QUOTE(flight @ 2012 10 15, 11:09)
Pažiūrėjau - miksas, t.y., tamsus akvamarinas
Va, prie šio palto mano venos labai tiktų
Labai gražios venos, ir aš tokių noriu. Ir tokio palto
Bytte, o tai čia kokios? Vasarinės?
Jaučiu, flight, tu būsi kaip aš - nė tai light vasara, nė tai light pavasaris
O kadgi jau ir tas, ir anas yra pasienio zonoj, tai vat ir makaluojiesi žmogus be tikslumo
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 10 15, 11:14)
tiesa esu labai supykus ant rudų batų arba ant juodo palto, nes ir iš kairės žiūrėjau, ir iš dešinės... ir iš priekio... nedera. kažkoks neskanus variantas gaunas
. Vat juodos timpės ir mėlynas megztinis visai gerai, o paltą užsidedu, ir fe gaunas
. Kas sakė kad juoda prie visko tinka
. Dabar turiu galvosūkį: mėlynos timpos ir juodas paltas... pagerins padėtį? neskaitant kad mėlyna bus ne pakankamai tamsi mano storoms liaškoms (kompliaksuoju šiek tiek, o labai tamsi mėlyna kažkaip irgi nelabai su juoda, ir šiaip toks skirtingų "juodų" derinys galutinai š... gaunas)... o gal kokią ryškesnę bandyt? visi sijonai juodi, pirkti jau prie palto derinant (bo paltas durno ilgio, ir negražiai kai kitos spalvos kyšo sijonas, arba man bent negražiai atrodė
), prie kelnių turiu kitus batus... kaip išsisukt neperkant nei palto, nei batų??????
Pala. Tai pas tave, kažkokiątai vasarą, negražūs variantai:
1. Rudi batai, juodos timpės, juodas paltas.
2. Rudi batai, mėlynos timpės, juodas paltas?
O tai kokiu dyydeliu galingu šaliku, kaip dabar madoj, reikalas neišsispręstų? Gi dabar yra tokių visokių fainų spalvų, kaip rūžavai pilkai kakavinė, džiovintos rožės, pilkai levandinė.... Tai va tokį radus, o jei dar su rudu raštu, ir ant viršaus užsivanojus - niekas ten tų tavo menznų mėlynų rudų juodų nė nepastebėtų? Ką?