Toliau teskime diskusijas ir nepasiduokime
Senoji tema
Papildyta:
QUOTE(DIA-40 @ 2012 10 19, 18:34)
Odos ligos, įskaitant sunkias užkrėstų paprastųjų ir raudonųjų spuogų formas: gerti po vieną Doxy-M-ratiopharm 100 mg tabletę per parą (tai atitinka 100 mg doksiciklino); tokią dozę reikia gerti 7-21 paras.
Vėliau galima vartoti po 50 mg doksiciklino per parą (šiam tikslui yra speciali vaisto forma) palaikomąjį gydymą galima tęsti 2-3 savaites. Atsižvelgiant į gydymo veiksmingumą, ilgalaikį spuogų gydymą mažomis doksiciklino dozėmis (po 50 mg per parą) galima tęsti iki 12 savaičių.. gal kas esate bande toki doxicilino antibiotiko kursa nuo spuogu? ar padejo?
Vėliau galima vartoti po 50 mg doksiciklino per parą (šiam tikslui yra speciali vaisto forma) palaikomąjį gydymą galima tęsti 2-3 savaites. Atsižvelgiant į gydymo veiksmingumą, ilgalaikį spuogų gydymą mažomis doksiciklino dozėmis (po 50 mg per parą) galima tęsti iki 12 savaičių.. gal kas esate bande toki doxicilino antibiotiko kursa nuo spuogu? ar padejo?
jau 8 dienos kaip geriu siuos antibiotikus, po 50mg., dermatolode irgi sake kad mazdaug du menesius gerti tokia doze, po 100mg nesake kad pradeti gerti. na nezinau tiesa paskaius, oda biski grazesne gal tik siandiena po tu 8 dienu. Kaip greitai turetu pasirodyti rezultatai? jei per koki menesi nepageres,tai kazin ar apsimoka toliau gerti?
QUOTE(kristynka* @ 2012 10 20, 22:06)
As vis gydau tuos spuodus po smakru, bet nieko ten man nesigydo, vieni uzgyja tai kiti islenda
cia foto su skysta pudra, vistiek jie matos i koki susitika net bijau iseiti be pudros, nes atrodau neduok D....
ka patartumete, ar cia kreiptis vel pas odos gyd, bet ji man nelabai ka israso, patare...
Baisu, bijau kur islysti be pudros, nes visas smakras nusetas spuogais naujais, arba sasiukais.
cia foto su skysta pudra, vistiek jie matos i koki susitika net bijau iseiti be pudros, nes atrodau neduok D....
ka patartumete, ar cia kreiptis vel pas odos gyd, bet ji man nelabai ka israso, patare...
Baisu, bijau kur islysti be pudros, nes visas smakras nusetas spuogais naujais, arba sasiukais.
va va, man lygiai toks pats berimas, buna i vkaara net niezeti pradeda, bet nevisada, nesusiejau su nieko, nuo ko taip - nei su maistu, nei su gerimais.
QUOTE(DIA-40 @ 2012 11 15, 09:59)
doxicilinas skiriamas atsizvelgiant i ligos sunkumo laipsni. mano forma sunki, atsisakiau gydymo rocutane vaistais, ir pasirinkau gydyma doxicilinu. menesi geriau po 100 mg , dabar po 50 mg. visas kursas gali trukti iki 3 men po 50mg. be to tepu imex tepalu, geriu papildomai probiotikus ir cinka. salutiniu pozymiu nepastebejau.uzdegimo siuo metu nebeliko. niekas nezino ar neatsinaujins, bet pabandyti reikia.
per kiek dienu pagerejo odos bukle?