Na ka? Atidarom naują temą? Tikiuos ir toliau dalinsimės žiniomis, savų darbų fotografijom, nesėkmėm ir lauksim patarimų.
Kaip ir žadėjau dedu nufotkiną iš naujo darbą. Kas jame negerai žinau, laukia savo eilės iš naujo darysiu.
QUOTE(ragana40 @ 2012 11 17, 12:58)
labai grazus darbas, cia kokias dazais daryta
Ačiū, dirbu garinamais
QUOTE(ragana40 @ 2012 11 17, 13:56)
na bet labai jau sudetingas apdorojimas
tai kad ne, kai įpranti. bent man užima mažiau laiko, užkaiti ir viskas, tik laiks nuo laiko patikrini
Pamaciau Tavi kambari, pagalvojau, kad labai ja vyras myli, kad ir ka ji besakytu
QUOTE(naca @ 2012 11 17, 18:21)
Pamaciau Tavi kambari, pagalvojau, kad labai ja vyras myli, kad ir ka ji besakytu
Naca, mano vyras tau dėjoja
Hey, sveikos visos, buvau pametusi šią temą atėjau akių paganyti, ogi žiūriu nieko čia nesudėjusios...
Tai dariau užsakymą, pagal vieną darbą savo, tai ką jau ten dėt. Vat šiandien fiksuosiu naują tai žiūrėsim kas gavos, ar labai baisus
Laukiam laukiam pasirodant
ELIJA, mergiuk, man siaubingai patinka tavo liniuotė sveikinu iš visos širdies, saugok save, mylėk ir tausok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bei papasakok laikas nuo laiko kaip tau sekasi
QUOTE(daivaV @ 2012 11 26, 13:11)
ELIJA, mergiuk, man siaubingai patinka tavo liniuotė sveikinu iš visos širdies, saugok save, mylėk ir tausok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ačiū, mergyt, man irgi patinka, kad apskritai toji liniuotė yra
Sekasi gerai, augam, plečiamės, bet kartu ir saugomės, bijom visko ir t.t.
Ok, prasinešiu karts nuo karto - jūs su šilkais, aš su pingviniuku savo