Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vaikas turėti tik Krikštamotę?

Mano drauges vyras isvaziaves i uzsieni,o ji nori nieko daug nelaukdama pakrikstyti vaikeli.O i krikto mamas siulosi jos pusesere,kurios vyras mires...Ar reikia ieskoti krikstatevio ,ar reikia laukti tevelio(dar ~5 men)ar tiks ir tai:)Na ta jos pussesere laaaabai myli ta jos vaikuti,labai:)
Ka jus i tai?Ar taip buna,ar zinote kazka panasaus?A?
Atsakyti

galima visaip.
Atsakyti
Pirma karta tai girdziu. Jei butu galima be krikstatevio, tai as jau seniai buciau June pakrikstijus, nes pas mus giminej su vyrais truputi silpnoka
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 21, 15:39)
Pirma karta tai girdziu. Jei butu galima be krikstatevio, tai as jau seniai buciau June pakrikstijus, nes pas mus giminej su vyrais truputi silpnoka

Mums kunigas sake, kad galima.va taip klausiau Saulaicio . Jis jonuose kunigauja.
Atsakyti
As pakrikstyta be krikstatevio rolleyes.gif Gudziais tarybiniais laikais smile.gif Ir nieko, aureole sau kabo, niekas nesiskundzia, darau isvada - viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Noa, aš paskui Tave sekioju biggrin.gif
bet ir aš be krikštatėvio ir aš gūdžiais tarybiniais laugh.gif kaip su aureole-neaišku g.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 07 21, 17:57)
As pakrikstyta be krikstatevio rolleyes.gif Gudziais tarybiniais laikais smile.gif Ir nieko, aureole sau kabo, niekas nesiskundzia, darau isvada - viskas gerai biggrin.gif

Aiskumelis,tai cia mazdaug nuo kunigo priklauso,ane? biggrin.gif

Na kiek man grazus tavo logotipas,negaliu atsidziaugt:valio Tos kojytes,pirstukai,vai vai clap_1.gif
Atsakyti
Itariu, kad nuo kunigo... Bet is esmes regis imanoma smile.gif

Aciu kad pedutes pagyrei smile.gif Sitos kojytes dabar jau po namus bidzena, o kai fotografavau, dar nenaudojamos buvo, dirbo delnai ir keliai biggrin.gif
Atsakyti
Mums tai irgi su krikstateviu reikalai nekokie g.gif
Atsakyti
O ar negaletu mano drauges pussesere buti krikstamote o jos sunus 11metu-krikstatevis?smile.gif

O kiek reietu kunigui paaukoti ,kad butu pats aukso viduriukas ?:)Nes kainynu nera biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad vaikas laisvai galitureti tikviena is kriksto tevu. Nerajokio baznycios reglamento. Italijoj,pvz, visi berniukui ima tik krikstatevi,omergaitei tik krikstamote.
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 21, 17:39)

Smurkele, tikrai g.b. tik 1 iš krikšto tėvų wink.gif G,b, ir tik krikšto liūdytojai, tuomet jie nebus krikštatėviais, vaikas bus pakrikštytas be krikštatėvių smile.gif
Atsakyti