O man iškilo klausimas - ko tiksliai reiketu norint elementariai prilydyti vieną sidabro detalę prie kitos namų sąlygomis? Ir iš vis ar tai įmanoma būtų namų sąlygomis? Tikiuosi labai neisjuoksit iš mano klausimo, bet man labai padėtų atsakymas
Namu salygomis...lydmetalio, sidabro, fliuso ir ugnies. Ugnies nuo dujines neuzteks , teks ieskotis duju balionelio (uzkrito atmintyje, kaip vadinasi), kur kiaules svilina. ir svalios šamotinės plytos.
Dar praverstų pincetas, kad būtų kuo prilaikyt. O visa kita jau išvardinta. agnera_jewellery, Nesijuoksim tikrai, dauguma čia esančių taip pradėjo. O šiaip litavimas nėra toks jau ir sudėtingas. Lydmetalį imkit minkštą, bus lengviau su mažu degikliuku.
Bjauruska ir hidargy - dekui uz patarimus! Pinceta turiu, truputi kartais pazaidziu su Art Clay silver. Bet jau spiria poreikis galeti prilydyti detales! Parodziau vyrui degikliu variantus - tai jo komentaras buvo "Super! Pirk butinai, panaudosim dvigubai - dabar galesim ir "Crem brule" namie pasigamint"