Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2013 05 17, 21:31)

-t-a-m-s-i-, 17 Geg 2013 - 21:31, para�ė:

-t-a-m-s-i-, 17 Geg 2013 - 21:31, para�ė:

jau sveikstu po laseli.. aisku dukters niekas neatstos... istiesu patekau i tokias girnas..... kad neduok dieve.... esu be tevu.... manes neikas apginti negalejo..... todel ir atsitiko taip kaip atsitiko..... ne tik ismete is namu be nieko.... vaika ateme.... bet dar ir kruva skolu uzkabino.... kapanojaus metus laiko ... ariau uzsienyje kad galeciau atiduoti skolas..... siandien dienai jau atsiskaiciau....  jau rami. bet visam pasauliui noriu rekti apie nezmoniskuma.....
papildysiu: jo tevai ramiai ziurejo i visus ivykius... pasak mano ex anytos(mokytoja), marskiniai arciau nei kailiniai.... suprask kad sunus yra sunus... lai daro ka nori o jie pateisins.... o dar kruciau.... kad skyrybu planeli sudare ex vyro sesuo(socialine pedagoge).... butent ji pasiule ziauriausius dalykus kurie ivyko skyrybu metu.... va taip va..... tokia musu visuomene.... tokie zmones aukleja musu vaikucius...

jau sveikstu po laseli.. aisku dukters niekas neatstos... istiesu patekau i tokias girnas..... kad neduok dieve.... esu be tevu.... manes neikas apginti negalejo..... todel ir atsitiko taip kaip atsitiko..... ne tik ismete is namu be nieko.... vaika ateme.... bet dar ir kruva skolu uzkabino.... kapanojaus metus laiko ... ariau uzsienyje kad galeciau atiduoti skolas..... siandien dienai jau atsiskaiciau....  jau rami. bet visam pasauliui noriu rekti apie nezmoniskuma.....
papildysiu: jo tevai ramiai ziurejo i visus ivykius... pasak mano ex anytos(mokytoja), marskiniai arciau nei kailiniai.... suprask kad sunus yra sunus... lai daro ka nori o jie pateisins.... o dar kruciau.... kad skyrybu planeli sudare ex vyro sesuo(socialine pedagoge).... butent ji pasiule ziauriausius dalykus kurie ivyko skyrybu metu.... va taip va..... tokia musu visuomene.... tokie zmones aukleja musu vaikucius...

o jeiiiiii verysad.gif stiprybės tau didžiausios 4u.gif nors kaip supratau, pati nebesitiki dukros atgauti? g.gif nejaugi nieko padaryt negali? Išprotėt gi galima, jei kas vaiką atima ...
Atsakyti
QUOTE(artunion @ 2013 05 18, 23:48)

artunion, 18 Geg 2013 - 23:48, para�ė:

artunion, 18 Geg 2013 - 23:48, para�ė:

o jeiiiiii  verysad.gif stiprybės tau didžiausios  4u.gif nors kaip supratau, pati nebesitiki dukros atgauti?  g.gif nejaugi nieko padaryt negali? Išprotėt gi galima, jei kas vaiką atima ...

o jeiiiiii  verysad.gif stiprybės tau didžiausios  4u.gif nors kaip supratau, pati nebesitiki dukros atgauti?  g.gif nejaugi nieko padaryt negali? Išprotėt gi galima, jei kas vaiką atima ...

jau per velu.... reikia zinoti visa situcija.... negaliu cia visko pasakot..... sad.gif nes yra zmogus kuris viska suorganizavo... ir ji yra supermamose..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2013 05 18, 20:53)

-t-a-m-s-i-, 18 Geg 2013 - 20:53, para�ė:

-t-a-m-s-i-, 18 Geg 2013 - 20:53, para�ė:

jau per velu.... reikia zinoti visa situcija.... negaliu cia visko pasakot..... sad.gif nes yra zmogus kuris viska suorganizavo... ir ji yra supermamose.....  doh.gif

jau per velu.... reikia zinoti visa situcija.... negaliu cia visko pasakot..... sad.gif nes yra zmogus kuris viska suorganizavo... ir ji yra supermamose.....  doh.gif

