dviejų metukų buvo ramu. dar ir dabar neturim to MMR skiepo kur daro 18 mėn. Mums jau 3 metai.
Paskaičiau apie ligos tipus diskutavote. aš net nežinau koks mūsų tipas. kaip manot? per vasarą nieko nebuvo be jokių vaistų. rugsėjį baisus paūmėjimas, tada ventolino ir flixotido vartojimas (ir monkastos). monkastą geriam iki dabar. lapkritį buvo kosulys prasidėjęs, praėjo be dusulių, darėm masažus. gruodį vėl prasidėjo kosulys ir net dusulys buvo pora dienų, kvėpavom ventoliną.
kaip Jums atrodo, vis kas mėnesį kažkas nutinka, kažkaip dažnokai, ar ne?
ačiū
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 12 20, 21:30)
mes apie tą mišrią paletę galvojam tai ten tikriausia ir bus tas 36 alergenų tyrimas
aha, ten ta.
Mes tai jau mąstom, kad reiktų ir atskiras paletes pasidaryt. Gal dar daugiau ko parodys
o jus vilnietes? kur darot pateles? as dariau sorpo labai gera kaina man pasirode... nes poliklinikoj uz 20 alergenu 145, o sorpo 141 uz 41alergena, bet dabar ikvepiamiesiams jau per sitas sventes jau nebesukrapstysiu....
QUOTE(Davina @ 2012 12 20, 22:00)
o jus vilnietes? kur darot pateles? as dariau sorpo labai gera kaina man pasirode... nes poliklinikoj uz 20 alergenu 145, o sorpo 141 uz 41alergena, bet dabar ikvepiamiesiams jau per sitas sventes jau nebesukrapstysiu....
mes Centro poliklinikoj.
O Sorpo išvis geros kainos pasirodė.
QUOTE(carramele @ 2012 12 20, 20:10)
Pas mus, kaip jau rašė mamos, per 1,5 paros galėdavo nueit į plaučių uždegimą nuo pačių pirmųjų simptomų skaičiuojant.
Gėrėm gėrėm, šito jau net nebeskaitau.
Sveikos,
nu ką mums lengva astmos forma, ką tai reiškia nežinau neklausiau
gydytoja išrašė kviepuoti Ventolina 2 ar 3 dienas kol pagėrės ir nebebus švokštimo ir kosulio priepolių. ir vaistus Mofenstra po 1 tabletyte vakare. ir pasirodyti sausio 17 diena kaip gydymas eina. tokios naujienos mūsų fronte.
aš taip pat dariausi Sorpo klinikoje, jau nepamenu kiek mokėjau.
gydytoja išrašė kviepuoti Ventolina 2 ar 3 dienas kol pagėrės ir nebebus švokštimo ir kosulio priepolių. ir vaistus Mofenstra po 1 tabletyte vakare. ir pasirodyti sausio 17 diena kaip gydymas eina. tokios naujienos mūsų fronte.
QUOTE(Roga @ 2012 12 21, 11:12)
gydytoja išrašė kviepuoti Ventolina 2 ar 3 dienas kol pagėrės ir nebebus švokštimo ir kosulio priepolių. ir vaistus Mofenstra po 1 tabletyte vakare.
tai čia ta pati Monkasta
QUOTE(gupija @ 2012 12 21, 12:17)
tai čia ta pati Monkasta
mes kai mažiukai, man viskas pirma karta, nieko nėra aplinkui su astma, tai tik matau kas ant pakelio parašyta.
eisu skaityti apie juos
QUOTE(Roga @ 2012 12 21, 12:12)
Sveikos,
Monfestra čia iš Monkastos serijos, tą patį veiklioji medžiaga Montelukast, tik pavadinimas kitas, nors su tais analogais ne visi tinka mums tai pats geriausias Singulair arba dar pakenčiamai Monkasta, o vat su Montelukasta, Monfestra, Astmir (juos dažniausia ligoninėj duoda) tik prisikentėjom