Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(pumpica @ 2013 01 22, 12:58)
kaip keista, kad dar yra zmoniu, nezinanciu 6PM  biggrin.gif normalus tinklapis, batu ir viso kito isparduotuve mirksiukas.gif uggai tikrai originalus 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Ir dydziai isparduotuvej todel ne visi, nes tik tokie kokius tam tikru laiku iskelia i ispardavima ax.gif Cia jau kaip medziokle gaunasi..As "uzsikabliavau"kasdien n kartu uzmetu aki blush2.gif mirksiukas.gif
Gavau vakar is ten UGG SOFIA, na tai patogus, patenkinta, mano juodi 4u.gif pirmakart jau impregnavausi. To kulno net nesijaucia, tik va, kailiukas kur bato aule, dirbtinis, o tik pats vidpadis tikras avikailinis .Kazkaip issivaizdavau kitaip (tiesa pasakius, pagavusi uz gera kaina, net nesigilinau per daug i aprasyma) , na ir kiek uzmaciau forumuose pardavinejancios merginos raso,kad viduje naturalus kailis.Tai tikrai klaidinanti info ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 22 sausio 2013 - 13:46
Merginos, perskaičiau visa tema, dabar jau daugmaz aisku jog reik man US8 , jei nesioju 39 EU,
nors beabejo nuo modeelio priklauso, bet visgi .... nes buvo visisškas miškas biggrin.gif
dabar vėl noriu pagalbos, kaip manot , ar šitie UGG maylin originalus?
Pardaveja sako , kad parasyta US9, kas turiu tokius ir ka gali pasakyti, ar tiks 39 EU?

Išanksto ačiū 4u.gif

user posted image user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2013 01 23, 00:16)
Merginos, perskaičiau visa tema, dabar jau daugmaz  aisku jog reik man US8 , jei nesioju 39 EU,
nors beabejo nuo modeelio priklauso, bet visgi ....  nes buvo visisškas miškas  biggrin.gif
Pardaveja sako , kad parasyta US9, kas turiu tokius ir ka gali pasakyti, ar tiks 39 EU?

Išanksto ačiū  4u.gif

Jei tokia kaip mano 39 tai bus dideli. Galit pirkti US9jei peda 25,5-26,5 cm wink.gif jei 24,5-25,5 jums reikia uz8, maciau us8 parduoda mergaite forume gera kaina...o del originalumo, mano tel jau pavarges nes paskutinem dienom labai skaudziai krito ir nematau aiskiai foto wink.gif taciau Maylin jau maciau mieste ir padirbtu...kokia nare parduoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 23 sausio 2013 - 07:37
Sveikutes, isigyjau emukus bet nzn kaip juos paruosti iseinant i pusnis? ar uztenka impregnantu apipurkst, ar dar ka spec reikia aciu uz pagalba. pirkau 42 dydi, jauciu kaip pirstukas man atsiremia, bet paejus lyg klapciot nori, nejau man jie mazuciai verysad.gif
http://www.6pm.com/e...t?zfcTest=mat:1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persikute*: 23 sausio 2013 - 08:51
QUOTE(Zuzzė @ 2013 01 22, 23:16)
Merginos, perskaičiau visa tema, dabar jau daugmaz  aisku jog reik man US8 , jei nesioju 39 EU,
nors beabejo nuo modeelio priklauso, bet visgi ....  nes buvo visisškas miškas  biggrin.gif
Išanksto ačiū  4u.gif

Man panasus i neoriginalus.
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2013 01 23, 09:25)
Sveikutes, isigyjau emukus bet nzn kaip juos paruosti iseinant i pusnis? ar uztenka impregnantu apipurkst, ar dar ka spec reikia aciu uz pagalba. pirkau 42 dydi, jauciu kaip pirstukas man atsiremia, bet paejus lyg klapciot nori, nejau man jie mazuciai  verysad.gif
http://www.6pm.com/e...t?zfcTest=mat:1

impregnuokit, kaip ir kitus batus - pries pirma naudojima 3k, paskui pagal situacija, as papurskiu, kai atsimenu kas savaite, kai neatsimenu nepapurskiu blush2.gif

o jie prasinesios dar truputi, jeigu nera tvirto pado, tai tikrai prasinesios, kailiukas susigules
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 23, 07:35)
Jei tokia kaip mano 39 tai bus dideli. Galit pirkti US9jei peda 25,5-26,5 cm wink.gif jei 24,5-25,5 jums reikia uz8, maciau us8 parduoda mergaite forume gera kaina...o del originalumo, mano tel jau pavarges nes paskutinem dienom labai skaudziai krito ir nematau aiskiai foto wink.gif taciau Maylin jau maciau mieste ir padirbtu...kokia nare parduoda?

Spygliuk, Tamstelei pavasariui zebriukai 4u.gif
http://www.6pm.com/u...a?zfcTest=mat:1
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 23, 07:35)

Parduoda MD nare, labai man idomiai ar originalus, nes ji teigia, jog jai su 39 padydintu jie baisiai mazi, sako kad pamazinti 1,5 dydzio, arba ji tiesiog painioja kazka, arba bateliai tikrai neoriginalus man tai atrodo... Be to nuotraukos tai labai nekokybiškos, dėl to jums ir nesimato... praso uz juos 400 lt
Mano pėdutė 25,8 apie, tai ka as zinau ar US8 nespaus man? Nes maciau isparduotuveje yra ir labai man jie patinka.... bet.... US8..

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2013 01 23, 09:39)

Hmmm... g.gif

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 01 23, 09:39)

Ir man atrodo,kad fake ziaurus blush2.gif Nors foto aiskiai nesimato
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti