Juokinga Jūs, nei žinot ką rašot, tai geriau nerašykite. Aš jau pasidariusi korekciją, tad pas mane yra galutinis rezultatas ir galiu drąsiai rašyti rekomendacijas, ar tai būtų blogos, ar tai būtų geros

"Nu tikrai, bent viena is tokios mases liko patenkinta. biggrin.gif"
Yra begalė žmonių patenkintų akcijinėmis paslaugomis ar prekėmis. Tik prieš perkant reikia turėti daugiau nei truputį smegenėlių pasidomėti apie pardavėją. Ir paskui neverkšlenti apie nepavykusį pedikiūrą ar dar kažką. Man visai nerūpi, kad Jums ar Jūsų kolegei buga77 iš šito forumo mano išsakyta nuomonė netiko ar nepatiko. Yra moterų, merginų, kurioms tai aktualu. Jei galvojate, kad aš bandau kažką prastuminėti, tai laaaaabai klystate. Neketinu kažkam kažką įrodinėti. kam reikės, tas atsirinks kur blevyzgos, o kur atsiliepimai.
"p.s. pamirsau pamineti, visi tie ,,a lia grupiniai" jama sau nuo 18 proc. nuo kainos, tad spreskite uz kiek perkate paslauga ar produkta ir kodel tada tokia jo verte, ar ji atitinka verslo rentabiluma ir pan."ą O kur dar visi mokesciai ir kitos sanaudos?"
Jums tiesiog trūksta žinių apie marketingą, tad Jūsų išsakyta nuomonė yra nekompetetinga. Grupiniai portalai - tai tiesiog vienas iš reklamos būdų, kuris iš pradžių buvo labai efektyvus. Nes pardavėjas pasireklamuoja ir dar gauna kažkiek pinigų. O kokybė - tai jau čia kitas dalykas.
Taip kad nepulkite į akis, o mokėkite gražiai bendrauti. Pasidalinau teigiamais atsiliepimais, o Jūsų pašaipos tik parodo Jūsų žemą lygį. Turiu omeny tiek buga77, tiek fuksė.