Ankstesnė tema
1. Sudaromas norinčių dalyvauti sąrašiukas.
2. Pirmoji dalyvė sudeda įvairiausių atviruku į siuntinuką. Atvirukus dedame tik tvarkingas, švarius,naujus ir nenaudotus.
3. Siuntinukas siunčiamas antrai dalyvei (registruotu paštu, pinigus moka siuntėja).
4. Antroji dalyvė pasiima tai, kas jai patinka (aišku ne viską, palieka kažką ir kitiems ), ir dar papildo savo ''indėliu'', kurio vertė tolygi išimtosios dalies vertei.
5. Laimikis ir ''indėlis'' nufotografuojami ir parodomi šioje temoje.
6. Siuntinukas siunčiamas trečiai dalyvei ir t.t. Tokiu būdu siuntinukas apkeliauja visas dalyves ir grįžta pas pirmąją dalyvę.
7. Mažai bendraujančios narės ar naujokės gali dalyvauti tik su kitų, žinomų narių laidavimu.
Taisykles galime koreguoti bendru susitarimu.
Visi SWAP'Ų lenciūgėliai yra čia
Šiuo metu dar vyksta 5 mix atvirukų tag'as. Kviečiam visas dalyvauti
Kas nežino kaip tai veikia:
dalyvė užtagina aukščiau esančią dalyvę ir siunčia jai 5 atvirukus. Sekanti dalyvė užtagins tave ir tu gausi penkis atvirukus nuo jos.
Visiem linksmų sąžiningų ir sėkmingų mainų!
pala tai as dabar nebesigaudau... kurgi girtis gautais svapais vietiniais?
noriu pasakyt dideli aciu miegalukei uz toooki grozi labai labai patiko
na kolkas cia netaginsiu o tai jau dabar visokiu siuntinelu prisikaupe reik juos pirma pasaulin paleist...o tai paskui pamirsiu kanors...
na kolkas cia netaginsiu o tai jau dabar visokiu siuntinelu prisikaupe reik juos pirma pasaulin paleist...o tai paskui pamirsiu kanors...
QUOTE(tvikse @ 2012 09 12, 12:41)
pala tai as dabar nebesigaudau... kurgi girtis gautais svapais vietiniais?
Čia giriesi vietiniais swpais ir tagais, o kitoj temoj- tarptautiniais
QUOTE(jugeta @ 2012 09 12, 12:43)
Čia giriesi vietiniais swpais ir tagais, o kitoj temoj- tarptautiniais
Ane>?Aš maniau čia giriesi swapais vietiniais ir tagini vietinį tagą. Bet tagais pačiais giriesi anoj temoj. Na gautais atvirukais Ne?
O merginos, iš Tviksės, Sleepy ir Kisutės susidariau nuomonę, kad mane labai baisu tagint, nes sunku įtikti Nu tokia lietuviškoji carmnechen Bet nepamirškit, kad nė karto nedalyvavau miau, krepšinio, thepostcardstore, listonošos, didelių bookdepository rinkinių pirkimuose. O ką jau kalbėt, kad kituose pirkimuose perku tik kokių 10 atvirukų Tai va, aš čia neprašau mane taginti, bet noriu sugriauti įvaizdį, kad visko turiu
Na, turbūt taip. O vietiniais tagais girtis išvis turbūt nenaudinga - kitaip greit iki panagių žinosim ką viena ar kita turi...
Antra vertus, užrašytus atvirukus būtų įdomu pamatyti..
Antra vertus, užrašytus atvirukus būtų įdomu pamatyti..
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 12, 11:46)
iš Tviksės, Sleepy ir Kisutės susidariau nuomonę, kad mane labai baisu tagint, nes sunku įtikti Nu tokia lietuviškoji carmnechen
Kad aš taip lyg nesakiau... Priešingai, kai randu kokį keistą katiną, pirmiausia pagalvoju, kad reiktų nusiųsti Salomėjai...
Bet man, ko gero, įdomiau siųsti užrašytus ir po vieną.
tag Salomėja
QUOTE(Yvette @ 2012 09 12, 20:13)
tag Kisute
tag Yvette (kad jau išsiuntei antrąkart )