QUOTE(Tinka @ 2012 10 25, 21:01)
sita i, nu man kaip visiskai vistai technikos srity paaiskinkit, nu nusipirksiu as ta knygu skaitykle. tada knygas kakzokiu skaitmenos formatu reik pirkt ar ju buna ir parsisiust is kazkur?
galvoju, mazu butu visai gera ideja dovanai Kaledoms MB. nes skaito daug, nemazai rusiskai, bet pas musu su rusu knygom pasirinkimas liudnas. tai tos el. knygos gal butu patogiau.
gal galit man kaip nors nu aiskiai ir kaip sako dlia osobo tupych paaiskint visa sistema.
Net nežinau kaip paaiškinti
nes neraukiu ir aš nieko
bet turiu skaityklę va jau, ir dabar tik galva i sieną noriu daužyt, kodėl tik dabar nusipirkau
Nes nu taaaaip patogu, kad eina sau
Aš nemažai su darbu keliauju, tai anskčiau vis sukdavau galva, dėl knygų, storio ir svorio, nes kai skrendi 2 dienom net neapsisunki jokiu bagažu, o čia ir lengva ir telpa ir oi oi kaip gerai
O knygas paprasčiausiai iš interneto ir siunčiuos ir ieškau per google pagal autoriu ir pavadinimą, kol kas labiausiai pasiteisina puslapis:
http://search_4share...s...s
va čia pavyzdžiui man labai patiko Maya Banks knygos, sukramčiau visas ypač ten tokia KGI seriją, ten apie tokius brolius alia aip FTB savo tik ten kaip įmonę turintys. Tikrai labai patiko.
Kitas knygas va gaunu per Alijap iš čia
Tie turiu į priekį, kad net baisu, jog taip nėra laiko skaityt
tai va turi knyga kažkokiu formatu, tai aš parsisiunčiau tokia convertor programą per ja susikonvertuoju ir keliu į skaityklę ir viskas gerai su raidžių dydžiais ir viskuo. Mano skaityklė lygiai tokia kaip saulegraza rodė nuorodą, tik aš apie 300 mokejau