Aš sužavėta Giedriaus receptais ....... o galiu pasiteirauti ar jis profesionalas ar tik megėjas kulinaras???? Maniškis net nežinotų ką daryti su žalia mėsa, o čia ir koldūnai ir višta ir pan. SUPER Aš rimtai sužavėta.
QUOTE(Nerytė @ 2005 12 09, 18:01)
Aš sužavėta Giedriaus receptais ....... o galiu pasiteirauti ar jis profesionalas ar tik megėjas kulinaras???? Maniškis net nežinotų ką daryti su žalia mėsa, o čia ir koldūnai ir višta ir pan. SUPER Aš rimtai sužavėta.
As nezinau, jo zmona (irgi forumiete) man sita link'a nurode, bet kiek supratau, cia tik jo hobby.
Persiprasau, jei pasikartosiu (gal jau kas buvo rases sita receptuka). Parasiau prie spinatu temos, bet ir cia tinka
Koldunai su spinatais:
Idaras:
- spinatai (sugniuzdomi rankomis arba supjaustomi)
- mozarella suris (supjaustomas smulkiai)
- graikiniai riesutai (susmulkinami)
- galima dar truputi druskos (cia jau kas kaip nori)
Tesla: kaip visiems kitiems koldunams.
Labai skanus koldunai iseina
Koldunai su spinatais:
Idaras:
- spinatai (sugniuzdomi rankomis arba supjaustomi)
- mozarella suris (supjaustomas smulkiai)
- graikiniai riesutai (susmulkinami)
- galima dar truputi druskos (cia jau kas kaip nori)
Tesla: kaip visiems kitiems koldunams.
Labai skanus koldunai iseina
QUOTE(zdurela.com @ 2005 12 15, 00:36)
o as niekur nerandu to plastmasinio daiktelio koldunams daryti
Maximoj ir Rimi didesniuose tikrai yra. Ir Gariunuose pilna ir dar ivairiu formu koldunams. Man labiau patinka tokie, kur ne "pusmenuliukai", bet sesiakampiai. Be to, geriau ne plastmasinis, o aliumininis. Is jo lengviau iskrenta viskas, ir kai virsutini sluoksni kocioji, geriau prasipjauna ta tesla, nereikia koldunu vieno nuo kito atplesinet
Paveiksliuke matosi tas daiktas (is kaires, toks su skylutemis). Tik pas mus jie mazesni Sekmes beieskant!
sveikos,as va susiruosiau daryt koldunus su ta su manais tesla bet as tos formeles neturiu,cia svedijoj neradau,tai bandysiu rankom lipdyt,tikiuosi gausis
QUOTE(Huliganka @ 2006 02 01, 17:18)
sveikos,as va susiruosiau daryt koldunus su ta su manais tesla bet as tos formeles neturiu,cia svedijoj neradau,tai bandysiu rankom lipdyt,tikiuosi gausis
nu tai linkiu sekmes!
Pagaliau issiviriau koldunu! Aciu visoms uz receptus! Jau pora metu buvau nevalgiusi, o kaip ilgejausi
Kadangi tikejausi visisko fiasko, tai dariau pagal pati paprasciausia recepta, bet kokie skanus gavosi!!!! Tikri parduotuviniai koldunai!
Miltus plikiau karstu vandeniu, idejau druskos ir sauksta aliejaus. I farsa dejau druskos, svogunu ir pipiru (dar kario idejau, bet labai nedaug, neturejau ko nors kito tinkamesnio). Issispaudziau su kavos dangteliu skrituliuku ir visai greitai prigaminau tiek, kad dabar jau po antra porcija su vyru suvalge, net pasijudinti vos begalim
Jei rasiu manu, bandysiu pagaminti su manais
Kadangi tikejausi visisko fiasko, tai dariau pagal pati paprasciausia recepta, bet kokie skanus gavosi!!!! Tikri parduotuviniai koldunai!
Miltus plikiau karstu vandeniu, idejau druskos ir sauksta aliejaus. I farsa dejau druskos, svogunu ir pipiru (dar kario idejau, bet labai nedaug, neturejau ko nors kito tinkamesnio). Issispaudziau su kavos dangteliu skrituliuku ir visai greitai prigaminau tiek, kad dabar jau po antra porcija su vyru suvalge, net pasijudinti vos begalim
QUOTE(Elnes @ 2006 02 04, 19:34)
Pagaliau issiviriau koldunu! Aciu visoms uz receptus! Jau pora metu buvau nevalgiusi, o kaip ilgejausi
Ydarui bulviu kose pabandykit....patiks garantuotai.
QUOTE(Amalia @ 2005 12 08, 11:37)
As isbandziau visokias teslas, pasilikau prie sios - 200g miltu, 100g manu(cia apytikriai, svarbiausia, kad apie trecdalis butu manai, geriau is kietuju kvieciu, kur italai makaronams ima), 2 kiausiniai, saukstas aliejaus, druskos, na ir siek tiek (gal pora saukstu) vandens - priklausomai nuo kiausiniu dydzio
Ačiū,Amalia už receptą Vakar viriau koldūnus pagal jį.Ir labai patiko Skanūs,o ir gamint žymiai lengviau.Tešla labai greit ir lengvai kočiojas,nesitampo.O iš vienų miltų,tai tampydavosi kaip guminė