Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Čia temutė apie virtuvės baldus, bet tikiuosi nesupyksit jei paklausiu tokio klausimėlio ar nuomonės, tiesiog nerandu panašios temos, pas mus virtuvė remontuota prieš 2 metus, bet ten kur stalas su kedėm atrodo baisiai, nes kėdės palei siena stovi, ir tose vietose atlošais nutrinti dažai vietomis net tinkas, patys saugom bet svečiai, dukra ten ryškiau pasireiškę doh.gif
Pas mane idėja nuo apačios dekoratyviniu akmeniu paklijuoti buvo, bet atrodys turbut nelabai schmoll.gif , vyras išvis sakė lentą prikals kur atlošai trinasi, nes susiruošėm perdažyt bet po po trumpo laiko vėl bus tas pats ..kamįtinė medžiaga man nepatinka, tad tas variantas atkrenta
Gal kas turit minčių kokių kaip galima butų padaryti??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ede_la @ 2012 12 17, 17:17)
Čia temutė apie virtuvės baldus, bet tikiuosi nesupyksit jei paklausiu tokio klausimėlio ar nuomonės, tiesiog nerandu panašios temos, pas mus virtuvė remontuota prieš 2 metus, bet ten kur stalas su kedėm atrodo baisiai, nes kėdės palei siena stovi, ir tose vietose atlošais nutrinti dažai vietomis net tinkas, patys saugom bet svečiai, dukra ten ryškiau pasireiškę  doh.gif
Pas mane idėja nuo apačios dekoratyviniu akmeniu paklijuoti buvo, bet atrodys turbut nelabai  schmoll.gif , vyras išvis sakė lentą prikals kur atlošai trinasi, nes susiruošėm perdažyt bet po  po trumpo laiko vėl bus tas pats ..kamįtinė medžiaga man nepatinka, tad tas variantas atkrenta
Gal kas turit minčių kokių kaip galima butų padaryti??? 4u.gif

Lenta visai neblogas variantas. Gal tik taip žiauriai skamba, bet jeigu paimti tokią pat kaip virtuvinis komplektas plokštę, jos kraštus aišku apkantuoti ir prisukti prie sienos? Na gal kiek ofisinis variantas toks, bet vis šiokia tokia išeitis. Kad būtų idomiau, galima tą "lentą" padaryti su kiaurymėm ir ten sudėti kokias nors dekoracijas ar paveikslėlius. Dar galima spręsti ne sieną dengiant, o prie kėdžių kojų apačios pritaisyti tokius kaip čia pasakius atsikišimus į išorę, na pagaliukus, kad kėdės tiesiog nebūtų galima pristumti prie pat sienos.
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 12 17, 17:26)
KOkia grazi virtuve naujoje temuteje  wub.gif

Gal zinot kodel alno nebeissaugo paveiksliuko? man rodo tuscia paveiksliuka  g.gif

Ir man ta pati problema, pasikeitėme kompa, parsisiunčiau Alno programą ir nebeišsaugo projektukų verysad.gif . Na dabar su pieštuku ir milimetriniu popieriu darbuojuosi.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 17, 14:19)

Kokia puiki idėja!

Beje, (nežinau, ar vietoj ir laiku klausiu) man labai rūpi išgirsti nuomonių apie grindų dangą virtuvėje. Ką patartumėt: plyteles ar medį? Turėsim grindinį šildymą.
Atsakyti
QUOTE(mozelė @ 2012 12 17, 19:12)
Kokia puiki idėja!

Beje, (nežinau, ar vietoj ir laiku klausiu) man labai rūpi išgirsti nuomonių apie grindų dangą virtuvėje. Ką patartumėt: plyteles ar medį? Turėsim grindinį šildymą.

Mes dėsim kamštinę dangą ant šildomų grindų. Visur kitur bus laminatas, bet virtuvėje jo nenorėjau, plytelių tuo labiau, tad buvo pasirinkimas: linoleumas ar kamštinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 12 17, 19:39)
Mes dėsim kamštinę dangą ant šildomų grindų. Visur kitur bus laminatas, bet virtuvėje jo nenorėjau, plytelių tuo labiau, tad buvo pasirinkimas: linoleumas ar kamštinė smile.gif

Girdėjau, kad kamštinė danga geriau praleidžia šilumą šildomų grindų atveju, nei medis (nebent specialus parketas, bet jis brangokas). Bet daugiau nieko ir nežinau. Laminato namuose nenoriu, kaip ir kiliminės dangos, todėl planuojam dėti medines grindis, tik dėl virtuvės ir koridoriaus iškilo plytelių klausimas.

O kiek kainuoja kamštinė danga? Daugiau nei laminatas? Mažiau, nei parketas? Ir apskritai, kokios jo savybės, pliusai-minusai?
Atsakyti
QUOTE(mozelė @ 2012 12 17, 18:53)
Girdėjau, kad kamštinė danga geriau praleidžia šilumą šildomų grindų atveju, nei medis (nebent specialus parketas, bet jis brangokas). Bet daugiau nieko ir nežinau. Laminato namuose nenoriu, kaip ir kiliminės dangos, todėl planuojam dėti medines grindis, tik dėl virtuvės ir koridoriaus iškilo plytelių klausimas.

