QUOTE(vaivin @ 2012 11 07, 15:03)
Sveikos supermamytes
Visu jusu tortukai nerealus, saunuoles
ir tikiuosi as ne tai kad taip bet bent jau panasiai kada ismoksiu
As kaip visad su klausimais, tortuku savo nedristu rodyti, bet pasidziaugsiu, kad pastilazas jau gavosi
tikiuosi ir sekanti karta taip bus.
beje didelis dekui
ramunei.v uz atakymus mano praeitam tortukui
Kita savaite reikia iskepti tortuka mazam berniukui sugavojau kad kepsiu meduti su zele gabaliukais. Noriu paklausti kaip jus sutepat tortus, as keik dariau visad tepiau formoje ir tai sunku man, o kaip sutepti be formos? prterliociau visa virtuve o ant torto tikriausiai nieko neliktu, puosimu tema pervarcius 100 kartu, ten sutepta viskas idealiai ir atrodo taip lengvai, as kai imuosi tai nesitepa man, o jei datepu iki krastu, bega viskas. Gal kas paaiskintu kaip tai atlikti
Dengti bandysiu pastilazu ir kaip nors papuosti visa tai. Tad klausimas, ka lengviau apdengti lygiai apvalu ar takim vieneto formos torta? tada dar klausimas uzsisakiau
tokias raideles bet jus paaiskinkit kaip jas isspausti? kiek skaitinejau temoj tai reikia iskocioti pastilaza leisti padziuti ir tada per maistine plevele isspausti, taip? bet tai ka visa ta liniuote ir spausti? o kur deti nereikalingas raides? klijuoti kaip suprantu uztenka ir vandens jei svieziai isspausta, o jei ne tai tik su aisingu ar kaip jis ten?
atleiskit uz kvailus klausimus, bet labai jau norisi ismokti
aciu jei kas atsakys
prasom, kad tik padetu
na jei formoje ir ji nera kosminio dydzio tai ten viskas l. paprasta, pasidalinat kremuka kiek reik ir dedat saukstais, paskirstot ir viskas
Jei ne formoj tai dekit labiau i viduri, neikit visai prie krastuku, jis vis vien kiek pasispaus ir islys tas kremukas. Arba galit kiek kremo pasilikti ir kai sutepsit torta, jei reiks, uzpildysit ta likusi tarpuka. Pritariu, kad jei kremas gerai padarytas tikrai nieks ten nevarves
del dengimo jau
naitas atsake
del raidziu: viskas taip kaip paraset. Nereik kociot dedziulio gabalo, pasidarot maziuka-ji ant maistines pleveles, ant jo ir plevele ir per virsu spaudziat (kociota turi buti plonai) tada graziai ispakuojat ir peiliu atsargiai nuimat (galit dar kiek ir palaukti kad apdziutu).
Papildyta:
QUOTE(rututex @ 2012 11 08, 12:54)
Del sirdies formos tai as nusprendusi daryti kvadratini tortuka ir apvalu, apvalu perpjausiu pusiau, abu tortus sujungus gausis tobula sirdis ir nereikes nieko ispjaustyt
todel ir nenoriu jogurtinio torto, nes jam reikes kvadratines formos, kad sustingtu, o kaip veliau man ji iskrapstyti ;( galvoju gal su maskarpone pameginti? Atsarginis variantas yra rafaelo tortas, o antrasis juodasis miskas. Ryt atvaziuoja ragauti ir issirinkti tortu, duosiu paragauti rafaelo ir juodojo misko, o db galvoju koki trecia toruka pasiulyti, jei rafaelo netiktu. Tad bandau rasti geresni varianta, nei jogurtinis tortas, kad liktu suzaveti ir pasirinktu mano siulomus tortukus. Taciau jei nepatiks tuomet teks vargti su jogurtiniu :/
na is jusu vardintu tai mascarpone gaiviausias, nes man nei juodas miskas, nei tuo labiau rafaelo tikrai nera gaivus
o varskes gaivumo (be jokiu persiku ir zele) nenorit? jei baisu kad minkstas tai darykit daugiau biskvito sluoksniu minkstu ir viskas. Teko formuoti ir jogurtini ir varskini-viskas ten ok
Dar pasiulyciau viena, bet ten vienas pertepimas gaivus kitas su kava