Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

MEDUTIS SU ZELE GABALIUKAIS

Atsakyti
Aciu uz atsakymus, o kad uzterciau tema. Tiesa sakant, pati per skubejima susimaisiau. Atnesu parodyti savo sleiva kreiva pirmaji varskes tortuka puosta slapia beze, kuria irgi pirma karta dariau. Labai nesiseke su juodais milteliniais dazais, nes negavau norimo tamsumo.
Tortas pagamintas buvo siandien ir siandiena suvalgytas smile.gif aisku jam truko laiko, nes sviestinis kremas nesustingo kietai tai negalejau aptemti su beze, kad spalva visur butu vienoda
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja_vilma: 19 rugpjūčio 2012 - 21:37
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 19, 15:43)

cia kardas? bigsmile.gif
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 08 19, 22:36)

ir visai mielas tortukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 19, 20:57)
cia kardas?  bigsmile.gif

Na tipo taip,nesimato? :lotuliukas:Nes vaikas sake sautuvus ir kardus dievina,na pagrindiniai zaislai biggrin.gif tai ir sumasciau,kad darysiu karda ir skyda.Tik didesnio negalejau daryt,nes saldytuve netilpo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 19 rugpjūčio 2012 - 22:41
labas vakaras,as kaip visada naktinejanti smile.gif labai patiko kardas ir skydas:ir ideja, ir ispildymas. dar krito i aki pirslio tortas. jau rodos pilnas internetas visokiausiu ideju, o jus,saunuoles, vis ka nors nauja sugalvojat thumbup.gif vis dar negaliu susigaudyti nick'u gausybeje... blush2.gif tai vat nepamenu kas rase apie tortinukus-kaip pats produktas man pazystamas, bet likau suzaveta paciu pavadinimu ir paskelbiau namuose dukrytems, kad "cake pops" nuo siol vadinsim tortinukais (joms patiko taip pat) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 08 17, 11:24)
o dabar visgi kepejeles SOS !!!
manau, kad gali but jog mano saldytuve yra dregmes  doh.gif  doh.gif
nes vakar jau aptepiau torta gana rimtu sluoksniu sviesinio kremo, tada apdengiau, papuosiau ir i saldytuva.....ir sy ryta...gelyciu krastukai tokie mikstoki..... doh.gif  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  g.gif  nu nerandu jokios kitos priezasties......
tai jei cia dregme...gal zinot kaip ja isnaikinti  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Į šaldytuvą galima įdėti atidarytą sodos pokelį. Ji ne tik kiek drėgmę sugers, bet ir kvapus smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ką nuveikiau
Medutis su persikais 2 kguser posted image
Rafaelo 1,9 kg user posted image
Juodas miškas apie 1,7 kg user posted image
Rafaelo 2,5 kguser posted image
Su mascarpone 1,9 kguser posted image
Rafaelo 1,8 kg user posted image
Sniceris 3 kg user posted image
Karamelinis Napoleonas 3,5 kg user posted image
Atsakyti
Labai grazus torciukai, Dianaaa1215 4u.gif
O su soda dar negirdejau tokio dalyko, bet jau isidejau i saldytuva smile.gif
Atsakyti
Na ka bandziau ir as daryti tortuka, schmoll.gif bet si karta nesigavo papuosti, bandziau antra karta daryti slapia beze, bet deja isplakiau kaip reikiant, tikrai jau atrode gerai, bet deja man ji vek pradejo leistis, jau plakiau kaip ir saket, kad turi atsokti nuo krastu, atrodo taip gerai, bet deja, nesuprantu kas blogai schmoll.gif ir pirma karta bandziau daryti figureles pagal cipciuko recepta, bet kazko tesla man irgi pradejo trupeti, o taip atrode kad kazkokia slapia ji butu, schmoll.gif kas galejo buti ne taip? dejau daugiau krakmolo
Atsakyti
saunuoles, super thumbup.gif
Diana oi koks paradas smile.gif
QUOTE(svajotojaa @ 2012 08 20, 10:59)
kas galejo buti ne taip?

sunku pasakyti...o beze tedot ant sviestinio? ji jau vesi buvo? po to i saldytuva dejot ar ant stalo stovejo kai pradejo tirpti? - daug veiksniu labai... man nuo saldytuvo sieneles leistis pradeda jei ir nesiliecia bet temp. skirtumas didelis ir tada nori begti, bet aciu SZ uz patarimus del kartonines sieneles smile.gif

kad jau visos kraunat savo darbus smile.gif tai ir as kukliai ax.gif
snikeriukai po 1,4kg (foto nerodo tikru spalvu nes nakti daryta blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 20 rugpjūčio 2012 - 10:11
tyliai seku temas, aikcioju nuo jusu groziu ir svajoju bent mazyte dalele ismokti taip graziai puosti wub.gif
cia mano treciasis bandymas susidraugauti su pastilazu. regis sis kartas buvo gan sekmingas, tik gal kas galit atsakyti, kodel man nesiklijavo dvigubos gelytes viena su kita (bandziau ir su degtine ir su vandenuku)? galiausiai teko klijuoti plakta grietinele (jei tai galima pavadinti klijavimu) verysad.gif
tortas turejo buti dvieju aukstu, bet man nesiziurejo vienas ant kito (matyt negeros proporcijos 26 cm ir 18 cm?), tad padariau juos atskirus doh.gif

Ferreo Rocher, teptas sokoladiniu ganasu (taip mama norejo, sake: jokiu man dengimo masiu), pastilazo gelytes (skonis tragiskas, nevalgomos. cia matyt glicerinas gadina visa reikala?)
user posted image

gelytes is arciau
user posted image
Atsakyti
ramune,Diana,grazus tortukai.sokoladinis irgi wub.gif
tik Dianai viena pastabele blush2.gif meskucio baltom akytem uzdeciau dar juodus taskucius ax.gif
Atsakyti