Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 10 30, 15:39)
Ka konkursui

bigsmile.gif thumbup.gif idomiai ,patiko

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 30, 16:17)

O cia mano vakarykstis bandymas. Darydama sia nuotrauka puikiai zinojau, kad bus daug triuksmu, bet norejau pateikti butent taip, nes tokie tie mano rudens vakarai, tamsus, prie zidinio, svajingi, ramus... Bandziau ir save itaisyt kadre, bet nieko nesigavo, bet jau vakar del to atbumbejau  biggrin.gif

jaukiai bigsmile.gif
Atsakyti
Kristuko nuotrauku spalvos laaabai rudeniskos... man gal net pirmoji labiau limpa.
Dar berots Noisy modeliukas labai patiko, is pirmo zvilgsnio viskas labai svariai...

Pas mani sianakt darbai nevyks, bais ima miegas, tad LABOS 000189.gif
Atsakyti
Patvarkiau sleiva nuotrauka ir dar pakirpau, kad nebutu tokia centruota, tuo paciu ir juodo krasto sumazejo:
user posted image

Dar gi sumislijau su teksturom pazaist ir visai patiko du variantai... Jauciu, kad gal ir nereikejo kist nagu, bet jeigu jos ten tikrai nelimpa buciau dekinga, kad pagaliau akis atvertumet ir galutinai mane nuo ju 'pagydytumet' blush2.gif biggrin.gif
1 tekstura
2 tekstura Man si suteikia jausma lyg butu ziurima pro aplyta langa..Bet gal man tiesiog miego truksta ir Yvettes pabarimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 30, 23:41)

Man nei viena su textura nepatiko. Pati nuotrauka patinka, bet norestusi ne visiskos juodumos aplink zidini, bet kad kazkiek matytusi aplinkos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 30, 21:44)
Man nei viena su textura nepatiko. Pati nuotrauka patinka, bet norestusi ne visiskos juodumos aplink zidini, bet kad kazkiek matytusi aplinkos.  smile.gif

Acius uz nuomone. Del aplinkos si karta linkus ginti savo nuotrauka, nes butent toks sumanymas buvo tamsa ir zidinys, aplinka nieko nekalbanti ir nereikalinga man pasirode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 30, 23:49)
Acius uz nuomone. Del aplinkos si karta linkus ginti savo nuotrauka, nes butent toks sumanymas buvo tamsa ir zidinys, aplinka nieko nekalbanti ir nereikalinga man pasirode  4u.gif

Na gali buti tamsa, bet ne juodi remai. Man norisi tamsos, bet su joje isnyranciais kazkokiais siluetais. Cia tik mano nuomone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 10 30, 14:25)

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šio ryto bandymas:

F2,8, 1/80, ISO 200
user posted image
F8, 1/6, ISO 100
user posted image
f11, 1/13, ISO 400
user posted image
Atsakyti
voveraite1302, uzskaityta. smile.gif
Atsakyti
voveraite1302 puikiai, labai estetiškai pateikta
Atsakyti
Laba ryta,

Voveraite1302, uzskaitau
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 30, 22:28)
Kas nepatingesit pasakyti savo nuomone ar pastebejimus, busiu labai labai dekinga.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

mmm, spalvos! Man pirmoji labai. Gražiau žiūrisi, kai matosi ne pačios šakos, o jų galai, didesnis užbaigtumo, darnos jausmas

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 30, 23:41)
Dar gi sumislijau su teksturom pazaist ir visai patiko du variantai... Jauciu, kad gal ir nereikejo kist nagu, bet jeigu jos ten tikrai nelimpa buciau dekinga, kad pagaliau akis atvertumet ir galutinai mane nuo ju 'pagydytumet'  blush2.gif  biggrin.gif 

įdomiai, bet būtent šios tekstūros, mano subjektyvia nuomone, nelabai dera su kadru mirksiukas.gif

Voveraite, šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 31 spalio 2012 - 10:48