Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

Aš taip pat norėčiau pasidalinti savo patirtimi. Nuo gruodžio mėnesio reguliariai kas 1-2 savaites lankausi kosmetologės kabinete, man buvo atlikti septynios procedūros su glikolio rūgštimi ir dvi procedūros su pieno rūgštimi, taip pat namuose naudoju kremuką ir prausiklį su glikolio rūgštimi. Nors pylingų metu tekdavo jausti nemalonius pojūčius, ir visas procesas dar tęsiasi, noriu pasidžiaugti atsisveikinusi su akne ir smulkiais randeliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simona.za @ 2013 02 16, 22:50)
Aš taip pat norėčiau pasidalinti savo patirtimi. Nuo gruodžio mėnesio reguliariai kas 1-2 savaites lankausi kosmetologės kabinete, man buvo atlikti septynios procedūros su glikolio rūgštimi ir dvi procedūros su pieno rūgštimi, taip pat namuose naudoju kremuką ir prausiklį su glikolio rūgštimi. Nors pylingų metu tekdavo jausti nemalonius pojūčius, ir visas procesas dar tęsiasi, noriu pasidžiaugti atsisveikinusi su akne ir smulkiais randeliais  ax.gif

galit pasakyti kokios firmos naudojat kremus ir prausikli su rugstimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 02 20, 22:32)
galit pasakyti kokios firmos naudojat kremus ir prausikli su rugstimi  4u.gif

Šiuo metu naudoju O.D.A. gaminius, prausiklį su glikolio rūgštimi 10%, kremukas taip pat su 10% glikolio rūgštimi, bet pabaigus šiuos tikriausiai keisiu į mažesnės konsentracijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simona.za @ 2013 02 26, 15:25)
Šiuo metu naudoju O.D.A. gaminius, prausiklį su glikolio rūgštimi 10%, kremukas taip pat su 10% glikolio rūgštimi, bet pabaigus šiuos tikriausiai keisiu į mažesnės konsentracijos  ax.gif

Parasykite daugiau apie 10% glikolio krema. Kazkaip mazoka atsiliepimu forume apie ji.
Atsakyti
Na, aš apsiforminusi po dalines TCA. Raustelejusi cool.gif. Nusilupus noreciau dar pakartoti ir visam veidui rolleyes.gif. Tokie orai tam labai tinkami biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 balandžio 2013 - 18:16
QUOTE(Victorious @ 2013 04 05, 18:11)
Na, aš apsiforminusi po dalines TCA. Raustelejusi  cool.gif. Nusilupus noreciau dar pakartoti ir visam veidui  rolleyes.gif. Tokie orai tam labai tinkami biggrin.gif

Pas Grazina? Kuriai veido daliai darei tca ir kiek kastavo?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 04 05, 20:36)
Pas Grazina? Kuriai veido daliai darei tca ir kiek kastavo?

Lahja. Zandai. TCA suma perpus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 balandžio 2013 - 19:09
Sveikos 4u.gif

ar kuri darotes pvz glikolio rugsties pylinga NAMUOSE?
Jei taip - kokios koncentracijos? siaip 30% rekomenduojama naujokams, kurie niekad nebande.
Ar po pylingo naudojate specialiu krema?

Atsakyti
mergiiiinos, padekit! kur Kaune darotes TCA? gausiu savaite atostogu, reik laika isnaudot naudingai biggrin.gif nes kitaip gyvenime niekada nepasidarysiu tos proceduros biggrin.gif bet bijau! dar veida sugadins, kur gali patikimai padaryt? Galvoju apie:
Grozio chirurgija http://www.vitiligos...l_therapies.cfm

Bendrosios medicinos praktika http://www.groziopas...timas-pilingas/

Atsakyti
QUOTE(Graciella @ 2013 04 15, 23:51)
Sveikos  4u.gif 

ar kuri darotes pvz glikolio rugsties pylinga NAMUOSE?
Jei taip - kokios koncentracijos? siaip 30% rekomenduojama naujokams, kurie niekad nebande.
Ar po pylingo naudojate specialiu krema?

Aš naudoju 30 % ir 50% namie jau daugelį metų. Po to drėkinančią kaukę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 07 23, 12:20)
Aš naudoju 30 % ir 50% namie jau daugelį metų. Po to drėkinančią kaukę.  4u.gif

Koki konkreciai pilinga naudojate? smile.gif
Atsakyti
Kokias drekinancias kaukes dedates po rugstiniu pylingu?
Atsakyti