Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 08, 10:20)
Rittule -> Kaip skubi! Matyt labai nekantrauji smile.gif Šaunuolė smile.gif Man tai tinka tos uogos ir visi nd su uogom, das ist keine problem biggrin.gif Tik wa nesupratau, ar gavai po 3 užskaitymus? Paskutinis nd - naturaliam apšvietime - cool, dirbtiniam - ne, mėlynuoja.
2nd nelabai gražiai atrodo... siūlyčiau perdaryt, 3nd so so... Labai suskubai.

smile.gif ne tai, kad skubu, bet tiesiog prisėdau ir visus ND padariau iškart (paeiliui beje biggrin.gif )
3 užskaitymus gavau iš pirmųjų, beliko 5 ND
dirbtinį tuomet perdarysiu, o dėl natūralaus apšvietimo WB palauksiu kitų pasisakymų, dėkui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 08 spalio 2012 - 09:35
QUOTE(Rittule @ 2012 10 08, 09:34)
smile.gif ne tai, kad skubu, bet tiesiog prisėdau ir visus ND padariau iškart (paeiliui beje biggrin.gif )
3 užskaitymus gavau iš pirmųjų, beliko 5 ND
dirbtinį tuomet perdarysiu, o dėl natūralaus apšvietimo WB  palauksiu kitų pasisakymų, dėkui

Uzskaitau visus.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 08, 09:20)
dirbtiniam - ne, mėlynuoja.
2nd nelabai gražiai atrodo... siūlyčiau perdaryt, 3nd so so... Labai suskubai.

Žinok tikrai nemėlynuoja, patikrinau, tik tamsoka, todėl ir yra taip pilkokai. Pati sakė, kad gali perdaryt, tai tegul. Natūralų ir aš užskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 08 spalio 2012 - 11:01
na va, pakomentavau visas flickre įdėtas foto (komentarai po fotomis).

mano simpatijas vienodai stipriai pelnė Ka ir lunamejos foto. joms keliaus po vieną iš man labiau patinkančių atvirukų. tai čia kaip ir laimėtojai..

tada dar viena simpatija eina pas Maggie, jai keliaus kitas atvirukas.

ir tada buvo žmogus, kuris atkakliai ir aktyviai dalyvavo konkurse. tai kristalines. jai keliauja paguodos atvirukas smile.gif

laukiu visų paminėtų merginų adresų į AŽ..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 08, 12:01)

mano favoritė irgi buvo lunamejos foto "Virpesys" . Sveikinimai ir kitoms merginoms smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 08, 12:01)

smagu buvo sudalyvaut thumbup.gif sveikinimai laimetojoms thumb_yello.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal užskaitysit mano 3ND, besiilsintį grybuką? 4u.gif

18mm, f/5.6

user posted image

34mm, f/5.6

user posted image

55mm, f/5.6

user posted image
Atsakyti
pradejau tvarkyti savo nestukes foto, tai akivaizdzios klaidos lenda i akis verysad.gif tai koks sienos kampas is galvos ar peties islenda, tai fokusas nusokes nuo akiu ant kaklo...isivaizdavau, kad jau ismokau perkadruot, bet nei velnio sad.gif nesuprantu tada kaip tai padaryti taisyklingai...ryte dar dziaugiausi nuotraukom, dabar jau liudziu...

p.s. sveikinu konkurso nugaletojas thumbup.gif tik nesupratau, kuri ten foto Ka? g.gif cia Katography ir yra Ka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savory: 08 spalio 2012 - 11:46
QUOTE(mamagute @ 2012 10 08, 11:14)
mano favoritė irgi buvo lunamejos foto  "Virpesys" . Sveikinimai ir kitoms merginoms smile.gif  4u.gif

Nuėjau pažiūrėt net, nu akurat, labai gera nuotrauka, harmoninga. Prisidedu smile.gif
Ir kitos gražių nuotraukyčių pridėjot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 08 spalio 2012 - 11:54
QUOTE(Savory @ 2012 10 08, 12:45)
p.s. sveikinu konkurso nugaletojas thumbup.gif tik nesupratau, kuri ten foto Ka? g.gif cia Katography ir yra Ka? g.gif

Ta pati. rolleyes.gif

Labai, labai ačiū, Say. 4u.gif
Sveikinu ir aš kitas nugalėtojas. 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko visos foto "NEportreto konkurso" thumbup.gif
Lunameja "Virpesys" labiausiai įstrigo.
Atsakyti
Na, laimėtojos, dabar , matyt, Jūsų eilė skelbti kitą konkursą smile.gif
Atsakyti