Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

QUOTE(agnemonas @ 2012 10 30, 00:42)
Sveiki, speedy reikia jusu pagalbos smile.gif
Mamai turiu padeti isigyti dujine laisvai pastatoma virykle su elektrine orkaite. Noretusi su daugiau orkaites funkciju, nes megstu daug kepti ir is dalies naudosiuosi ja ir as. Be to, turetu but sidabro spalva, biudzetas iki 1300 Lt. Nusiziurejom si modeli AEG 47345GM-MN, ka galetumet apie ji pasakyt, privalumai, trukumai? O gal galite pasiulyti ka nors kito? Dekui  4u.gif .

Spalva gali buti ir balta, nes siandien kaip paziurejau realybeje tas nerudijancio plieno spalvos, tai jau nebenorim schmoll.gif Tai vistiek linkstam prie to pacio AEG modelio tik baltos spalvos 47345GM-WN.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2012 10 31, 00:53)
Spalva gali buti ir balta, nes siandien kaip paziurejau realybeje tas nerudijancio plieno spalvos, tai jau nebenorim  schmoll.gif Tai vistiek linkstam prie to pacio AEG modelio tik baltos spalvos 47345GM-WN.

Normali.
Atsakyti
QUOTE(IeNeI @ 2012 10 28, 20:13)
su pirolize pirkti neverta! kaina didesnė, o naudos mažai, o gal net visai nėra.
tie, kurie pirko, jau "atsikando", plius ir pardavėjai nesiūlo jos - aišku ne tie, kurie tiesiog suinteresuoti, kad tik parduoti.

Jaučiu pareiga parašyti,
kadangi pati kai rinkausi technika daug patarimų ieškojau čia
tai dabar kai naudojuos, jaučiu pareiga parašyti, juo lab po tokios dezinformacijos.
Naudojuos puse metų Siemens orkaite su preolize, kelis kartus valiau,
geresnio išradimo žmonija turbūt dar neišrado, tai kažkas nerealaus.
Kai pirkau irgi buvau skeptiška ir nesitikėjau tokio rezultato, maniau eilinė reklama, na gal kiek pavalys bet kad šitaip
user posted image
user posted image
user posted image
specialiai fotografavau prieš naudojant funkciją pirką kartą ir tokie rezultatai.
Mano orkaitė turi 3 kaitinimo režimus (reiktų pasitikslinti pase, kaitina iki 500 laipsniu, skiresi kaitinimo laikas) Ilgiausiu laiko dar nė kart nesinaudojau, pakanka 2 režimo (2 H) kaitinimo tokiam rezultakui pasiekti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MagnolijaB: 31 spalio 2012 - 10:04
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 10 29, 20:44)
Speedy, ar yra tokia indukcine kaitlente Whirlpool ACM 484/BA? Nieko internete apie ja nerandu, o gal man blogai modeli pasake?  g.gif Buvau snd pas vienus pardavejus, jie man pasiule ja, sake tai vienas is naujesniu modeliu, kaitlente turinti 6-aji pojuti smile.gif Jei tokia yra ir modelis nesumaisytas, ka gali apie ja pasakyti? O is vis, ar kokybiska Whirlpool produkcija?

Kartoju klausima, nes labai reikia atsakymo, prasau, Speedy smile.gif
Atsakyti
nu ant mano kl irgi ignoras tai pasikartosiu bet is kito galo biggrin.gif
Elektrolux EOB33100X ji 3000w 51l (ir jei nesapnavau bet kazkur skaiciau kad sis modelis vokietijo gamintas, gal ir sapavau biggrin.gif ) ir EOA3400AOX 2780 w 74 l ir su ziediniu kaitinimu. tai kuri is ju pranasesne, pirma ciut galingesne bet bet to ziedinio kaitinimo,,na man tie galingumai idomu, kad ji kuo galingesne tuo stipriau geriau kepa?ir kiek to galingumo pakanka,(jauciu 2500w mazoka ane) kantriai lauksiu ats blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 31 spalio 2012 - 13:31
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 10 31, 11:56)
Kartoju klausima, nes labai reikia atsakymo, prasau, Speedy smile.gif

