Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

Patarkite, prasau, koki modeli pasirinkti. Noriu indukcines kaitlentes (atsparesnes smile.gif ), kad butu kaitinimo elementai prisitaikantys prie puodo, automatinio uzvirimo funkcija ir likutines silumos indikatorius.

Pasiziurejau, kad yra Gorenje ECT 680AC
ELECTROLUX EHL 7640FOK
BOSCH PIE611T14E
ELECTROLUX EHD 68210P
Ar kazka kita gal patarsite?

Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2013 01 27, 15:40)
http://pigu.lt/buiti...14_nb?id=435074

Speedy, gal galite parašyti, ar šios kaitlentės paviršius keramika ar grudintas stiklas ?

Labai labai dėkoju  4u.gif

Stiklas.
Papildyta:
QUOTE(lituka @ 2013 01 27, 15:43)
Patarkite, prasau, koki modeli pasirinkti. Noriu indukcines kaitlentes (atsparesnes smile.gif ), kad butu kaitinimo elementai prisitaikantys prie puodo, automatinio uzvirimo funkcija ir likutines silumos indikatorius.

Pasiziurejau, kad yra Gorenje ECT 680AC
ELECTROLUX EHL 7640FOK
BOSCH PIE611T14E
ELECTROLUX EHD 68210P
Ar kazka kita gal patarsite?

Geriausia šioje kompanijoje EHL 7640FOK, o EHD 68210P - negaminama geras pusmetis.
Atsakyti
Sveiki,

o aš tai pasimoviau su viena el parduotuvę įsigijus Whirpool AKP 241 IX orkaitę ir whirpool kaitlentę AKT 414 NB.

Žodžiu, jie duoda tipo savo garatiją, o ne pats whirpool.(tai tik vėliau sužinojau)
Per šventes sakau bus proga išbandyt naują orkaitę, vištą išsikept 4u.gif Nu ir ką, kepiau, kol pamačiau, kad mano virtuvės baldų pvc nuo karščio lupas doh.gif Pro orkaitės šoną ryškiai karštis lauk eina.
O durelės tiek įkaista, kad siaubas. Nors aprašyme ,,šaltos,, durelės. Kaitlentė ten irgi neaisku, kaip kas, pardavėjas rašė, kad stiklo keramika, o man regis ten tik grūdintas stiklas.
Na ką, skambinau, skambinau, skambinau, laukiu................ mėnesį pralaukiau, kol kažkoks ,,ekspertas,, neva, atvažiavo apžiurėti man orkaitės. Tiesiogine ta žodžio prasme paglostė ją, pačiupinėjo, pasakė, kad pirmą kar tokį atvejį mato (nieko nuostabaus, kad jis net padoriai neapžiurėjo jos) ir parašė, kad ORKAITĖ GEROS TECH. BŪKLĖS
!!!!!! Jo geros, įmontuojama, bet negaliu įmontuotos naudoti, nes gadina virtuvės baldus, arba turiu ja naudotis atidarius šone esančius stalčius, nes jie kaista. lupas doh.gif biggrin.gif
Siaube siaube, na juokas pro ašaras. Durnių volioj ten visi. doh.gif Vat, ryt rašau į tą šaraškino kontora pretenziją, jei ššš gausis, tiesiai į valstybinė nemaisto prekių inspekciją.
Atsakyti
[quote=speedy,2013 01 27, 16:51]
Stiklas.
Papildyta:

Ačiū, išdūrė vadinas viena el. parduotuvė. Kai žmogus nesupranti, tai nekas ir gaunas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OVM: 27 sausio 2013 - 16:06
Ar tarp modelių Elektrolux EHH6540FOK ir EHL7640FOK skirtumas tik pacios kaitlentes dydis ir puodu diametras (bet koks ir ribotas)? ar dar yra kokie skirtumai?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 01 27, 15:51)
Geriausia šioje kompanijoje EHL 7640FOK, o EHD 68210P - negaminama geras pusmetis.

bet ta EHL 7640FOK geras pasirinkimas? Ar jus patartumete kazkokia kita? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2013 01 28, 13:37)
bet ta EHL 7640FOK geras pasirinkimas? Ar jus patartumete kazkokia kita?

