Viskas apie dydžius, modelius, priežiūra ir kitus svarbius dalykus perkant savo vaikams.
Prašėte pamatuoti 2T
Kombikelnės:
Visas kelnių ilgis (matavau atsegtus lipukus, nes ilgis reguliuojasi) apie 80 cm. užsegus pilnai apie 72 cm.
Priekis nuo kakliuko iki klynuko apie 42,5 cm.
Nuo klynuko iki apačios apie 26,5 cm.
Plotis per liemenį (per suraukimą) apie 28,5 cm.
Striukė:
Priekio ilgis nuo petuko aukščiausio taško apie 40 cm.
Nugaros ilgis taip pat nuo petuko aukščiausio taško apie 42,5 cm. (per vidurį nužeminta, tai dasideda apie 0,5 cm.
Plotis po pažastėlėmis apie 37 cm. (atrodo plati, tačiau aprengus kartu su kombikelnėm taip neatrodo)
Rankovės ilgis nuo kakliuko apie 40 cm., nuo petuko apie 32,2 cm.
Rankovės ilgis nuo pažastėlės apie 26 cm.
Tikiuosi kad pagelbėjau
Kombikelnės:
Visas kelnių ilgis (matavau atsegtus lipukus, nes ilgis reguliuojasi) apie 80 cm. užsegus pilnai apie 72 cm.
Priekis nuo kakliuko iki klynuko apie 42,5 cm.
Nuo klynuko iki apačios apie 26,5 cm.
Plotis per liemenį (per suraukimą) apie 28,5 cm.
Striukė:
Priekio ilgis nuo petuko aukščiausio taško apie 40 cm.
Nugaros ilgis taip pat nuo petuko aukščiausio taško apie 42,5 cm. (per vidurį nužeminta, tai dasideda apie 0,5 cm.
Plotis po pažastėlėmis apie 37 cm. (atrodo plati, tačiau aprengus kartu su kombikelnėm taip neatrodo)
Rankovės ilgis nuo kakliuko apie 40 cm., nuo petuko apie 32,2 cm.
Rankovės ilgis nuo pažastėlės apie 26 cm.
Tikiuosi kad pagelbėjau
SENA TEMA CIA
http://www.supermama...?...3782&st=588
JOJE RASITE
VISKA APIE DYDZIU PASIRINKIMUS, KOMBINEZONU DYDZIU PAKLAIDA,
IVAIRIAUSIU MODELIU MATMENYS, PATARIMUS KAIP SKALBTI PUKINUKUS , INFO MEDZIAGU, IR KOKI KOMBI GERIAU PASIRINKTI VAIKUI PAGAL JO AMZIU/JUDRUMA.
PLIUS DAUG IVAIRIU NUOMONIU IS PATIRTIES MAMYCIU KURIOS TOKIUS KOMBIUS JAU TUREJO, IR ISAUGO. VISA SITA INFO RASITE SENOJE TEMOJE, TAD PRIESH UZDUODAMI KL, PASKAITYKITE ANA TEMA, SUTAUPYSIM VIENI KITU LAIKA.
http://www.supermama...?...3782&st=588
JOJE RASITE
VISKA APIE DYDZIU PASIRINKIMUS, KOMBINEZONU DYDZIU PAKLAIDA,
IVAIRIAUSIU MODELIU MATMENYS, PATARIMUS KAIP SKALBTI PUKINUKUS , INFO MEDZIAGU, IR KOKI KOMBI GERIAU PASIRINKTI VAIKUI PAGAL JO AMZIU/JUDRUMA.
PLIUS DAUG IVAIRIU NUOMONIU IS PATIRTIES MAMYCIU KURIOS TOKIUS KOMBIUS JAU TUREJO, IR ISAUGO. VISA SITA INFO RASITE SENOJE TEMOJE, TAD PRIESH UZDUODAMI KL, PASKAITYKITE ANA TEMA, SUTAUPYSIM VIENI KITU LAIKA.
Atsinesu ta pati klausima is senos temos,prasau labai patarkit Nes baigia smegenys susisukti
turim kombi 18 men,(mergaitei 15 men) rankoves ir kojytes per ilgos 5 cm.Ugis mergaites 80 cm, svoris 9,8kg.Per paskutinius tris men paaugo 5 cm.Turiu galimybe pasikeisti i 24 men, nes galvoJu kad neuzteks visai ziemai, ka daryti?
o cia idedu nuotrauka kaip jai atrodo dabar
turim kombi 18 men,(mergaitei 15 men) rankoves ir kojytes per ilgos 5 cm.Ugis mergaites 80 cm, svoris 9,8kg.Per paskutinius tris men paaugo 5 cm.Turiu galimybe pasikeisti i 24 men, nes galvoJu kad neuzteks visai ziemai, ka daryti?