Pasirodo tikrai buvau blogai uzsirasiusi modeli. Tad dabar jau konkreciai klausiu taves, Speedy, ka manai apie indukcine kaitlente Whirlpool ACM 848/BA ? Ar geresne uz Electroliux EHH 16340 FK?
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 10 31, 15:06)
nu ant mano kl irgi ignoras tai pasikartosiu bet is kito galo  biggrin.gif
Elektrolux EOB33100X ji 3000w 51l (ir jei nesapnavau bet kazkur skaiciau kad sis modelis vokietijo gamintas,  gal ir sapavau  biggrin.gif ) ir EOA3400AOX  2780 w  74 l ir su ziediniu kaitinimu. tai kuri is ju pranasesne, pirma ciut galingesne bet bet to ziedinio kaitinimo,,na man tie galingumai idomu, kad ji kuo galingesne tuo stipriau geriau kepa?ir kiek to galingumo pakanka,(jauciu 2500w mazoka ane) kantriai lauksiu ats  blush2.gif  biggrin.gif

Elektrolux EOB33100X - sena gera vokiška orkaitė.
EOA3400AOX - techniškai pranašesnė Electrolux orkaitė, pagaminta Italijoje.

QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 10 31, 15:17)
Pasirodo tikrai buvau blogai uzsirasiusi modeli. Tad dabar jau konkreciai klausiu taves, Speedy, ka manai apie indukcine kaitlente Whirlpool ACM 848/BA ? Ar geresne uz Electroliux EHH 16340 FK?

Pagar galimybes Whirlpool geresnė. Dėl patikimumo negaliu pasakyti.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
reikia Jūsų patarimo kuri dujinė kaitlentė geriau:
Electrolux EGT6242NOK
Electrolux EGT6142NOK
Siemens EP616PB81E ?

Ką manote apie šią orkaitę ELECTROLUX EOA5751AOX ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bugi mugi: 02 lapkričio 2012 - 14:21
Sveiki, Speedy, kurią Siemens orkaitę rekomenduotumėte? Ar galite pasiūlyti 3 variantus ir esminius skirtumus tarp jų. +-3000lt, tikslaus biudžeto neturiu, noriu gero daikto ir kad kaina būtų ta riba, kai mokant daugiau gaunamos funkcijos yra netokios svarios kokybei ir patogumui.
Dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inini: 02 lapkričio 2012 - 18:22
QUOTE(inini @ 2012 11 02, 20:21)
Sveiki, Speedy, kurią Siemens orkaitę rekomenduotumėte? Ar galite pasiūlyti 3 variantus ir esminius skirtumus tarp jų. +-3000lt, tikslaus biudžeto neturiu, noriu gero daikto ir kad kaina būtų ta riba, kai mokant daugiau gaunamos funkcijos yra netokios svarios kokybei ir patogumui. 
Dėkoju už atsakymą.

Apie 2700 lt. kainuoja Siemens HB73G7640 (juoda) ar HB73G7540 (metalas).
3000+ kainuoja Siemens HB76G1660S (juoda) ar HB76G1560S (metalas).
Brangesnysis modelis vizualiai gražesnis ir kiek funkcionalesnis. Pigesnioji turi bėgelius orkaitėje (apie 150 lt.).
Atsakyti
Sveiki,
Gal galėtumėte patarti kuri geresnė orkaitė AEG BP5013021M ar Siemens HB63AS521?
Atsakyti
Speedy,prasau jusu patarimo ir sitoje temoje:) issirinkome kaitlente HK634200XB. Pardavejas pasiule HK 633220FB uz 1350 lt. Lietuvoje ju neradau,kad kas parduotu.sudomino,nes triju kaitvieciu,is ju viena labai didele.Ka manote apie sia kaitlente?
Atsakyti