Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2012 09 04, 16:11)
Assssss atejau girtis.Gavau dovanu juostini gera fotika.Buna geru zmoniu. biggrin.gif

kazkaip prastai pasigyrei, neaisku nei ko pavydet reiktu net ir norint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 04 rugsėjo 2012 - 15:32
Visgi, radau padoriu (mano manymu) foto 3 namu darbui...laukiu ivertinimu ir pastabu

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 04, 15:19)
Kas tave taip pamylėjo?  biggrin.gif

Pirma karta matytas zmogus:P

QUOTE(robobebras @ 2012 09 04, 15:32)
kazkaip prastai pasigyrei, neaisku nei ko pavydet reiktu net ir norint biggrin.gif

Tau ispudzio vistiek nepaliksiu, bo Canonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2012 09 04, 15:34)
Laba diena,

atsiprašau, už  poster_offtopic.gif  , bet gal kuri turit ar žinot kur būtų galima rasti Canon EOS 40D instrukciją lietuvių kalbą???  blush2.gif

4u.gif

turiu namie atspaustą biggrin.gif o tai internete nėr? g.gif

Jop. Darykit kaip Say sako...eikit namų darbus dirbti, o tai bus kaip man...100 metų vis grįšit į pirmą klasę ir mokysitės vis iš naujo ir iš naujo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Savory @ 2012 09 04, 15:28)
Stikline, jo, spalvos tai tikrai paryskintos, bet va bluras tooooks grazus wub.gif matyt, dar ir atitinkamu ziniu reikia ir technikos, nes su mano canon 18-55mm kol kas nieko panasaus neisgavau...vis bandau bandau, ir man negrazu...

Na tikrai reik ne kitinio tokiems kadrams rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 04 rugsėjo 2012 - 15:53
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 04, 14:34)
Jėga  wub.gif ačiū, labai patiko  smile.gif

man irgi ziauriai idomu buvo bigsmile.gif ypac paskutinis sakinys: "Kadangi A. De Meyer labai mėgo kurti nebūtas istorijas apie save, informacija apie jį gali būti netiksli arba neteisinga" thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 09 04, 15:30)
kankinu j/b... ar visai ne į tą pusę g.gif

susipažinkime smile.gif

man labai purvinai atrodo unsure.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 04, 15:45)
Manau, nieks nesupyks, jei pasidalinsiu  bigsmile.gif
fotografavimas prieš šviesą smile.gif ir šiaip daug gėrio. Iki šiol kažkaip neaptikau, tad dalinuosi.

labai geras blog'as, man rodos kazkad bigsmile.gif buvo nuoroda i ji cia g.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 09 04, 16:11)
Assssss atejau girtis.Gavau dovanu juostini gera fotika.Buna geru zmoniu. biggrin.gif

sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 04, 16:55)
Jop. Darykit kaip Say sako...eikit namų darbus dirbti, o tai bus kaip man...100 metų vis grįšit į pirmą klasę ir mokysitės vis iš naujo ir iš naujo  lotuliukas.gif

ir man doh.gif lotuliukas.gif o as prisimenu tavo suniukus rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai džiaugiuosi savo daikčiuku, aišku čia tik bandau su juo susidraugaut ir sunku tikrai vakar buvo... bet nu keliu parodyt vistiek, kaip man gražiai biūūūūūūūūūūūūrina jis... blush2.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 04, 17:55)
Aš tai džiaugiuosi savo daikčiuku, aišku čia tik bandau su juo susidraugaut ir sunku tikrai vakar buvo... bet nu keliu parodyt vistiek, kaip man gražiai biūūūūūūūūūūūūrina jis... blush2.gif  wub.gif

man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
isora, tikrai grazu 4u.gif tiesa, man taviskis drugelis irgi patiko wub.gif
Atsakyti
Laba. Pareinu su ketvirtuoju namų darbu ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 04 rugsėjo 2012 - 17:06
Man tas objektyvas irgi patinka, o dar duotu kas nuo dušios po senamiestį ar mišką pasivaikščiot kokias 4 val... wub.gif vienai... wub.gif O ne su vaiku ant rankų.. blush2.gif
Guli ant stalo šalia manęs, mano meilužis.. paglostau paglostau... wub.gif Iš naujo S. Kelbio knygas pasiemiau, nu db taip griebsiu jautį už ragų.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 04, 18:05)
Laba. Pareinu su ketvirtuoju namų darbu  ax.gif

Arba pasikeiti avatarą arba neužskaitysiu.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Isora, primink ka ten gavai dovanu blush2.gif
As jau noriu technika keist, nors ir su ana da neismokau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 04, 17:05)
Laba. Pareinu su ketvirtuoju namų darbu  ax.gif

neužskaitau, visos trys nuotraukos iš skirtingo aukščio fotografuotos, ir boruželes, šiek tiek toliau nuo fono patrauk smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Savory @ 2012 09 04, 15:35)
Visgi, radau padoriu (mano manymu) foto 3 namu darbui...laukiu ivertinimu ir pastabu

aš linkusi užskaityt smile.gif
Atsakyti