Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

user posted image

senosios temos:

1
2
3
4
5
Atsakyti
Ačiū už naują temą thumbup.gif

Pati jau nekuriu, nes pastoviai nepataikau, nauja jau būna, o aš jos nematau.. doh.gif lotuliukas.gif

O čia į temą - mažasis fotografas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
mane domina toks paprastas dalykas. jeigu viena salia kitos vagas susodinsiu su skirtingu veisliu braskem. ar jos nesusikryzmins? tarkim viena eze anktyvu, kita vidutiniu o trecia remontantiniu. ar jos visos netaps kazkuom, bet ne tuom kas turetu buti? jei taip negalima tai kokiu atstumu vienas nuo kitu sodinti? reikalas tas, kad sklypelis mazytis o norisi uogu kuo ilgiau tureti. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 06 20, 18:21)
mane domina toks paprastas dalykas. jeigu viena salia kitos vagas susodinsiu su skirtingu veisliu braskem. ar jos nesusikryzmins?...

Braskems nieko nenutiks, bet pliancus tai sunkiai atskirsi, jei noresi is savu pasidaugint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 06 20, 19:50)
Braskems nieko nenutiks, bet pliancus tai sunkiai atskirsi, jei noresi is savu pasidaugint  ax.gif

supratau. o gal kas rudeniop planuojat pardavinet siauliuose-kursenuose remontantiniu braskiu daigeliu? reiktu keliu vnt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 20 birželio 2012 - 21:02
Sveikos.
Ar išraunat nederančius bračkių krūmelius?
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 06 21, 12:31)
Sveikos.

As tai isroviau.

O siaip tai niekaip nesugalvoju kaip man geriau padaryti, kad kitamet tureciau braskiu verysad.gif
Dabar auga sio pavasario daigai pleveleje, pernyksciu puse nuroviau mutavusiu. Noriu rudeni daryti pakeltas lysves. Ar bandyti senus krumus perkelti (nu ne tokie jie jau ir seni) ar naujai daugintis dabar.
Iki pensijos turbut taip ir neuzsiauginsiu tu braskiu, kad visi pavalgytume doh.gif Dabar tik vaikams uztenka -kasdien po kelias nuskinam. Kitamet jei vel bus pirmameciai krumeliai, tai vel tas pats... ujujuj... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 21 birželio 2012 - 11:55
labas ,ateinu pasitart su braskiu augintojais,
ka jus darot su ugliais.
as pasisodinau kelias vagas braskiu,mulciavau,iki siol einas puikiai,
tik bijau sekancio etapo,kai ims vegetuoti ugliai,ir pasidarys braskiu pieva.
ka daryti kad to neatsitiktu.
pries keleta metu, esu su zirklem naikinusi visus uglius.
ar darot kas taip,ir ar galima karpyti kol uogos auga?
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2012 06 21, 14:58)
labas ,ateinu pasitart su braskiu augintojais,
ka jus darot su ugliais.
as pasisodinau kelias vagas braskiu,mulciavau,iki siol einas puikiai,
tik bijau sekancio etapo,kai ims vegetuoti ugliai,ir pasidarys braskiu pieva.
ka daryti kad to neatsitiktu.
pries keleta metu, esu su zirklem naikinusi visus uglius.
ar darot kas taip,ir ar galima karpyti kol uogos auga?

as siemet pasodinau braskiu,uglius visus kerpu.Kitamet jei patiks braskes tai ugliu nekirpsiu,plesiu plancacija.jei nereikia ugliu drasei galit kirpt,uogom nepakenks,atvirkscei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 06 21, 12:53)
O siaip tai niekaip nesugalvoju kaip man geriau padaryti, kad kitamet tureciau braskiu  ...

Paauge pliancai augins ir sakneles, tik jos neisisaknys pleveleje, nukirpk ir susodink tiesiog i zeme betkur, isisaknys, o veliau issodinsi i tikraja vieta.

Pasigirsiu savo pirmameciu braskyciu derliumi ax.gif user posted image - visos vienodai dideles, mazu net nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 06 21, 12:31)

pas mane tokių nebūna g.gif

Pasigirsiu blush2.gif jau užsišaldžiau 35 litrus braškių tyrės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 06 22, 10:10)
Pasigirsiu blush2.gif jau užsišaldžiau 35 litrus braškių tyrės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti