Baigėme dar vieną temą ir pokalbiams apie tulpes vėl reikia naujų namučių.
Papildyta:
Mumrikai, labai daug gražių tulpių auginat!
Papildyta:
Skykite, prašau, o kai nukerpi nužydėjusias, ką su jom po to daryti - laistyti, iškasti - nesu auginusi. Gal kvaili klausiami, bet geraiu paklasuti ir žinoti, nei apsimesti, kad viską žinai
QUOTE(staselė @ 2012 05 29, 21:16)
Baigėme dar vieną temą ir pokalbiams apie tulpes vėl reikia naujų namučių.
Papildyta:
[
Papildyta:
[
Gal kas žino, kaip vadinasi šios tulpės pimoje mano žinutėje ? Pirkau iš Nojaus sėklų ant pakelio ,,Miss elegance'' buvo parašyta, bet abejoju, ar čia tos?
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2012 05 29, 21:17)
Skykite, prašau, o kai nukerpi nužydėjusias, ką su jom po to daryti - laistyti, iškasti - nesu auginusi. Gal kvaili klausiami, bet geraiu paklasuti ir žinoti, nei apsimesti, kad viską žinai
Kai nužydės, laistyti nereikia. O iškasame, kai pagelsta lapai, birželio pabaigoje, liepos pradžioje, priklausomai nuo rūšies.
Gražuolės Snow Crystal vis dar žydi
Deja, bet jau nužydėjusi Turkestanica - mano akimis viena gražiausių ir egzotiškiausių
Deja, bet jau nužydėjusi Turkestanica - mano akimis viena gražiausių ir egzotiškiausių
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 29, 22:21)
Kas per grožiai
QUOTE(Juračiuks @ 2012 05 29, 20:17)
Nužydėjusias taip pat reikia palaistyt. Jos auginasi svogūnėlius. Jei neliesit - jie bus smulkesni. Aišku, jei jau lapai pradėjo gelst, tuomet neliekit, bet jei dar žali - reikia laistyt. Kai lapai pradės gelst, džiūt - laikas kast.
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 29, 22:21)
Gražuolės Snow Crystal vis dar žydi
<...>
<...>
Visos grazios, bet sita tiesiog fantastiska Gal pamenat kur pirkot, itrauksiu i savo noru sarasiuka
QUOTE(Rimmuse @ 2012 05 29, 23:45)
QUOTE(veidax @ 2012 05 30, 00:47)
Visos grazios, bet sita tiesiog fantastiska Gal pamenat kur pirkot, itrauksiu i savo noru sarasiuka
Dėkui Taip, pamenu, pirkau Sheitellige
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 30, 01:16)
Dėkui Taip, pamenu, pirkau Sheitellige
bandžiau per paiešką surasti kokia tai parduotuvė , nerandu
Snow Crystal - nerealaus grožio
QUOTE(staselė @ 2012 05 29, 21:20)
Kai nužydės, laistyti nereikia. O iškasame, kai pagelsta lapai, birželio pabaigoje, liepos pradžioje, priklausomai nuo rūšies.
AČIŪ
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 05 30, 12:56)
bandžiau per paiešką surasti kokia tai parduotuvė , nerandu
dėkui visoms už pagyrimus mano tulpiukams
vat čia ta parduotuvė
http://www.schetelig.lt/