Įkraunama...
Įkraunama...

Blokeliai

parduodu 2 nepilnas paletes latvisku "LODE KERATERM" keramikiniu blokeliu.
user posted image
KLAIPEDA
Atsakyti
Užsakėm ir apmokėjom ką tik lode 25 cm. 54 kūbus (dvi fūros) kaina laaaaaabai jau gera po 206 lt kūbas su pristatymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2013 02 13, 22:41)
Užsakėm ir apmokėjom ką tik lode 25 cm. 54 kūbus (dvi fūros) kaina laaaaaabai jau gera po 206 lt kūbas su pristatymu smile.gif

kur čia taip pigiai radot? tuo pačiu ir ar sutarę dėl mūrinimo, kokia kaina?
Atsakyti
Ar kam yra buvę problemų dėl blokelių netikslių matmenų klijuojant? Ar verta į tai kreipti dėmėsį? Kokie blokeliai tiksliausiai suformuoti ir tinka idealiai? O kurie labiausiai "kreivi"?
Ar bet kuris mūrininkas gali suklijuoti sieną lygią iš bet kokių blokelių, ar čia yra niuansų ir lengviau suklijuoti sieną iš tam tikrų blokelių?
Gal galit pasidalinti patirtimi.
Atsakyti
Pasiskambinėkit kas Lode prekiauja, dabar geras kainas siūlo, dėl mūrininko kaip ir dalinai esame sutarę, kaina 90 lt už kūba, tačiau nežinau ar nėra labai užlaušta, veiksmas Klaipėdoj, gal kas rekomenduot mūrininkus dali tame gale?
Atsakyti
QUOTE(Izium'as @ 2013 02 02, 20:05)
Man irgi idomu kud galima butu pigiau isigyti Ytong ar kitu duju silikatu blokeliu?  smile.gif

as pirkau su akcija ytong b-a prekyba vilniuje.reikia ziureti kur buna akcijos.
Atsakyti
Atsidėkodamas už labai kokybiškai atliktą darbą, noriu gerai atsiliepti apie mūrininkus, kurie pas mane mūrino išorines ir vidines sienas keraminiais blokeliais bei betonavo perdangą. Aš pats juos radau taip pat pagal rekomendaciją. Jų vadovas Redas tel. 8 67119349.
Kaip gana reta, vyrai darė kaip geriau namui ir užsakovui , o ne taip kaip patogiau ir greičiau jiems. Turi visus, įrankius, pastolius, maišyklę dirba su nivelyru. Darbų kokybė tikrai gera: sienos labai lygios ir matmenys atitinka projektinius, skiedinys tvirtas. Elgiasi labai sąžiningai, visais atvejais duoda gerų patarimų, bet jeigu nusprendi kitaip, diplomatiškai tai priima ir padaro kaip buvo susitarta.
Norėtųsi, kad tokie žmonės turėtų pakankamai darbo.
Atsakyti
QUOTE(aneriute @ 2013 02 20, 21:09)
Atsidėkodamas už labai kokybiškai atliktą darbą, noriu  gerai atsiliepti apie mūrininkus, kurie pas mane mūrino išorines ir vidines sienas keraminiais blokeliais bei betonavo perdangą. Aš pats juos radau taip pat pagal rekomendaciją. Jų vadovas Redas tel. 8 67119349.
Kaip gana reta, vyrai darė kaip geriau namui ir užsakovui , o ne taip kaip patogiau ir greičiau jiems.  Turi visus,  įrankius, pastolius, maišyklę dirba su nivelyru. Darbų kokybė tikrai gera: sienos labai lygios ir matmenys atitinka projektinius, skiedinys tvirtas.  Elgiasi labai sąžiningai, visais atvejais duoda gerų patarimų, bet jeigu nusprendi kitaip, diplomatiškai tai priima ir padaro kaip buvo susitarta. 
Norėtųsi, kad tokie žmonės turėtų pakankamai darbo.

Veiksmas Kaune smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Neuzilgo reiks pirkti keramikiniu blokeliu 25cm. Klausimas kurie is ju geriausi, geresni, tiesesni, tvirtesni? smile.gif

Roku keramika the best ar ?
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2013 02 21, 11:18)
Sveiki,
Neuzilgo reiks pirkti keramikiniu blokeliu 25cm. Klausimas kurie is ju geriausi, geresni, tiesesni,  tvirtesni? smile.gif
Roku keramika the best ar ?

Manau nuvaziuok pas koki tiekeja kuris kazkiek paleciu sandeliuoja ir paziurek gyvai. As parodoje apziurejau tai pagal kaina ir kokybe tuomet labiausiai patiko lode latviski.
Statybininkai labai atkalbinejo nuo moliniu blokeliu apskritai nes pries tai teko muryt roku ir is ju
jau paleteje buvau daug suduzusiu. Pirkau po viena fura per du kartus, veze tiesiai is gamyklos. Pirma auksta sumurije statybininkai buvo labai patenkinti siuksliu gal pora blokeliu buvo, murijant antra auksta is antrosios partijos siuksliu buvau kurkas daugiau. Zodziu cia dar priklauso ant kokios partijos papulsi..
Atsakyti
Sveiki, nezinau ar sioje temoje reiketu klausti, bet vistiek gal kas zinos 4u.gif Galvojame statytis is arko blokeliu ir mums architektas vidines laikancias (kapitalines) sienas nubraize 18 cm blokeliai g.gif Ar tikrai reikia 18 cm ar neuztektu 12 , nes arko tinklapy vidinems laikancioms sienoms raso , kad 12 cm uztenka. Kaip jus manote ?
P.S namas vieno auksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnekk: 21 vasario 2013 - 14:15
QUOTE(Agnekk @ 2013 02 21, 14:14)
Sveiki, nezinau ar sioje temoje reiketu klausti, bet vistiek gal kas zinos 4u.gif Galvojame statytis is arko blokeliu ir  mums architektas vidines laikancias (kapitalines) sienas nubraize 18 cm blokeliai  g.gif Ar tikrai reikia 18 cm ar neuztektu 12 , nes arko tinklapy vidinems laikancioms  sienoms  raso , kad 12 cm uztenka. Kaip jus manote ?
P.S namas vieno auksto.

Nesuprantu zmoniu noro plonom nesanciom sienom smile.gif Jusu architektas tiesiog daro piesini, reik konkreciu atsakymu galima negalima kreipkites i konstruktoriu, negi SM atsakys jai jusu 4aukstis 12cm storio sienu namas sugrius? smile.gif)
Atsakyti