Senoji temutė ČIA
Ir toliau rodomės, patariam, diskutuojam, padrąsinam ir negailim pagyrų
Noriu ir as pasigirti. Mano pirmoji mocherine suknute.
na manau jau paskutiniai vasaros pasispardymai (oi ne dar viena plonyte laukia savo eiles)...
Mažajai princesei
Pagaliau atgijo tema, visų nuostabios suknelės, vertos pagyrų
QUOTE(smajolane23 @ 2012 09 13, 08:47)
Ačiū
siūliukai 100% medvilnė Filetta
Sveikos, merginos
iejusi pas jus i tema, apstulbau! kokius grozius jus darote na, as negaliu tokiais groziais pasigirti. bandziau sau nusimegzti suknele. nelabai man isejo... turiu dabar dvi dalis, nezinau, gal ka nors sukurpsiu, nes per trumpa ir per siaura butu jei susiuciau...
nu bet ne apie suknele as kaledom duktereciai, kuriai tada bus 1,5 metuku, noriu numegzti sarafaniuka. radau zurnale. tai gi, ten raso, kad reiktu 2 nr virbalu. nuejau i parde, sakau namie turiu nr 3, tai pardaveja patare storesni siula, kad tiktu tie virbalai. bet... uzsiknisau kaip sakant su viena vieta. sarafaniuko apacia megzta tokiom kaip gelytem, zurnale ivardinama kaip "triju akiu sumezgimas, iskart ismezgant tris akis". internete radau, kad cia "musele" yra. nu zinokit, kaip man sunku tas tris akis ismegzti, nu ziauriai sunkiai, kol prakisu virbala, kol uzdedu siula ir aki ismezgu tai galvoju, arba pas mane per daug suspaustos akys (nu bet stengiausi labai nesuverzti), arba tie virbalai per stori... ka jus manote? tikiuos, kad aiskiai nupasakojau.
iejusi pas jus i tema, apstulbau! kokius grozius jus darote na, as negaliu tokiais groziais pasigirti. bandziau sau nusimegzti suknele. nelabai man isejo... turiu dabar dvi dalis, nezinau, gal ka nors sukurpsiu, nes per trumpa ir per siaura butu jei susiuciau...
nu bet ne apie suknele as kaledom duktereciai, kuriai tada bus 1,5 metuku, noriu numegzti sarafaniuka. radau zurnale. tai gi, ten raso, kad reiktu 2 nr virbalu. nuejau i parde, sakau namie turiu nr 3, tai pardaveja patare storesni siula, kad tiktu tie virbalai. bet... uzsiknisau kaip sakant su viena vieta. sarafaniuko apacia megzta tokiom kaip gelytem, zurnale ivardinama kaip "triju akiu sumezgimas, iskart ismezgant tris akis". internete radau, kad cia "musele" yra. nu zinokit, kaip man sunku tas tris akis ismegzti, nu ziauriai sunkiai, kol prakisu virbala, kol uzdedu siula ir aki ismezgu tai galvoju, arba pas mane per daug suspaustos akys (nu bet stengiausi labai nesuverzti), arba tie virbalai per stori... ka jus manote? tikiuos, kad aiskiai nupasakojau.
QUOTE(Ligvita @ 2012 09 12, 14:28)
na manau jau paskutiniai vasaros pasispardymai (oi ne dar viena plonyte laukia savo eiles)...
grazios visos o sitos spalva patiko, kokie cia siuliukai jei ne paslaptis
Papildyta:
QUOTE(lina_karc @ 2012 09 13, 13:30)
nu zinokit, kaip man sunku tas tris akis ismegzti, nu ziauriai sunkiai, kol prakisu virbala, kol uzdedu siula ir aki ismezgu tai galvoju, arba pas mane per daug suspaustos akys (nu bet stengiausi labai nesuverzti), arba tie virbalai per stori... ka jus manote? tikiuos, kad aiskiai nupasakojau.
turbut labai kietai suspaudziat megzdama, jei sunku perkisti , taip galvoju
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 09 13, 13:41)
grazios visos o sitos spalva patiko, kokie cia siuliukai jei ne paslaptis
Maxi is Alvita
QUOTE(kvartetas @ 2012 09 11, 16:39)
Noriu ir as pasigirti. Mano pirmoji mocherine suknute.
Labai labai daili! O jau porelės meilumasssss!