Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(Kikker @ 2013 10 10, 22:58)
Candy GOC 970 AT
Sveiki
kaip bebutu visose dziovyklese yra pagrindines dziovinimo programos todel jai tik tinka ir patinka ji kodel gi neisigijusi Candy 4u.gif

Na bent jau pagal jos kainą, elektros sąnaudos tikrai nedidelės (nebent netikslią info radau), o jei turi visas reikiamas programas, tai galvoju kam permokėt tada g.gif
Tik aišku norėčiau žinoti ko man gali pritrūkti ar kas nepatikti?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 11 spalio 2013 - 07:18
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 11, 09:17)
Na bent jau pagal jos kainą, elektros sąnaudos tikrai nedidelės (nebent netikslią info radau), o jei turi visas reikiamas programas, tai galvoju kam permokėt tada g.gif

O kokią kainą radote? biggrin.gif
Ar ne ten gale lentelės užrašas "Nukainuota prekė" schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 11 spalio 2013 - 07:38
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 11, 07:17)

Manau tikslią info duos tie pardavėjai kurie jums parduodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 11, 08:36)
O kokią kainą radote?  biggrin.gif
Ar ne ten gale lentelės užrašas "Nukainuota prekė"  schmoll.gif

Candy GOC 970 AT
kainą radom 1290 lt, o nukainota buitinė technika labai daug kur, t.y. parašo ale pradinę kainą, o po to ale akcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 11, 11:24)
Candy GOC 970 AT
kainą radom 1290 lt, o nukainota buitinė technika labai daug kur, t.y. parašo ale pradinę kainą, o po to ale akcija mirksiukas.gif

Ale tokie ten ir pardavėjai,bijau kad galite po to ir bėdų turėti .... 4u.gif Gal jums visgi nereikia tos Candy.Šiuo atveju jau geriau tada pirkti BEKO džiovyklę DC 7130
Na aišku ne A klasės bet ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 11 spalio 2013 - 11:42
Reikia patarimo - Siemens WT46W573DN ar Bosh WTW86583SN ? Kaina panaši, atrodo, pagamintos abi toje pačioje lenkų gamykloje... Kuri geresnė, kuo skiriasi, neįkertu.
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2013 10 11, 14:10)
Reikia patarimo - Siemens WT46W573DN ar Bosh WTW86583SN ? Kaina panaši, atrodo, pagamintos abi toje pačioje lenkų gamykloje... Kuri geresnė, kuo skiriasi, neįkertu.

Sveiki,
Jos indentikškos vienas kitai todėl jokių skirtumų tarp jų nėra 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkom BECO DCU 7430. Esu labai labai laiminga ir nesuprantu, kodel apskritai tik dabar ja nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukuota @ 2013 10 12, 12:02)
Nusipirkom BECO DCU 7430. Esu labai labai laiminga ir nesuprantu, kodel apskritai tik dabar ja nusipirkau smile.gif

Na va koks idomus klausimas ax.gif ir tij Jus i i galite atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Radau gan padorią iki 1500 lt džiovyklę:
Beko DPU 8360 X

Ar geriau pridėti kažkiek ir rinktis iš šių? g.gif
Electrolux-EDH3487RDW
Bosch-wtw-86583-sn

Bet:
- koks bus esminis skirtumas tarp Beko ir tų brangesnių? g.gif
- kuri iš paskutinių dviejų geresnė? na mačiau, kad Bosch turi savaime išsivalantį kondensatorių, daugiau nžn nes renkuosi pirmą džiovyklę tai net nžn kas svarbu o kas ne ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti