Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

user posted image

SENA TEMA

Šauniausios ir išmaniausios buhalterės renkasi ČIA thumbup.gif Visa naudinga profesine ir gal kartais neprofesine informacija dalinamės bendrame el.pašte, kurio prisijungimo duomenis naujos narės gauna TIK ilgesnį laiką pabendravusios temoje ir įgavusios senbuvių pasitikėjimą po draugiškų susitikimų

user posted image
Atsakyti
Šaunam naujoj temutėj user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 30 lapkričio 2012 - 10:48
Na va, pagaliau damusta senoji tema smile.gif

Nuo ryto saudom sampana biggrin.gif neblogai biggrin.gif

Kazko mano Rivile sudurniavo, 2 kartus kompa persijungiau, nes pakimba isijungus ir viskas su savo tuo "Kantrybes" biggrin.gif ilgai kazko rinkosi kas cia pasijunge.. Nu bet pagaliau pasileido normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 30, 11:46)
Nelabai supratau  blink.gif  blink.gif  Kur ir ką tu čia dirbi?  g.gif

buhalteriauju, nieko blogo nepagalvokit ax.gif
Va taip ir būna, kai esi laisva oro direktorė smile.gif
Dienomis nelabai leidžia padirbti dukrytė, tai tenka dirbti naktimis.
Bet man patinka, ramu naktį smile.gif

QUOTE(Daidute @ 2012 11 30, 11:48)
Šaunam naujoj temutėj user posted image

šventė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 30, 11:57)
buhalteriauju, nieko blogo nepagalvokit  ax.gif
Va taip ir būna, kai esi laisva oro direktorė smile.gif
Dienomis nelabai leidžia padirbti dukrytė, tai tenka dirbti naktimis.
Bet man patinka, ramu naktį smile.gif
šventė smile.gif

Na bet tai kaip tu pervargsti itariu... As taip bandziau kuri laika naktim, bet supratau, kad zombeju doh.gif Nes as naktim saskaitas israsinedavau, visus keliones ir kt. dokumentus suruosdavau buhalterei. tai pamazu isipratinau savo mazaja, kad mama turi reikalu ir reikia vienai pazaist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 30, 12:04)
Na bet tai kaip tu pervargsti itariu... As taip bandziau kuri laika naktim, bet supratau, kad zombeju  doh.gif  Nes as naktim saskaitas israsinedavau, visus keliones ir kt. dokumentus suruosdavau buhalterei. tai pamazu isipratinau savo mazaja, kad mama turi reikalu ir reikia vienai pazaist smile.gif

jo, nuovargį tai jaučiu smile.gif Na bet guodžiu save, kad nebus taip amžinai.
Dukrytė kartyais ir pažaidžia viena, bet ne visada... O darbų netrūksta....
Plius dieną reikia ir valgyti daryti ir t.t...
Esu vaiko priežiūros atostogose smile.gif kitiems tai taip gražiai skamba, atrodo, kad aš tikrai atostogauju smile.gif
Atsakyti
Sveikos iš ryto..... dar negaliu patikėt, kad šiandien penktadienis..... ir dar šiadien mano vaikinui sukaks 14... vakare 19.10 Val.....
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 30, 12:12)
Sveikos iš ryto..... dar negaliu patikėt, kad šiandien penktadienis.....  ir dar šiadien mano vaikinui sukaks 14... vakare 19.10 Val.....

nuoširdžiausi sveikinimai tau ir tavo vaikinukui smile.gif Juk vaiko gimimas - pati didžiausia šventė smile.gif
Koks didelis jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 30, 11:12)
Sveikos iš ryto..... dar negaliu patikėt, kad šiandien penktadienis.....  ir dar šiadien mano vaikinui sukaks 14... vakare 19.10 Val.....

Taip taip, penktadienis mirksiukas.gif

Pasicekavijau tavo parašiuke ax.gif Jau kokie grožiai wub.gif O kur juos galima užsisakyti, jei būtu reikalas g.gif
Atsakyti
Su nauja temuke 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daidute @ 2012 11 30, 12:16)
Taip taip, penktadienis  mirksiukas.gif

Pasicekavijau tavo parašiuke  ax.gif  Jau kokie grožiai  wub.gif  O kur juos galima užsisakyti, jei būtu reikalas  g.gif

Pritariu Daidutei, J.Z. tikrai labai grazu, as irgi kartais megstu tokiais rankdarbiukais uzsiimti, labai smagus kurimo procesas 4u.gif

Tiesa, kaip siaulieciu myytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 30, 12:10)
jo, nuovargį tai jaučiu smile.gif Na bet guodžiu save, kad nebus taip amžinai.
Dukrytė kartyais ir pažaidžia viena, bet ne visada... O darbų netrūksta....
Plius dieną reikia ir valgyti daryti ir t.t...
Esu vaiko priežiūros atostogose smile.gif kitiems tai taip gražiai skamba, atrodo, kad aš tikrai atostogauju smile.gif

O taip, visiems atrodo, kad sedi koja ant kojos susidejus ir auga tas vaikas pats biggrin.gif Nors as, tiesa sakant, nepajutau sunkumo jokio, nes rami mano mergaiciuke palyginus smile.gif Va ir vakar leido su tetom pasedet, zaide vaiku kampelyje smile.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 30, 12:12)

Didelis jau vaikinas smile.gif Tuoj pasimatymai prasides biggrin.gif Sveikinam 4u.gif

QUOTE(Dianule @ 2012 11 30, 12:24)
Su nauja temuke 4u.gif
Papildyta:

Pritariu Daidutei, J.Z. tikrai labai grazu, as irgi kartais megstu tokiais rankdarbiukais uzsiimti, labai smagus kurimo procesas 4u.gif

Tiesa, kaip siaulieciu myytas g.gif

Pasicekavijau ir as smile.gif Nagi grazu, bet as tai neturiu rankos tokiems groziams kurt smile.gif Va tik siemet emiau nert po truputi, tai kepuriu vaikui prinerus esu smile.gif Ir pati stebiuosi biggrin.gif
O meetas tai gerai, tik smagu butu ir kitas siaulietes pamatyt, gyvai pabendraut smile.gif Nes as tai tarybinis vaikas, man reikia gyvo bendravimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 30, 10:42)
nuoširdžiausi sveikinimai Tučkai  4u.gif
Linkiu viso, ko tik geidžia širdelė smile.gif
šaunuoliai kolgos, pradžiugino smile.gif
O ko VMI norėjo?  gal kokį patikrinimą pravesti?  mirksiukas.gif
Papildyta:
bet tu iš karto supratai, kad čia pokštas? Ar patikėjai, kad kažkas rimto?

Dekui 4u.gif

As darbe kaip tycia klausiau ta stoti ir girdejau, kad man skambins ir paruose kazkoki isbandyma, tai as ir nusiteikiau, kad vaidins mokescius biggrin.gif Nu bet o taciau mes mokesciu kai neslepiam, tai ir taip nebuciau patikejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 30 lapkričio 2012 - 11:33