Šį kalendorių buvo smagu dekoruoti.
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 13, 18:08)
super ideja, nematytas kalendorius
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 13, 15:16)
aurelija ma
puikus butelys, dailus, tikras dekupazinis As mamoms noriu du sampes dekoruoti, ruosiuosi moraliskai Kurioje vietoje cia smeliukas? Ar nesunku su juo dirbti?
puikus butelys, dailus, tikras dekupazinis As mamoms noriu du sampes dekoruoti, ruosiuosi moraliskai Kurioje vietoje cia smeliukas? Ar nesunku su juo dirbti?
aciukas tai cia moteriskei virs 60 turi patikti, tai i ta puse ir skoni bandziau daryti, kad tiktu ir patiktu , o smeliukas tai lengviau nei lengva, yra artmanijoj klijai smeliukui, ytokie tuteleje, tai su jais kur nori konturiukus ar dar ka papaisai, tadu imi smeliuka, (jei paziuresi foto auksiniai tokie smulkus iskilumai, ant rozyciu smulkiai ir sen bei ten, tai va ten tas smeliukas) ir uzbarstai ant tu vietu kur tie klijai, jis ir prikimba, palieki isdziuti ir tiek paskiau jisai sukieteja ir lakuoji papasta ir tiek, ryt imesiu foto daugiau su tuo smeliuku , spalvu yra ivairiu
kalendorius superinis , motyvas man tai nerealus, pamatau svyturi ir grazu tik lietuviski parasymai man asmeniskai graziau, bet jau cia skonio reikalas, as muset buciau uzdazius ir lietuviskai uzrasius
QUOTE(sobieska @ 2012 12 13, 15:20)
Norimoj vietoj ant lako pilk smėliuką ir vsio ...paskui jį pagal poreikius dažyk..
oi cia jau sunkiai gautusi, parasiau kas ir kaip galbut paprastesni varianta
ir aciukas uz gera zodzi mano buteliukui kas brukstelejo gaudykit
Whatever? arbatinių yra ERMITAŽE pirkti Dabar dar ir nuolaida nebloga
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 13, 23:29)
merginos, gal galit pasidalinti info, kur Vilniuje galima isigyti mediniu mazu raidziu ?
Tokio tipo
Ir gal kas turite parduoti kvadratine 4skyriu arbatine?
Tokio tipo
Ir gal kas turite parduoti kvadratine 4skyriu arbatine?
Panašaus tipo raidės, tik mažesnės parduodamos VCUP'e parduotuvėje "Geros akys". O tokių pat, kaip "Dekostudijoje" ieškojau vasarą Vilniuje, niekur neradau.
Darysi dovanas?
QUOTE(vytautepie @ 2012 12 14, 13:21)
....
Cia tas pats padeklas? Dabar man jis atrodo puikiai.
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 14, 20:10)
Cia tas pats padeklas? Dabar man jis atrodo puikiai.
Taip, tas pats Aciu
Vientisumas lyg ir pagerejo, bet dingo mano visi kruopstumai
Papildyta:
[quote=aurelija_ma,2012 12 14, 20:11]
Albumas super super
Aciu del padeklo, ko dar jam truksta? Kad daugiau as apsiimciau su tais padeklais
Dar norejau paklausti ... Turiu ryzinio popieriaus su neriniais... Bet kaip su juo dirbti? Bandziau ant tamsaus pavirsiau klijuoti, nieko nesimato, terlione kazkokia gaunasi, ant balto pavirsiau is viso nieko nesimato. Susivelia tas ryzinis ir šnipstas gaunasi. Gal me taip darau? Ar bandete kas nors ji?
QUOTE(vytautepie @ 2012 12 14, 12:58)
Dar norejau paklausti ... Turiu ryzinio popieriaus su neriniais... Bet kaip su juo dirbti? Bandziau ant tamsaus pavirsiau klijuoti, nieko nesimato, terlione kazkokia gaunasi, ant balto pavirsiau is viso nieko nesimato. Susivelia tas ryzinis ir šnipstas gaunasi. Gal me taip darau? Ar bandete kas nors ji?
Padėklas tikrai atrodo gražiau
Esu dariusi darbą su tokiu ryžiniu popieriumi. Kad jis matytųsi reikia daryti ant tamsaus paviršiaus ir stengtis kuo mažiau braukti per popierių, kad nėriniai "nesusiveltų". Dariau ir baltus angelus su šiuo popieriumi, tai nėriniai matosi tik laikant angelą prieš šviesą.
Mažos mergaitės taupyklė