Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(FoxLady @ 2012 09 01, 21:08)
Gal galite daugiau pakomentuoti savaiminio idegio kremus kas esate daugiau isbande is tu pigiuju? Nemazai geru atsiliepimu apie Sunvita? O kaip Lirene ir Ozon savaiminiai? Dar maciau Malibu giriami smile.gif

Perkeliu vieną žinutę iš senos temos.

Mano pastebėjimai būtų tokie:

Lirene - labai šviesus, smirda vidutiniškai, pagal mane prastokas savaiminis, o kainuoja brangiau unsure.gif

Sun ozon - kremai gan tamsūs, purškalai duoda vos pastebimą atspalvį. Sunkiai geriaisi, prastai laikosi, greit nueina, smirda, ypač kremai, žiauriai

Malibu - vidutiniško tamsumo, vidutiniškai geriasi ir laikosi, smirda man neįmanomai wacko.gif

Delia glamour - labai šviesus, labai greit nueina, smirda vidutiniškai

Venita solar - toks pat, t y pernelyg šviesus, smardus ir greit nusiplauna

Kolastyna purškiklis vos įžiūrimas, nesmirda, kremas tamsiai odai kol kas geriausias variantas man, deja, jau keli metai nebeužmatau prekyboje

Nivea - pats smirdžiausias pasaulyje swoon.gif Šviesus, labai greit nueina plėmais (šita priemonė man nepatinka labiausiai)

Loreal - lipnus, šviesus, smirda, kaina didesnė, tokių pinigų jis visiškai nevertas

Johnson, Dove, Garnier kaip ir kiti laipsniško veikimo man aplamai neduoda jokio atspalvio, nebent reikia nesiprausti savaitėmis unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 02, 18:52)
Perkeliu vieną žinutę iš senos temos.

Mano pastebėjimai būtų tokie:

Koks issamus atsakymas thumbup.gif Sunvita nebandete? Gal visgi St Moriz tada reiks ieskoti ax.gif
Atsakyti
O gal parekomenduotumėt kokį riebų , kuo geriau drėkinantį rankų kremą ? kolkas mano favoritas TBS kanapių kremas , bet galvoju , gal koks pigesnis analogas būtų jam? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 09 02, 21:25)
Koks issamus atsakymas thumbup.gif Sunvita nebandete? Gal visgi St Moriz tada reiks ieskoti ax.gif

Sunvitą ir naudoju paskutinius kelerius metus ir manau, kad jis geriausias iš dabartinio parduotuvių pasirinkimo smile.gif Nė kartą gyriau jį šitoje temoje biggrin.gif St Moriz visgi kur kas brangesnis variantas ax.gif
QUOTE(Aguonytė @ 2012 09 03, 14:00)
O gal parekomenduotumėt kokį riebų , kuo geriau drėkinantį rankų kremą ? kolkas mano favoritas TBS kanapių kremas , bet galvoju , gal koks pigesnis analogas būtų jam? g.gif  ax.gif

Už TBS žymiai labiau patiko:

1. Natura siberica kasdienis drėkinantis (dar bandyti kiti NS kremai rankom - žieminis ir skirtas virš 30 metų - daug prastesni)

user posted image
2. Organic shop kremas - aliejus - ką tik pabaigiau, fantastiškas, tikrai bus nė kartą kartojamas wub.gif

user posted image
3. Sto receptov krasoty, serija Uvlaznenie i svezest, atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 03, 18:14)

1. Natura siberica kasdienis drėkinantis (dar bandyti kiti NS kremai rankom - žieminis ir skirtas virš 30 metų  - daug prastesni)

2. Organic shop kremas - aliejus - ką tik pabaigiau, fantastiškas, tikrai bus nė kartą kartojamas  wub.gif

3. Sto receptov krasoty, serija Uvlaznenie i svezest, atrodo taip:

ooo , kaip ačiū , būtinai eisiu ieškoti drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti

2. Organic shop kremas - aliejus - ką tik pabaigiau, fantastiškas, tikrai bus nė kartą kartojamas  wub.gif

user posted image

Kur galima jo įsigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 09 03, 22:18)
Kur galima jo įsigyti?  4u.gif

Elevitos parduotuvėse arba internetinėje.Kaip tik 35 proc.nuolaida visą rugsėjį. thumbup.gif
Kai kuriomis OŠ prekėmis prekiaujama ir Droge bei prekybos centruose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 03 rugsėjo 2012 - 21:40
QUOTE(xde @ 2012 09 03, 22:38)
Elevitos parduotuvėse arba internetinėje.Kaip tik 35 proc.nuolaida visą rugsėjį. thumbup.gif
Kai kuriomis OŠ prekėmis prekiaujama ir Droge bei prekybos centruose.

Dėkui 4u.gif Per šią savitę reikės nusipirkti ir išmėginti ax.gif
Atsakyti
Sunvitą ir naudoju paskutinius kelerius metus ir manau, kad jis geriausias iš dabartinio parduotuvių pasirinkimo  smile.gif  Nė kartą gyriau jį šitoje temoje  biggrin.gif  St Moriz visgi kur kas brangesnis variantas  ax.gif

1. Natura siberica kasdienis drėkinantis (dar bandyti kiti NS kremai rankom - žieminis ir skirtas virš 30 metų  - daug prastesni)

user posted image

NS as jau antra tiubele baigineju, labai patinka, kiek ziema tiek vasara thumbup.gif
Atsakyti
Gerb. dontstop>>> paskaitau temutę ir susidariau įspūdį, kad Jūs išmanot apie Elevitos parduotuvių prekes. Labai sudominot tuo Organic shop rankų kremu. Smalsumo vedina įlidau į elevitos internetinę parduotuvę. Gal esat bandžiusi ar girdėjot atsiliepimų apie 911, Organic shop, Love 2 mix šampūnus, kurie sustabdytų plaukų slinkimą? Taip pat apie Organic veido šveitiklius, druską- perlus voniai bei Danielle Laroche rankų kremą ir veido kaukes? ax.gif Iš anksto dėkuj už atsakymus 4u.gif

Gal ir kitos mergaitės ką nors žinot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 04 rugsėjo 2012 - 19:11
QUOTE(akacijaorama @ 2012 09 04, 20:10)

Čia plačiai šnekame apie Organic Shop ir ne tik.Paskaitykite paskutinius puslapius mirksiukas.gif ir:
http://www.supermama...?...&p=57062492
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 04 rugsėjo 2012 - 20:17
QUOTE(xde @ 2012 09 04, 21:11)
QUOTE(akacijaorama @ 2012 09 04, 20:10)

Čia plačiai šnekame apie Organic Shop ir ne tik.Paskaitykite paskutinius puslapius mirksiukas.gif ir:
http://www.supermama...?...&p=57062492

Ooo, ačiū 4u.gif nebūčiau įėjus į šią temutę (Jūsų nurodytą), nes pavadinime yra kitos firmos nei mane domina smile.gif
Atsakyti