Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(Nikoleta @ 2013 02 13, 12:04)
Kai reikia ko pasiteirauti, ir įmonė didesnė klausiu kokia yra darbuotojų motyvavimo skatinimo programa, kokios galimybės tobulėjimui ar karjerai, dėl kokių priežasčių išėjo buvęs darbuotojas, kokių asmeninių savybių reikia šiam darbui. Bet šie klausimai susiformavo ne po pirmojo pokalbio, kuo daugiau vaikštai patirties didėja biggrin.gif ir jau darbdavių klausimai kartojasi.
Visuose darbuose kur dirbau ar kanditavau manęs klausė ką veikia vyras biggrin.gif nors nesuprantu kam jiems ta info g.gif  ir ištryniau adresą, pirmoje įmonėje tai iš kart užkliuvo, sako gyvenate ... mmm biggrin.gif

Aciu, kad dalinates patirtimi smile.gif Isidemesiu siuos jusu klausimukus mirksiukas.gif
--
Ir manes neretai klausia apie vyro darboviete, nusakau labai abstrakciai, kol kas pernelyg gilintasi i tai nebuvo.
--
Kiek iprastai kvieciamasi kandidatu i antra pokalbi?
Atsakyti
Nepamenu ar jau buvo apie tai šnekėta, bet noriu sulaukti nuomonių smile.gif kol kas vietoj vaikščiojimo po įmones, ieškausi įmonių įmonių kataloguose, pildau karjeros skiltis ir pan. Ar geras toks darbo ieškojimo būdas? Ar neatrodo kvailai pvz laiško atsiuntimas į patikusią įmonę ir užklausimas dėl darbo, savęs pristatymas? g.gif va yra toks tikėjimas o gal kažką "užkabinsiu", sudominsiu, gal kaip tik tuo metu bus reikalingas darbuotojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 02 13, 15:36)
Nepamenu ar jau buvo apie tai šnekėta, bet noriu sulaukti nuomonių smile.gif kol kas vietoj vaikščiojimo po įmones, ieškausi įmonių įmonių kataloguose, pildau karjeros skiltis ir pan. Ar geras toks darbo ieškojimo būdas? Ar neatrodo kvailai pvz laiško atsiuntimas į patikusią įmonę ir užklausimas dėl darbo, savęs pristatymas? g.gif va yra toks tikėjimas o gal kažką "užkabinsiu", sudominsiu, gal kaip tik tuo metu bus reikalingas darbuotojas ax.gif

manau kad, bet koks paieškos būdas yra sveikintinas, niekas neturi 100 proc. recepto kaip susirasti gerą darbą, nerizikuosi - negersi šampano kaip sakoma biggrin.gif

mano pokalbis vėl truko virš valandos doh.gif bet dabar dar didesnė "grietinėlė": dalyvavo, 5 vadovai. Ištardė po prakaitu doh.gif davė situacijas reikėjo spręsti atsakinėti, bet tiek gerai, kad tai mano sritis ir kiekvieną jų užduotį jau praktiškai esu darius susidūrus, tai niekur nepasimečiau thumbup.gif galiausiai, visi susėdę sako sprendžiam - ir ratuku už už už... wub.gif taip malonu buvo biggrin.gif bet liko 1 neaiškus, to žmogaus nebuvo šiandien, bet su juo jau bendravau, kiek pamenu jis teigiamai žiūrėjo, taigi laukiu pirmadienio galutiniam verdiktui ir ateinančią savaitę jei viskas ok darbins wub.gif 4 mėn paieškos gal pagaliau baigsis wub.gif aišku ne viskas mane ten 100 proc tenkina, bet jau nebeturiu sąlygų toliau tęst paieškas, gal su laiku ir saulės daugiau išsikovosiu.
Atsakyti
Nikoleta, sveikinimai! smile.gif Panašu, kad darbą gausit.
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2013 02 13, 19:27)
Nikoleta, sveikinimai! smile.gif Panašu, kad darbą gausit.

gal dar pamiegos persigalvos, šiaip į šią vietą vyro ieškojo cool.gif bet gal neatsirado, arba mano patirtis nugalėjo, 15 val buvo pokalbis, gal jau ne pirma, o paskutinė buvau g.gif nes pirmą kartą taip matau, kad pokalbio metu sprendimą priimtų 4u.gif tiesa sužinojau, kad skambino į buvusią darbovietę klausinėjo cool.gif gal ir tai nulėmė, ten buvo puikūs santykiai 4u.gif ieškant darbo matyt viskas svarbu, reik stengtis ir su buvusia darboviete palaikyti santykius, tie pykčiai dėl $$$ gali lemt nesėkmingas paieškas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 13 vasario 2013 - 19:38
Aš šiaip irgi visada stengiuosi laikytis patarlės, kad neperšokęs per tvorą, nesakyk op. Nes man oi kiek daug buvo atvejų, kai atrodo, kad viskas gerai, kad patikau ir galiausiai vis dėlto nepriima.

Bet jūsų atveju, viskas tikrai šauniai skamba mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikoleta linkiu kad pasisektų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kokiu tikslu klausia, kur dirba vyras?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti