Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(La Perla @ 2012 11 30, 09:17)
user posted image

gal sis pades. o siaip tiesiog nerk detales, susideliok ant iskarpos bloga puse i virsu ir bandyk jungti. Graziau kai is detaliu sudeliojamas a la piesinys.

Šitą jau turiu užsisaugojus iš seniau ir net esu išbandžius, bet nelabai kas gavosi.. Gal per ilgus dariau? g.gif Aišku, norint, kad kas išeitų reikia bandyti, bandyti ir dar kartą bandyti... Manau, po pasaulio pabaigos, imsiuos rimčiau šio reikalo.
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2012 11 30, 10:51)
Šitą jau turiu užsisaugojus iš seniau ir net esu išbandžius, bet nelabai kas gavosi.. Gal per ilgus dariau?  g.gif  Aišku, norint, kad kas išeitų reikia bandyti, bandyti ir dar kartą bandyti... Manau, po pasaulio pabaigos, imsiuos rimčiau šio reikalo.

siaip kuo trumpesni - tuo graziau. ilgi susisuka.
beje, kadangi labai mazai esu bandziusi pati man labiau patinka jungimas netaisyklingu tinkleliu.. kaip sako labiau norisi to, ko neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2006 11 29, 15:42)
Na va jau ikeliau knygute.

Aciu, liepa50, kokie nuostabus dalykai ten!!! clap.gif
Viskas labai aiskiai!!!
Esu kazkada jau bandzius, taciau nepasiseke pasiekti tokio lygio, kaip nuotraukose. Gal dabar pats metas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noreciau ir as prisijungti i jusu smagu bureli ax.gif iki siol buvau tyli skaitytoja ir bandziau mokintis is jusu blush2.gif aciu labai visoms, kurios dalinasi info ir savo darbeliu nuotraukomis 4u.gif
kad ne visai tusciai, pasirodau savo pirmuosius bandymus blush2.gif
Sitas dar ne visiskai uzbaigtas buvo, tiesiog skubejau nufotografuoti, kol vyras fotoaprato neisiveze, like siulus nukarpyti ir islyginti
user posted image
Savo kailiu pasimokiau, kad nereikia naudoti "serveteliniu" motyvu ir daryti ilgu brydziu doh.gif
user posted image
user posted image
Si gal labiau nertinis gavosi, nei airiski neriniai, nes tik padariusi vos ne puse darbo, pasidomejau, kad jungimo siulai turi buti plonesni doh.gif
Atsakyti
[quote=B'ena,2012 12 15, 16:54]
Sveikutes 4u.gif
smagu kad prisijungei 4u.gif
norėtusi pamatyt ant modelio, žiūrėtūsi tikrai aiškiau ir gražiau. o šiaip šaunuolė!!!
Atsakyti
[quote=eliukė,2012 12 15, 19:20]
[quote=B'ena,2012 12 15, 16:54]
Sveikutes 4u.gif
smagu kad prisijungei 4u.gif
norėtusi pamatyt ant modelio, žiūrėtūsi tikrai aiškiau ir gražiau. o šiaip šaunuolė!!!
[/quote]
Sukneles draugiu dukrytems Kaledu proga keliauja, pati labai nekantrauju suzinoti kaip tiks ir patiks mazosioms modeliukems ir aisku ju mamytems blush2.gif Aciu uz komplimenta 4u.gif
Atsakyti
graziai ikomponuotos dideles geles
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau, pabaigiau iki Naujų assa.gif
Nesitikėjau, bet sunėriau. Dar siūlgaliai kabo, bet jau sunerta, sukabinta sokiai.gif
Ai, dar nežinau, ar tęsiu į apačią, ar jau dėsiu juostelę ir užteks man palaidinukės, bet jau planas "minimum" įvykdytas" sokiai.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Galima jau pamažu ir atostogoms pradėt ruoštis hihihi.gif
Atsakyti
Saunuole!!!!! O visoms merginoms linkiu labai kurybingu Naujuju Metu!!! Darykime ir rodykimes wub.gif
Atsakyti
pašnekute, nuostabu 4u.gif kad aš tiek kantrybės turėčiau. gal kitam gyvenime...
Atsakyti
Visoms Naujų metų proga linkiu puikių darbų ir tvirtų pirštų 4u.gif
Pašnekute, žavi žaluma thumbup.gif labai patiko lapų juostos.
Atsakyti
Sveikos, žudot mane tokiais darbais mega_shok.gif bigsmile.gif Labai gražu bigsmile.gif

Vasarai reik suknytės baliuškai. Jau nekenčiu pati savęs, bet imu apie airiškus mąstyti doh.gif fool.gif Vizija gimė šįryt (geriausias tam laikas - nemiegotos kelios naktys), bandysiu tobulint, jei noras nedings lotuliukas.gif
Atsakyti