Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(Meila @ 2007 03 09, 11:29)
Aš irgi neperku kitų apart Žalios stotelės cool.gif

šiaip tai viskas ten gerokai brangiau
jei sėklos tos pačios firmos tai , nematau reikalo jas ten pirkt Kaune tikrai galima viska gaut pigiau , nei ten
tik va pelargonijos sutinku , ten buvo pigiau smile.gif

QUOTE(Samanta @ 2007 03 09, 12:39)

p.s. mergaitės, kur perkatės lovelius, ir po kiek  blush2.gif Savaitgalį reiks palakstyt, apsižiūrėt lovelių  smile.gif

yra labai įvairių lovelių, ir kainos skirtingos, tvirtinimas irgi skiriasi ,
žiurint ko tau treik ir ko norėsi

man arčiausia bazės todėl ten ir perkuos daugumą reikalingų daiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2007 03 09, 15:17)
šiaip tai viskas ten gerokai brangiau
jei sėklos tos pačios firmos tai , nematau reikalo jas ten pirkt Kaune tikrai galima viska gaut pigiau , nei ten

O kokiose Kauno parduotuvėse didžiausias pasirinkimas, geriausia pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katukas @ 2007 03 09, 14:22)
O kokiose Kauno parduotuvėse didžiausias pasirinkimas, geriausia pirkti? ax.gif

ma arčiausia bazės , aš ten ir apsiperku
ko nerandu užsuku į bazes , bet mažai ko pritruksta
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2007 03 09, 14:17)
man arčiausia bazės todėl ten ir perkuos daugumą reikalingų daiktu  smile.gif

O kur butent bazej yra seklos ir kitos sodo prekes blush2.gif Ir ten tos pacios firmos kaip ir zalioj stotelej? g.gif
Atsakyti
Samanta, jei liks petuniju naslaiciu, nemesk - paimsiu savo kaiminkai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bumcik @ 2007 03 09, 16:30)
Samanta, jei liks petuniju naslaiciu, nemesk - paimsiu savo kaiminkai  ax.gif

Ok mirksiukas.gif Susitarsim 4u.gif Beja, turėsiu tik nesvyrančių petunijų. Ir jei išdygs, verbenų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 09 kovo 2007 - 16:58
jei tiks bet kokios. Ji senute, pati centu nusipirkt net seklom neturi, tai as jai savu daigu vis dali atiduodu ir is ko kito gavus irgi nunesu
Atsakyti
sveikos gelininkes 4u.gif

noriu patarimo- pasisejau petuniju, isdygo pries savaite, bet tooookios isstype... dabar savaite vietoj stovi, tie patys pirmi du lapeliai yra ir viskas.
siandien pamaciau Senukuose daigus, tai toks vat klausimas iskilo- ar yra tikimybe, kad ir is maniskiu stybenu kas nors panasaus isaugs? blink.gif
auginu is seklu pirmus metus, tai nezinau, kaip greitai laukti rezultato blush2.gif
ir dar klausimux- kada jas reikia pikuoti?
Atsakyti

------noriu patarimo- pasisejau petuniju, isdygo pries savaite, bet tooookios isstype... dabar savaite vietoj stovi, tie patys pirmi du lapeliai yra ir viskas.

>>>Pas mane pasetos 19 vasario, pakolei buvo tamsioj siltoj vietoj tai irgi augo gerai, kai pernesiau ant palanges, tai netaip auga i virsu. O vis dar tie du pirmi lapeliai, bet jau matau lenda ir antri thumbup.gif Lauk, ir tu sulauksi mirksiukas.gif

------siandien pamaciau Senukuose daigus, tai toks vat klausimas iskilo- ar yra tikimybe, kad ir is maniskiu stybenu kas nors panasaus isaugs? blink.gif

>>>ishaugs ishaus 4u.gif , jei priziuresi, laistyk. As tai purskiu visus daigelius is purkstuvu, nelaistau is leikos schmoll.gif ir tai darau kelis kart per diena.

------ir dar klausimux- kada jas reikia pikuoti?

>>>Na tikrai nedabar, sulaukiam nors 3 poru tikru lapeliu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Laukiam kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 10 kovo 2007 - 18:21
KADANGI JAU DAUG PRIKALBĖJOM SIŪLAU KELTIS Į NAUJĄ TEMĄ 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti