5 tema
Sveiki. Na elektrinę orkaitę išsirinkti tikrai nėra labai sudėtinga, pasirinkimas didelis, ir žinau ko reikia, ko nereikia, o su dujiniu viršum - problemos. (paveikslėlius įkėliau kaip pavyzdinius)
Ar tiesa, kad nuo tokio tipo kaitlentės slysta puodai?
Esu girdėjusi, kad tokio tipo (kaip įprastos) tokių problemų nesukelia? bet man asmeniškai jos per daug griozdiškos, patinka labiau minimalesnės.
Gal kas iš patirties, o gal kas besirinkdami kažką tokio girdėjo ar sužinojo?
Pagaliau radau kaitlente, kokio norejau isdestymo ir kaitimo vietu dydzio.
Jos kainyte kazkas 1300lt.
Kokie butu atsiliepimai apie Teka produkcija?
Iene, pas tevus yra tokio isdestymo ir remais (3foto) tai mama sako, kad jai nepatinka, kad ta didzioji virimo vieta yra prie krasto. Sako toks jausmas, kad tas puodas tuoj nuleks. Vieta padaryta didele, bet bortelis laikymo siauras.
Bet patys borteliai tai man patinka, puodai tikrai neslysta. Nors nuo ju nuvalyti ka nors sunkiau.
Iene, pas tevus yra tokio isdestymo ir remais (3foto) tai mama sako, kad jai nepatinka, kad ta didzioji virimo vieta yra prie krasto. Sako toks jausmas, kad tas puodas tuoj nuleks. Vieta padaryta didele, bet bortelis laikymo siauras.
Bet patys borteliai tai man patinka, puodai tikrai neslysta. Nors nuo ju nuvalyti ka nors sunkiau.
būtent šitam modelį aš irgi pastebėjau, kad didelį puodą priekyje pastačius, tikrai nepatogu. Bet įdomu, kaip pirmo ir antro paveikslėlių kaitlentėse su tais puodais, ar jie slysta ar ne, ar čia nuo puodo priklauso.. lauksiu daugiau žinių, gal kas iš patirties papasakos;)
Sveiki. Renkames butine technika ir iskilo klausimas del orkaites. Domina gamintojai geriau Electrolux ar Gorenje? Renkames tarp siu modeliu Electrolux EOC5651BOX ar Gorenje 7510 AX
Sveiki, mane domina elektrinė viryklė su keramikiniu paviršiumi ir pirolize, bet tokios nerandu, radau tik indukcinę Electrolux EKI6770DOX. Ar iš viso yra tokių?
QUOTE(Danni @ 2012 10 28, 19:59)
Sveiki, mane domina elektrinė viryklė su keramikiniu paviršiumi ir pirolize, bet tokios nerandu, radau tik indukcinę Electrolux EKI6770DOX. Ar iš viso yra tokių?
su pirolize pirkti neverta! kaina didesnė, o naudos mažai, o gal net visai nėra.
tie, kurie pirko, jau "atsikando", plius ir pardavėjai nesiūlo jos - aišku ne tie, kurie tiesiog suinteresuoti, kad tik parduoti.
QUOTE(IeNeI @ 2012 10 28, 22:13)
su pirolize pirkti neverta! kaina didesnė, o naudos mažai, o gal net visai nėra.
tie, kurie pirko, jau "atsikando", plius ir pardavėjai nesiūlo jos - aišku ne tie, kurie tiesiog suinteresuoti, kad tik parduoti.
Penkis metus naudoju ir dar "neatsikandau" gal dantys per silpni O jei rimtai, tai pardavėjai čia nei prie ko, jos praktiškai valyti nereikia - tik stiklą ir skardų laikiklius.
Papildyta:
QUOTE(Grikute @ 2012 10 28, 17:08)
Pagaliau radau kaitlente, kokio norejau isdestymo ir kaitimo vietu dydzio.
Teka kokybiška technika.
Speedy, ar yra tokia indukcine kaitlente Whirlpool ACM 484/BA? Nieko internete apie ja nerandu, o gal man blogai modeli pasake? Buvau snd pas vienus pardavejus, jie man pasiule ja, sake tai vienas is naujesniu modeliu, kaitlente turinti 6-aji pojuti Jei tokia yra ir modelis nesumaisytas, ka gali apie ja pasakyti? O is vis, ar kokybiska Whirlpool produkcija?
QUOTE(speedy @ 2012 10 29, 10:02)
Penkis metus naudoju ir dar "neatsikandau" gal dantys per silpni O jei rimtai, tai pardavėjai čia nei prie ko, jos praktiškai valyti nereikia - tik stiklą ir skardų laikiklius.
Papildyta:
Teka kokybiška technika.
Papildyta:
Teka kokybiška technika.
gali būti ir nėra to stipraus kvapo naudojantis ta funkcija, bet elektros sąnaudos ryškiai nepadidėja?
Sveiki, speedy reikia jusu pagalbos
Mamai turiu padeti isigyti dujine laisvai pastatoma virykle su elektrine orkaite. Noretusi su daugiau orkaites funkciju, nes megstu daug kepti ir is dalies naudosiuosi ja ir as. Be to, turetu but sidabro spalva, biudzetas iki 1300 Lt. Nusiziurejom si modeli AEG 47345GM-MN, ka galetumet apie ji pasakyt, privalumai, trukumai? O gal galite pasiulyti ka nors kito? Dekui .
Mamai turiu padeti isigyti dujine laisvai pastatoma virykle su elektrine orkaite. Noretusi su daugiau orkaites funkciju, nes megstu daug kepti ir is dalies naudosiuosi ja ir as. Be to, turetu but sidabro spalva, biudzetas iki 1300 Lt. Nusiziurejom si modeli AEG 47345GM-MN, ka galetumet apie ji pasakyt, privalumai, trukumai? O gal galite pasiulyti ka nors kito? Dekui .
http://pigu.lt/buiti...lpool?id=955373
noreciau nuomones apie sita varianta, blogas geras ar vidutinis?
kaip suprasti tuos galingumus kiek uztenka kad padoriai ne tris valandas keptu pvz kugelis(kaip dabar kepa mano senojoj orkaitej,,, )
tie galingumai 2500 w 2700w 3000w 3200w koki rinktis? as kaip suprantu kuo galingesne tuo geriau ar klystu ar pilnai uztenka ir daleiskim tas kugelis iskeptu prie 2500 w, taip pat su griliu yra kur 1,7kw, ir 2,5kw..
ir dar pasitikslinu tos ispaudziamos rankeneles tai tie mygtukai orkaites virsuje ar ir ta didzioji rankena kazkaip su tuo susijus ir isispaudzia
noreciau nuomones apie sita varianta, blogas geras ar vidutinis?
kaip suprasti tuos galingumus kiek uztenka kad padoriai ne tris valandas keptu pvz kugelis(kaip dabar kepa mano senojoj orkaitej,,, )
tie galingumai 2500 w 2700w 3000w 3200w koki rinktis? as kaip suprantu kuo galingesne tuo geriau ar klystu ar pilnai uztenka ir daleiskim tas kugelis iskeptu prie 2500 w, taip pat su griliu yra kur 1,7kw, ir 2,5kw..
ir dar pasitikslinu tos ispaudziamos rankeneles tai tie mygtukai orkaites virsuje ar ir ta didzioji rankena kazkaip su tuo susijus ir isispaudzia
Speedy, kaip sita orkaite EOC66800?