siaubas kazkoks, laikykis mergaite 4u.gif net įsivaizduot sunku, kaip jums nelengva
Atsakyti
Kaip pasikeitė mano gyvenimas po skyrybų? rolleyes.gif AŠ ŽYDŽIU!!!
Šešerius metus buvau su tuo žmogumi, jis mane sužlugdęs buvo iki tiek, kad visada rengdavausi juodai, net muzikos nebegalėjau klausyti. Buvau pikta, viskas erzino, išvien verkiau, savęs nemylėjau, sustorėjau, daug dirbau ir viskas buvo vienodai. Skirtis aš mėginau milijonus kartų, mane žiauriai gasdino, mušė, grasino man ir mano šeimai, ir peilių buvo ir padangas, kapotus badė ir į langus akmenis mėtė ir grasino nusižudyti, kiek policijos kviesta. Jei be vaiko, tai bijodavau namie viena miegoti, kad neužmuštų. Vieną dieną pajutau, kad tikrai nebegaliu ir jei taip toliau aš nebeištversiu, bijojau policijas kviesti, bet pakalbėjau su mama, kuri palaikė labai, kad tikrai policija su daktarais susitvarkė, kad tik su tokiu banditėliu nesusitvarkius. Daug galvojau ir tikrai ryžausi. Buvo žiauriai daug visko, bet dabar aš išvien garsiai mėgstu muziką, noriu ryškių spalvų, šypsausi, klubinėju, numečiau daug svorio, labai daug pradėjau leisti sau, mylėti ir lepinti, mėgaujuosi vyrų dėmesiu, kurio begalo daug atsirado. Vieną rytą atsibudau po prabaliavoto savaitgalio ir jaučiausi įsimylėjusi, ne vyrą...o gyvenimą!!! Pagaliau aš myliu savo gyvenimą!!! Kokio velnio aš šitiek kentėjau??? Aš laiminga!!! wub.gif ryžkitės, jei jaučiat, kad esat smaugiamos, ne kartą ir man atrodė, kad nebėra išeities, bet kas ieško, tas randa! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2013 05 21, 13:59)

Spindi*, 21 Geg 2013 - 13:59, para�ė:

Spindi*, 21 Geg 2013 - 13:59, para�ė:

Šešerius metus buvau su tuo žmogumi, jis mane sužlugdęs buvo iki tiek, kad visada rengdavausi juodai, net muzikos nebegalėjau klausyti. Buvau pikta, viskas erzino, išvien verkiau, savęs nemylėjau, sustorėjau, daug dirbau ir viskas buvo vienodai. Skirtis aš mėginau milijonus kartų, mane žiauriai gasdino, mušė, grasino man ir mano šeimai, ir peilių buvo ir padangas, kapotus badė ir į langus akmenis mėtė ir grasino nusižudyti, kiek policijos kviesta. Jei be vaiko, tai bijodavau namie viena miegoti, kad neužmuštų. Vieną dieną pajutau, kad tikrai nebegaliu ir jei taip toliau aš nebeištversiu,  bijojau policijas kviesti, bet pakalbėjau su mama, kuri palaikė labai, kad tikrai policija su daktarais susitvarkė, kad tik su tokiu banditėliu nesusitvarkius. Daug galvojau ir tikrai ryžausi. Buvo žiauriai daug visko, bet dabar aš išvien garsiai mėgstu muziką, noriu ryškių spalvų, šypsausi, klubinėju, numečiau daug svorio, labai daug pradėjau leisti sau, mylėti ir lepinti, mėgaujuosi vyrų dėmesiu, kurio begalo daug atsirado. Vieną rytą atsibudau po prabaliavoto savaitgalio ir jaučiausi įsimylėjusi, ne vyrą...o gyvenimą!!! Pagaliau aš myliu savo gyvenimą!!! Kokio velnio aš šitiek kentėjau??? Aš laiminga!!! wub.gif ryžkitės, jei jaučiat, kad esat smaugiamos, ne kartą ir man atrodė, kad nebėra išeities, bet kas ieško, tas randa! wub.gif

Šešerius metus buvau su tuo žmogumi, jis mane sužlugdęs buvo iki tiek, kad visada rengdavausi juodai, net muzikos nebegalėjau klausyti. Buvau pikta, viskas erzino, išvien verkiau, savęs nemylėjau, sustorėjau, daug dirbau ir viskas buvo vienodai. Skirtis aš mėginau milijonus kartų, mane žiauriai gasdino, mušė, grasino man ir mano šeimai, ir peilių buvo ir padangas, kapotus badė ir į langus akmenis mėtė ir grasino nusižudyti, kiek policijos kviesta. Jei be vaiko, tai bijodavau namie viena miegoti, kad neužmuštų. Vieną dieną pajutau, kad tikrai nebegaliu ir jei taip toliau aš nebeištversiu,  bijojau policijas kviesti, bet pakalbėjau su mama, kuri palaikė labai, kad tikrai policija su daktarais susitvarkė, kad tik su tokiu banditėliu nesusitvarkius. Daug galvojau ir tikrai ryžausi. Buvo žiauriai daug visko, bet dabar aš išvien garsiai mėgstu muziką, noriu ryškių spalvų, šypsausi, klubinėju, numečiau daug svorio, labai daug pradėjau leisti sau, mylėti ir lepinti, mėgaujuosi vyrų dėmesiu, kurio begalo daug atsirado. Vieną rytą atsibudau po prabaliavoto savaitgalio ir jaučiausi įsimylėjusi, ne vyrą...o gyvenimą!!! Pagaliau aš myliu savo gyvenimą!!! Kokio velnio aš šitiek kentėjau??? Aš laiminga!!! wub.gif ryžkitės, jei jaučiat, kad esat smaugiamos, ne kartą ir man atrodė, kad nebėra išeities, bet kas ieško, tas randa! wub.gif

