Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

user posted image
Paveikslėlis iš čia:
http://www.theflower...com/adenium.htm

SENA TEMA
Atsakyti
thumbup.gif
įtarimas kaip turės atrodyti tas mandresnis adeniumas

user posted image
Atsakyti
oho, koks gražuolis
Atsakyti
laukiu atkeliaujant sito grozio
user posted image
labai tikiuosi pavyks susisdraugauti ir gyvens jis pas mane ir zydes ilgai ir laimingai..
patirties neturiu...kazkada auginau mazucius-nepavyko
Atsakyti
Kokie groziai wub.gif
Sakykit, o kaip jus ziema laikot adeniumus? Ar darot koki papildoma apsvietima? g.gif
Atsakyti
tas skiauteretas Adeniumas man negrazus schmoll.gif
o maniskis bevardis trimetis leidzia kazkoki keista stora lapeli, gal zydeti ruosiasi bigsmile.gif
beje, jei Adeniumo kaudeksas itruksta, tai jau yra defektas?
Papildyta:
QUOTE(jalka @ 2012 09 02, 14:38)
laukiu atkeliaujant sito grozio...
labai tikiuosi pavyks susisdraugauti ir gyvens jis pas mane ir zydes ilgai ir laimingai..
patirties neturiu...kazkada auginau mazucius-nepavyko

tai adeniumas is sakos, be kaudekso? toks tikrai greitai suzydes.
Papildyta:
QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 09 03, 09:19)
Kokie groziai  wub.gif
Sakykit, o kaip jus ziema laikot adeniumus? Ar darot koki papildoma apsvietima?  g.gif

as darysiu papaildoma apsvietima ziemai, jei vyras nepades (jis skeptiskai ziuri i mano uzsiemina su adeniumais), pati susiorganizuosiu dienine lempa...
Atsakyti
pas mane auga ant pietinio lango tai nieko papildomai nedarau tik mažiau laistau
Atsakyti
[quote=andorinha,2012 09 03, 11:37]

tai adeniumas is sakos, be kaudekso? toks tikrai greitai suzydes.

gyvai dar jo nemaciau..tik nuotraukyte,kuria ir i foruma idejau..sake turi zydet raudonai.na ryt poryt jis bus pas mane..tada jau placiau papasakosiu..ir patarimu prasysiu
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 09 03, 11:37)
as darysiu papaildoma apsvietima ziemai, jei vyras nepades (jis skeptiskai ziuri i mano uzsiemina su adeniumais), pati susiorganizuosiu dienine lempa...

dieninė lempa g.gif ar tikrai iš jos bus naudos?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 04, 07:55)
dieninė lempa g.gif ar tikrai iš jos bus naudos?

manote, jos bus per mazai? g.gif
tep, radau, kad Philips dienine lempa duoda apie 1300 lm, o speciali lempa siltnamiams, pvz. SunBlaster, -apie 2232 lm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 04 rugsėjo 2012 - 09:48
QUOTE(andorinha @ 2012 09 04, 10:39)
manote, jos bus per mazai?  g.gif

nežinau, ar ji apskritai naudinga, todėl ir klausiu, gal jus domėjotes, kokį šviesos spektrą ji skleidžia, kiek liuminų šviečia ir pan. smile.gif apie tinkamą papildomą apšvietimą galima paskaityti čia
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 04, 09:53)
nežinau, ar ji apskritai naudinga, todėl ir klausiu, gal jus domėjotes, kokį šviesos spektrą ji skleidžia, kiek liuminų šviečia ir pan. smile.gif apie tinkamą papildomą apšvietimą galima paskaityti čia

dekavojame 4u.gif
einu, apsisviesiu biggrin.gif
Atsakyti