1 tema.
Atsiliepimai apie grožio paslaugas, pirktas akcijų metu.
Pagrindinė taisyklė - jei dalinamės informacija ar klausiame apie tam tikrą daiktą, paslaugą ar pan., įvardijame aiškiai pavadinimą ar idedame nuotrauką, neužtenka tik nuorodos, nes pasibaigus akcijos laikui nuoroda dažnai tampa nebeaktyvi
Laba
Gal kam teko įsigyti šį automobilinį siurbliuką? Jam dažnai būna akcijos, šįkart mažiausia kaina.
Gal kam teko įsigyti šį automobilinį siurbliuką? Jam dažnai būna akcijos, šįkart mažiausia kaina.
QUOTE(grmarti @ 2012 09 20, 11:17)
Laba
Reiketu paskaityti sena tema, kazkuri siurbliuka komentavo, kad labai prastas..
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 09 20, 10:05)
Pirkau vienspalvį-elementarus Maximinis-Gariūninis šalikas.
Dažnai būna ši akcija:
http://www.kiauletau...imo-galimybemis
Gal kas yra įsigiję šį epiliatorių, noėčiau atsiliepimų.
http://www.kiauletau...imo-galimybemis
Gal kas yra įsigiję šį epiliatorių, noėčiau atsiliepimų.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 09 20, 09:51)
Dekoju ir man is nuotraukos taip pasirode
QUOTE(grmarti @ 2012 09 20, 09:17)
Laba
Esu is maximos dar paprastesni uz 7 lt pirkus, visiskas nesusipratimas...bijau kad ir negali buti doras prietaisas, kai rimti automobiliniai siurbliai po 200 lt kainuoja...jau vien tai kad nei filtro cia bus nei maiseliu, nes apie juos neuzsimenama, taigi sprendziu, kad bus panasus i ta mano isigyta maximoje...
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 09 20, 10:51)
mano nuomone tokia pati
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 09 20, 10:51)
Kad ten vienspalvio nėra O kiek gariūnuos mokėjai užtokį šalį? Įdomu kiek čia užsimetė.
Gariūnuos po 10 pilna ir pasirinkimas didžiulis
bet sudėtis ne ta?