saunuole! as dar tik pradedu skleisti sparnus.... bet tai kaip dabar gyvenu man patinka smile.gif))) siekaime dar didesniu tikslu ir prasau Dievulio tik sveikatytes smile.gif))) blush2.gif
Atsakyti
spindi, nuostabu!!!!!!!!! o kaip dabar? nebegrasina, nepersekioja. pavydo priepuoliai neatsinaujina??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2013 05 18, 22:53)

-t-a-m-s-i-, 18 Geg 2013 - 22:53, para�ė:

-t-a-m-s-i-, 18 Geg 2013 - 22:53, para�ė:

Jūs labai stipri moteris , sekmės Jums ir tikiuosi jog dukryte pas jus anksciau ar veliau sugrys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2013 07 08, 16:54)

Fabula, 08 Lie 2013 - 16:54, para�ė:

Fabula, 08 Lie 2013 - 16:54, para�ė:

Jūs labai stipri moteris , sekmės Jums ir tikiuosi jog dukryte pas jus anksciau ar veliau sugrys.  4u.gif

Jūs labai stipri moteris , sekmės Jums ir tikiuosi jog dukryte pas jus anksciau ar veliau sugrys.  4u.gif

aciu 4u.gif kitos galimybes neturiu.... arba stipri arba i kapus.... pasirinkau buti stipri.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2013 07 13, 20:22)

-t-a-m-s-i-, 13 Lie 2013 - 20:22, para�ė:

-t-a-m-s-i-, 13 Lie 2013 - 20:22, para�ė:

aciu  4u.gif kitos galimybes neturiu.... arba stipri arba i kapus.... pasirinkau buti stipri.... smile.gif

aciu  4u.gif kitos galimybes neturiu.... arba stipri arba i kapus.... pasirinkau buti stipri.... smile.gif

cia kaip tam posaky, kad su stipriais vyrais moterys laimingos, su kitais - stiprios ax.gif
Atsakyti
Kažkaip vis dar sunku, nes išdavė, nes mylėjau ir myliu...viską suprantu, bet atsitiesti po tokio smūgio sunku, nors skyrybos buvo mano iniciatyva. Žinoma kai kuriuose situacijose lengviau vienai nei su juo, bet vienatvė žlugdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2013 07 14, 20:14)

Olinda, 14 Lie 2013 - 20:14, para�ė:

Olinda, 14 Lie 2013 - 20:14, para�ė:

Kažkaip vis dar sunku, nes išdavė, nes mylėjau ir myliu...viską suprantu, bet atsitiesti po tokio smūgio sunku, nors skyrybos buvo mano iniciatyva. Žinoma kai kuriuose situacijose lengviau vienai nei su juo, bet vienatvė žlugdo  doh.gif

Kažkaip vis dar sunku, nes išdavė, nes mylėjau ir myliu...viską suprantu, bet atsitiesti po tokio smūgio sunku, nors skyrybos buvo mano iniciatyva. Žinoma kai kuriuose situacijose lengviau vienai nei su juo, bet vienatvė žlugdo  doh.gif

Baisiausia po visko turbūt vienatvė-ji atsėlina,kai prasiblaivai po klubinėjimo savaitgalį,po susitikimų su draugėm,kai pamatai,kad jos jau lyg ir nebenori kasdien su tavim susitikinėti,kai pajunti,kad jau nežinia kiek laiko žiūri pro virtuvės langą ir nieko nematai,kai...reiškia,ji jau čia-vienatvė...
Atsakyti
Gailetis po skyrybu galima tada, jei palikai GERA VYRA. Visais kitais likusiais atvejais skyrybos yra dziuagsmas-laisve.
Atsakyti