MEDUTIS SU ZELE GABALIUKAIS
Aciu uz atsakymus, o kad uzterciau tema. Tiesa sakant, pati per skubejima susimaisiau. Atnesu parodyti savo sleiva kreiva pirmaji varskes tortuka puosta slapia beze, kuria irgi pirma karta dariau. Labai nesiseke su juodais milteliniais dazais, nes negavau norimo tamsumo.
Tortas pagamintas buvo siandien ir siandiena suvalgytas aisku jam truko laiko, nes sviestinis kremas nesustingo kietai tai negalejau aptemti su beze, kad spalva visur butu vienoda
Tortas pagamintas buvo siandien ir siandiena suvalgytas aisku jam truko laiko, nes sviestinis kremas nesustingo kietai tai negalejau aptemti su beze, kad spalva visur butu vienoda
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 19, 15:43)
cia kardas?
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 08 19, 22:36)
ir visai mielas tortukas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 19, 20:57)
cia kardas?
Na tipo taip,nesimato? :lotuliukas:Nes vaikas sake sautuvus ir kardus dievina,na pagrindiniai zaislai tai ir sumasciau,kad darysiu karda ir skyda.Tik didesnio negalejau daryt,nes saldytuve netilpo
labas vakaras,as kaip visada naktinejanti labai patiko kardas ir skydas:ir ideja, ir ispildymas. dar krito i aki pirslio tortas. jau rodos pilnas internetas visokiausiu ideju, o jus,saunuoles, vis ka nors nauja sugalvojat vis dar negaliu susigaudyti nick'u gausybeje... tai vat nepamenu kas rase apie tortinukus-kaip pats produktas man pazystamas, bet likau suzaveta paciu pavadinimu ir paskelbiau namuose dukrytems, kad "cake pops" nuo siol vadinsim tortinukais (joms patiko taip pat)
QUOTE(etoile @ 2012 08 17, 11:24)
o dabar visgi kepejeles SOS !!!
manau, kad gali but jog mano saldytuve yra dregmes
nes vakar jau aptepiau torta gana rimtu sluoksniu sviesinio kremo, tada apdengiau, papuosiau ir i saldytuva.....ir sy ryta...gelyciu krastukai tokie mikstoki..... nu nerandu jokios kitos priezasties......
tai jei cia dregme...gal zinot kaip ja isnaikinti
manau, kad gali but jog mano saldytuve yra dregmes
nes vakar jau aptepiau torta gana rimtu sluoksniu sviesinio kremo, tada apdengiau, papuosiau ir i saldytuva.....ir sy ryta...gelyciu krastukai tokie mikstoki..... nu nerandu jokios kitos priezasties......
tai jei cia dregme...gal zinot kaip ja isnaikinti
Į šaldytuvą galima įdėti atidarytą sodos pokelį. Ji ne tik kiek drėgmę sugers, bet ir kvapus
Labai grazus torciukai, Dianaaa1215
O su soda dar negirdejau tokio dalyko, bet jau isidejau i saldytuva
O su soda dar negirdejau tokio dalyko, bet jau isidejau i saldytuva
Na ka bandziau ir as daryti tortuka, bet si karta nesigavo papuosti, bandziau antra karta daryti slapia beze, bet deja isplakiau kaip reikiant, tikrai jau atrode gerai, bet deja man ji vek pradejo leistis, jau plakiau kaip ir saket, kad turi atsokti nuo krastu, atrodo taip gerai, bet deja, nesuprantu kas blogai ir pirma karta bandziau daryti figureles pagal cipciuko recepta, bet kazko tesla man irgi pradejo trupeti, o taip atrode kad kazkokia slapia ji butu, kas galejo buti ne taip? dejau daugiau krakmolo
saunuoles, super
Diana oi koks paradas
sunku pasakyti...o beze tedot ant sviestinio? ji jau vesi buvo? po to i saldytuva dejot ar ant stalo stovejo kai pradejo tirpti? - daug veiksniu labai... man nuo saldytuvo sieneles leistis pradeda jei ir nesiliecia bet temp. skirtumas didelis ir tada nori begti, bet aciu SZ uz patarimus del kartonines sieneles
kad jau visos kraunat savo darbus tai ir as kukliai
snikeriukai po 1,4kg (foto nerodo tikru spalvu nes nakti daryta )
Diana oi koks paradas
QUOTE(svajotojaa @ 2012 08 20, 10:59)
kas galejo buti ne taip?
sunku pasakyti...o beze tedot ant sviestinio? ji jau vesi buvo? po to i saldytuva dejot ar ant stalo stovejo kai pradejo tirpti? - daug veiksniu labai... man nuo saldytuvo sieneles leistis pradeda jei ir nesiliecia bet temp. skirtumas didelis ir tada nori begti, bet aciu SZ uz patarimus del kartonines sieneles
kad jau visos kraunat savo darbus tai ir as kukliai
snikeriukai po 1,4kg (foto nerodo tikru spalvu nes nakti daryta )
tyliai seku temas, aikcioju nuo jusu groziu ir svajoju bent mazyte dalele ismokti taip graziai puosti
cia mano treciasis bandymas susidraugauti su pastilazu. regis sis kartas buvo gan sekmingas, tik gal kas galit atsakyti, kodel man nesiklijavo dvigubos gelytes viena su kita (bandziau ir su degtine ir su vandenuku)? galiausiai teko klijuoti plakta grietinele (jei tai galima pavadinti klijavimu)
tortas turejo buti dvieju aukstu, bet man nesiziurejo vienas ant kito (matyt negeros proporcijos 26 cm ir 18 cm?), tad padariau juos atskirus
Ferreo Rocher, teptas sokoladiniu ganasu (taip mama norejo, sake: jokiu man dengimo masiu), pastilazo gelytes (skonis tragiskas, nevalgomos. cia matyt glicerinas gadina visa reikala?)
gelytes is arciau
cia mano treciasis bandymas susidraugauti su pastilazu. regis sis kartas buvo gan sekmingas, tik gal kas galit atsakyti, kodel man nesiklijavo dvigubos gelytes viena su kita (bandziau ir su degtine ir su vandenuku)? galiausiai teko klijuoti plakta grietinele (jei tai galima pavadinti klijavimu)
tortas turejo buti dvieju aukstu, bet man nesiziurejo vienas ant kito (matyt negeros proporcijos 26 cm ir 18 cm?), tad padariau juos atskirus
Ferreo Rocher, teptas sokoladiniu ganasu (taip mama norejo, sake: jokiu man dengimo masiu), pastilazo gelytes (skonis tragiskas, nevalgomos. cia matyt glicerinas gadina visa reikala?)
gelytes is arciau
ramune,Diana,grazus tortukai.sokoladinis irgi
tik Dianai viena pastabele meskucio baltom akytem uzdeciau dar juodus taskucius
tik Dianai viena pastabele meskucio baltom akytem uzdeciau dar juodus taskucius