Taip, geras.
Atsakyti
Sveiki,
Speedy, o ir kiti, kas turi AEG kaitlentes, gal padėsit?? umn.gif
Nusipirkom mes AEG HK634200XB, įdėjo mums į stalviršį - nu negražiai prigludus, rodos centre įspausta, o kraščiukai lengvai pakilę.. Ir taip iš visų pusių. schmoll.gif
Galvojom, brokas. atvažiavo meistriukas, jo, sako rėmelis defektuotas.
Pakeitė į kitą. Tas pats vaizdas doh.gif schmoll.gif
Nors ir partija kita.. Perskaičiau visą temą - nu niekas nesiskundžia panašiom problemom. Tai mūsų stalviršis gal blogai išpjautas? (šiaip, jis lygus, tikrinom su gulsčiuku). Bandėm iš seno buto įsidėt senąją - nu normaliai prisispaudžia.
Ar neteko niekam girdėt kažko panašaus? Ar jūsų kaitlentės idealiai susileidžia su stalviršiu? 4u.gif
Vaizdelis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja: 30 sausio 2013 - 13:07
Nesu tikra, kad papuoliau tiksliai kur reikia ax.gif
Mane domina 5 daliu kaitlentes. Gal kas jau turite ir naudojate ir galite pasidalinti ispudziais. Ar patogu naudoti tiek skyliu ir pan.
Atsakyti
speedy, ka manot apie garines orkaites AEG BS7314421M ir Electrolux EOB 8751 AOX? Vot uzsibizijau garines blush2.gif ir metausi, ar tikrai tas maistas pasigamins kokybiskai, ar nebus ismesti pinigai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2013 01 27, 17:00)
Sveiki,

o aš tai pasimoviau su viena el parduotuvę įsigijus Whirpool AKP 241 IX orkaitę ir whirpool kaitlentę AKT 414 NB.

Žodžiu, jie duoda tipo savo garatiją, o ne pats whirpool.(tai tik vėliau sužinojau)
Per šventes sakau bus proga išbandyt naują orkaitę, vištą išsikept 4u.gif  Nu ir ką, kepiau, kol pamačiau, kad mano virtuvės baldų pvc nuo karščio lupas  doh.gif Pro orkaitės šoną ryškiai karštis lauk eina.
O durelės tiek įkaista, kad siaubas. Nors aprašyme ,,šaltos,, durelės. Kaitlentė ten irgi neaisku, kaip kas, pardavėjas rašė, kad stiklo keramika, o man regis ten tik grūdintas stiklas.
Na ką, skambinau, skambinau, skambinau, laukiu................ mėnesį pralaukiau, kol kažkoks ,,ekspertas,, neva, atvažiavo apžiurėti man orkaitės. Tiesiogine ta žodžio prasme paglostė ją, pačiupinėjo, pasakė, kad pirmą kar tokį atvejį mato (nieko nuostabaus, kad jis net padoriai neapžiurėjo jos) ir parašė, kad ORKAITĖ GEROS TECH. BŪKLĖS
!!!!!! Jo geros, įmontuojama, bet negaliu įmontuotos naudoti, nes gadina virtuvės baldus, arba turiu ja naudotis atidarius šone esančius stalčius, nes jie kaista. lupas  doh.gif  biggrin.gif
Siaube siaube, na juokas pro ašaras. Durnių volioj ten visi.  doh.gif Vat, ryt rašau į tą šaraškino kontora pretenziją, jei ššš gausis,  tiesiai į valstybinė nemaisto prekių inspekciją.

ei ei...ramiau...nereikia cia sukauti,nes as pats panasu (orakaite tik kita,bet panasi-AKP-402ix )seta isigijau pries metus,kainavo kazkur 1250 ir viskas veikia kuo puikiausiai....taip kaitlentes pavirsius yra grudintas stiklas,taip ir parasyta aprasyme buvo ....nezinau kas jums ir kodel kaista,bet pas mane nera jokiu problemu,niekas nesilupa ir nekaista....teisa,ypatingai ilgai ir daug nekepu....toks jausmas,kad pirkot is pigu.lt ar panasiu kontoru....as taip pat pirkau is panasios kontoros,bet manau,kad garantinis praeis ir tikrai nieko nenutiks......beja,jei kas nors ka nors ir volioja tai nepriklauso kokybe,nes gamina tai whirpool,o ne durniai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 31 sausio 2013 - 19:04
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 31, 18:58)
beja,jei kas nors ka nors ir volioja tai nepriklauso kokybe,nes gamina tai whirpool,o ne durniai schmoll.gif

Tiesą sakant priklauso, jei pardavėjas parduoda gaminį ne originalioje pakuotėje. Prieš keletą metų bankrutavo viena įmonėlė, kuri parduodavo techniką "su transporto defektais". Jų meistrai-auksarankiai ne tai, kad taisė atsivežtą defektuotą techniką, bet tiesiog iš keleto surinkdavo kažką naujo, kas nieko bendro nebeturėdavo su tikruoju modeliu, įvardinto ant panelio. biggrin.gif
Atsakyti