QUOTE(Tina* @ 2012 10 17, 15:17)
As irgi parsinesu is senos temos dideliu diskusiju rezultata idomu ka mano kitas mergaites siaip jau nusprendiau ji pasilikt. O del batuku 2 cm reervo bijau. Kiek gali kojyte ugtelet per sezona? Mamos, ar buvo pas jus kokiu rekordu?
Dar parasau T3 ismatavimus, kad butu pirmam psl:
STRIUKYTE:
Visas ilgis 41 cm
Plotis 38 cm
Rankove nuo kakliuko 41 cm
Rankove nuo pazastuko 29 cm
KELNYTES
Visas ilgis 78-81 cm (reguliujasi lipukais)
Nugaryteje nuo kakliuko iki klynuko 48 cm
Nuo klynuko i apacia 33 cm
QUOTE(laurita99as @ 2012 10 18, 10:35)
Atsinesu ta pati klausima is senos temos,prasau labai patarkit Nes baigia smegenys susisukti
Va va, aš ieškau savo 15 mėn dukrai tokio kombio, tad manau jei per visą žiemą nešios, tai reiktų imti 24 dydi? Aš jau savaitę sėdžiu prie intiko, ieškau iv. firmų kombių, ir su tais dydžiais - man jau galva skauda
QUOTE(looo @ 2012 10 18, 13:38)
ten "leviausia" vieta del kurios verta pagalvoti yra klynas.
na mes kiek atsimenu devejome toki kombi nuo 84-89cm.( 89 jau maximaliai verze klynas). tai nesiojome nuo spalio-kovo..2ju metu buvome daugmaz ~89cm ugio, arba gal 90..
stai musu foto rudieni, kai buvome ~84-85cm.
KOMBIS 24MEN.
na mes kiek atsimenu devejome toki kombi nuo 84-89cm.( 89 jau maximaliai verze klynas). tai nesiojome nuo spalio-kovo..2ju metu buvome daugmaz ~89cm ugio, arba gal 90..
stai musu foto rudieni, kai buvome ~84-85cm.
KOMBIS 24MEN.
grazu
Mums per klyna yra vietos apie 5 cm. Gal uzteks visai ziemai neisivaizduoju ka daryti
QUOTE(laurita99as @ 2012 10 18, 15:11)
grazu
Mums per klyna yra vietos apie 5 cm. Gal uzteks visai ziemai neisivaizduoju ka daryti
viskas priklauso kaip greitai augsite. na as ramybes vardant imciau 24menesiai.
visvien tas galunes ziuriu raitojat, tai koks skirtumas ar 24men raityt ar 18.
dar primeskite storesnes kelnes, arba jei mergyte koki sijona, tai tie 5cm klyno ir istirpsta
As parsisiunciau 10 men berniukui 18 men pukini istisini, bet itariu, kad per mazas, ziemos neistemsim, jei dar ka apacioj pamaut, tai klyniukas isirezes bus ...imsim 24 men...
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 10 18, 18:23)
As parsisiunciau 10 men berniukui 18 men pukini istisini, bet itariu, kad per mazas, ziemos neistemsim, jei dar ka apacioj pamaut, tai klyniukas isirezes bus ...imsim 24 men...
Jūs manęs negąsdinkit aš jau užsisakiau 24 dydį o mano panai 15 mėn. Na žiūrėsim, matuosimės - jei netiks - bus galima grąžinti
QUOTE(Avietytė @ 2012 10 18, 18:28)
Jūs manęs negąsdinkit aš jau užsisakiau 24 dydį o mano panai 15 mėn. Na žiūrėsim, matuosimės - jei netiks - bus galima grąžinti
tai va as ir rodau foto, mano panelei 15 me, ugis 80 cm, svoris 9,8 kg.Cia yra 18 men kombis ir mums dar didokas
Papildyta:
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 10 18, 18:23)
o tai kokio ugio jusu berniukas nes mano 15 men panelei 18 men kombis didokas