Kiek girdėjau medis netinkamas grindiniam šildymui apart jūsų minėto brangaus parketo.
O kamštinės grindys man tiesiog negražu... bet jos šiltesnės tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepavyzdinga: 17 gruodžio 2012 - 19:02
QUOTE(irisas @ 2012 12 17, 15:36)
Gal kas turit patirties su itališka Cleaf plokšte? išsirinkau ją virtuviniams baldams, Termopale sakė, kad kokybiška, kažin kaip iš tikro  g.gif Viena draugė, dirbanti su plokštėmis sakė, kad itališkos nelabai geros  g.gif Kuom tikėt  biggrin.gif

Esu susidūręs su Cleaf plokštės trūkumu. Staklėmis dedant briaunas ant Cleaf detalių gerojoje pusėje liko staklių guminių detalių atspaudai, kurie nenusivalo. Su tomis pačiomis staklėmis dedant briauną ant kitų gamintojų plokštės to nebūna. Tikrai negaliu pasakyti, kad visada taip nutinka su Cleaf plokšte, kalbu apie vieną konkretų atvejį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 17 gruodžio 2012 - 19:07
QUOTE(mozelė @ 2012 12 17, 19:53)

O kiek kainuoja kamštinė danga? Daugiau nei laminatas? Mažiau, nei parketas? Ir apskritai, kokios jo savybės, pliusai-minusai?

Dėl savybių nelabai ką galiu pasakyti, nebent savo prioritetus ir pamąstymus smile.gif
Plytelių nenorėjau dėl to, kad jos šiltos tik žiemą, o vasarą tektų su šlepetėm vaikščiot, tuo labiau greitai pas mus bus ropliukas, kuris gyvens ant grindų, ir tai kaip tik atitiks vasaros - rudens sezoną. Paskui vaikas paūgės, bet vistiek mėgs sėdėt ant grindų, mano 5,5 metų mergaitė irgi mėgsta ant grindų sėdėt. Taip pat man nepatinka, kad kas benukristų, viskas bus į šipulius, o jeigu puodas ar keptuvė, tai ir plytelių gabaliukai nudūžta. Pas mano mamą plytelės 15 metų, bet man nepatiko, nes jos išdaužytos ir atrodo lyg neišplautos, o vaikų mažų tuo metu nebuvo smile.gif Tai pat nepatinka, kad jas išplovus būna labai slidu, bet čia ko gero tik blizgios lygios plytelės turi tokį trūkumą, ne vieną kartą teko nukrist ant grindų beplaunant grindis. Parketą turėjau bute, tai virtuvėje jis labai nekaip atrodė, ir kas kelis metus šlifuot ir perlakuot man atrodo sudėtinga doh.gif Už klijuojamą kamštinę dangą mokėjom po 41,65 Lt/m.kv. Dar apie 250 Lt reikės klijams ir lakui. Šios dangos pliusai: šilta ir minkšta danga tiek žiemą tiek vasarą, nesudėtinga priežiūra, perlakuot reikės nešlifuojant, o tik pašiaušiant paviršių. Ir šiaip labai gražią išsirinkau, labai tinkančią prie išrinkto laminato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 12 17, 20:02)
Esu susidūręs su Cleaf plokštės trūkumu. Staklėmis dedant briaunas ant Cleaf detalių gerojoje pusėje liko staklių guminių detalių atspaudai, kurie nenusivalo. Su tomis pačiomis staklėmis dedant briauną ant kitų gamintojų plokštės to nebūna. Tikrai negaliu pasakyti, kad visada taip nutinka su Cleaf plokšte, kalbu apie vieną konkretų atvejį.

O kaip tai pasirekš man naudojant baldus g.gif Ar sunkesnis bus valymas? Nes iš baldžių tikrai nepriimsiu patepliotų biggrin.gif
Atsakyti
Dėl šios patirties aš sau Cleaf nesirinkčiau, nesirinkčiau ir dėl to, kad ji kur kas brangesnė už kitų gamintojų, bet niekuo negeresnė. Tikrai yra iš ko rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 17 gruodžio 2012 - 19:13
sad.gif Na va, mes irgi buvom apsistoję ties Cleaf.... Tiksliau jau išsirinkom, bet nerandam derančio stalviršio, tad gal dar sprendimą keisim ir rašysim laišką baldininkui biggrin.gif Nes vis tiek mūsų virtuvę gamybai duos tik po naujų.... Tai reik greičiau suktis...

Bet man jos patiko, kad tokios reljefinės, gilios tekstūros.... Nors dabar žiūrinėju, Bolderaja irgi nemažai tokių turi... Tik va ir apie jas vienas baldininkas kažkodėl nekažkaip atsiliepė, o mūsiškis - kaip tik, kad normalios, ir dar pigesnės už lenkų blink.gif
Atsakyti
Tokios, kaip Jūs sakote, gilios, reljefinės faktūros yra ir pvz. Phleiderer (Lenkija) kai kurios spalvos, tos kurių kodo paskutinė raidė L.
Kai kurios Bolderaja spalvos gan gerai atrodo, yra ir prastokai atrodančių, vis tebeturinčių tokio lyg ir plastiko blizgesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 17 gruodžio 2012 - 19:39