Įkraunama...
Įkraunama...

Saulės poveikis nėštukei!

Šiandieną lankiausi pas gydytoją. Jūroje maudytis leido, taip pat galima saikingai pasilepinti saulute. Dėl skrydžio... reikia gerti daug vandenuko, pasivaikščioti lėktuve ir jeigu pritrūktų oro išgerti magnio tabletę.
Tai toliau galiu planuoti atostogas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 06 28, 23:12)
man gydytoja, dar ziema kai tik pastojau, visiskai rimtai siule nueiti i soliariuma nes buvau labi isbalusi ir jinai sake kad bent kazkiek vitamono D pasigaminsiu. Dabar labai daznai bunu prie juros ir 1-2 val butinai prabunu, tiesa ne sauleje, bet pavesyje. Pilva periodiskai uzdengiu, bet pastebejau kad organizmas labai protingas ir savaime ijunia termoreguliacija, nes kartais pilvas buna saltas tuo metu kai kunas karstas:)

aha, as irgi pstebejau si paradoksa ir galvoju, ar cia del to, kad pilvuka saugau nuo saules, ar del to, kad organizmas pats viska taip sutvarko.. g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte83: 28 liepos 2010 - 05:40
Man po buvimo sauleje prie juros atsirado dideles baltos demes aplink akis, o veidas idege. Nesikaitinau specialiai, bet uzteko rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(vveduokle @ 2009 05 01, 16:14)
Kaip sakote ar galima nestukei degintis prie juros aisku proto ribose ir pridengus pilvuka?  ax.gif

Su pirmu nestumu , visa vasara vaiksciojau apsidangsciusi ilgiausiais sijonais, suknelem ir skrybelem lotuliukas.gif
O dbr megavausi saule, jura...Tik zinoma, proto ribose.
Siaip pirmus men nepatariama buti ilgai sauleje. O daugiau jau mamytes pacios labai gerai save zino, ir kiekvienai individualiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir vasarėlę mėgaujuosi pajūry ir prie ežerų - pasitepus kremu, o pilvelį visada uždengus skraiste, tik aišku ne kai einu maudytis tongue.gif Šiaip jau neguliu ir nesideginu, stengiuosi būt ir po skėčiu. Ir viskas liuks! thumbup.gif Ruda tai kaip ne nėštukė... tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Manau, kad svarbiausia-saikas.
Atsakyti