Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

o jei pirkciau 2 daiktus tai gal butu galima 1 pavedima daryti? noreciau muiliuku ir kepimo kilimelio rolleyes.gif o kaip reikia norint atsiskaityti grynais? nesuprantu. tai jei siandien noriu tuos daiktus pirkti tai turiu butent siandien nuvaziuoti i beta.lt atstovybe bet kuriame mieste ir susimoketi uz norimas prekes,taip?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2012 11 28, 14:05)
http://uogos.lt/kaun...mpaign=kartu.lt

O ka galetumet pasakyt apie siuos irankius?

Asmeniskai nieko negirdejus apie sia firma g.gif
O ir is isvaizdos nesimpatiski blush2.gif Rankenele, kuri turi sujungima per viduri man schmoll.gif
Jei turit galimybe, nuvykit paziuret i ta "sefo svajone", kurie ir pardavineja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 11 28, 14:43)
man prie paprasto kepimo popieriaus viskas prilimpa, o prie sito ne.Nuplovei ir vel naudoji.Ir ne 100  kepimu raso, o 1000.Viena turejau ir dar viena dasipirkau.

kokia jo medžiaga? turiu kelis tupperware silikoninius tai man patinka, bet norisi didesnio. Ar čia kaip popierius silikonuotas? karpyti galima nepažeidus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 11 28, 14:56)
o jei pirkciau 2 daiktus tai gal butu galima 1 pavedima daryti? noreciau muiliuku ir kepimo kilimelio rolleyes.gif o kaip reikia norint atsiskaityti grynais? nesuprantu. tai jei siandien noriu tuos daiktus pirkti tai turiu butent siandien nuvaziuoti i beta.lt atstovybe bet kuriame mieste ir susimoketi uz norimas prekes,taip?

Na, mokate arba atstovybėje arba internetu prekes dedate į krepšelį ir apmokate vienu pavedimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 11 28, 15:10)
Na, mokate arba atstovybėje arba internetu prekes dedate į krepšelį ir apmokate vienu pavedimu rolleyes.gif

a, suprasau, dekoju uz greita ats 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,
ka tik suzinojau is savo drauges, kad ji negavo prekiu is labainoriu.lt bash.gif ir nieks neatsako, nei i el. laiskus nei i skambucius.
Ar galima kaip nors atgauti pinigelius, labai gaila jos console.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2012 11 28, 14:05)
http://uogos.lt/kaun...mpaign=kartu.lt

O ka galetumet pasakyt apie siuos irankius?

pasakysiu ne kiek apie įrankius, o kiek apie patį portalą uogos.lt
jau mėnuo, kai negaunu prekių.
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 11 28, 17:46)
Mergaites,
ka tik suzinojau is savo drauges, kad ji negavo prekiu is labainoriu.lt bash.gif    ir nieks neatsako, nei i el. laiskus nei i skambucius.
Ar galima kaip nors atgauti pinigelius, labai gaila jos  console.gif

as apie menesi laiko su labainoriu bendravau, kol atgavau pinigus, bet jie man i laiskus atrasydavo, nors ir negreitai.
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 11 28, 17:46)
Mergaites,
ka tik suzinojau is savo drauges, kad ji negavo prekiu is labainoriu.lt bash.gif    ir nieks neatsako, nei i el. laiskus nei i skambucius.

Kiek zinau bankrutavo labainoriu.lt, ju svetaine perpirko kita bendrove (bet ne pacia imone, o tik svetaine, tad uz skolas jie neatsako).
Kreipkites i atitinkamas institucijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2012 11 28, 17:15)
as apie menesi laiko su labainoriu bendravau, kol atgavau pinigus, bet jie man i laiskus atrasydavo, nors ir negreitai.

aciukas aciuks.gif
Atsakyti
gal kasnors pirkto toki kompiuteri?
http://www.kasdienpo...mpaign=kartu.lt
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 11 28, 16:46)
Mergaites,

as jau rasiau apie labainoriu...as taip pat negavau nei pinigu nei prekiu. viena kart prisiskambinau,sake atsiust viska el.laisku duomenys ir jie grazins pinigus-nesulaukiu.dabar jau nebekelia.sakiau kreipsiuos i policija
Atsakyti