Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Nežinau, nelabai kas iš tokios nuotraukos matosi unsure.gif Kairėje gabaliukas, nertas Hakelgarn 20 siūlu, o kairėje - Frecia 025 unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Lace, skirtumas akivaizdus wub.gif wub.gif oho, reikes ir man ta siula pabandyti. Tiesa, ar bandete palyginti garais, spalva neblunka????
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 08 03, 16:10)
Nežinau, nelabai kas iš tokios nuotraukos matosi unsure.gif Kairėje gabaliukas, nertas Hakelgarn 20 siūlu, o kairėje - Frecia 025  unsure.gif

user posted image

atsiprašau, bet skirtumą matau, tik nesusigaudau kur kurie. Nu dar tik mokausi, tai neatrenku biggrin.gif. Bet labai labai Jus seku. cool.gif
Atsakyti
Lace, skirtumas akivaizdus

Atnesu nuotraukyciu vis dar senu tongue.gif Vis rinkau rinkau, kad visu ilgiu imest suknele, tai pabandysiu keleta parodyt mastau.gif Na, sunku atrinkt, nes daug kur tiesiog apacia lieka antram plane ir nelabai matos, tai stengiaus tokias det, kad matytus ryskiau ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O cia labai gerai matos, kad apnerus vezliuku su elastiniu siuliuku, tiek rankovytes, tiek kakliukas puikiai prigludo ir niekur nebebuvo atvepe - pamenat, kaip staciai stovejo gelytes ant rankovyciu ir siek tiek maskatavos tarpelis ant krutines?
user posted image

Na va, tikiuos, dabar jau smalsuma iki galo patenkinau.
Kaip sakiau - ne visai taip turejo buti, bet ir toks variantas neblogas ax.gif biggrin.gif Nors dabar dar kitaip jis atrodytu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 04 rugpjūčio 2012 - 13:49
QUOTE(...little mary... @ 2012 08 04, 14:40)

kažkas fantastiško bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2012 08 04, 14:47)
kažkas fantastiško  bigsmile.gif

Aciu, bet tikrai ne mirksiukas.gif Cia mano pirmas bandymas su airiskais karsta.gif As defektu bele kiek matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2012 08 04, 14:47)
kažkas fantastiško  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Labai grazi suknute ir taip grazu kai visi susiderine.,. wub.gif
Atsakyti
LM, tikiu, kad pati žinai visas savo klaidas, bet iš šalies nematau nei vienos - tik labai gražią nuotaką pasakiška suknele wub.gif

QUOTE(JPE @ 2012 08 03, 17:46)
Lace, skirtumas akivaizdus  wub.gif  wub.gif oho, reikes ir man ta siula pabandyti. Tiesa, ar bandete palyginti garais, spalva neblunka????

Aš tik iš baltų kol kas nėriau, tai balta neblunka mirksiukas.gif

QUOTE(Stepė @ 2012 08 04, 13:56)
atsiprašau, bet skirtumą matau, tik nesusigaudau kur kurie. Nu dar tik mokausi, tai neatrenku biggrin.gif. Bet labai labai Jus seku.  cool.gif

doh.gif blush2.gif pas mane abi pusės kairios biggrin.gif Frecia siūlas dešinėje smile.gif
Atsakyti
LM FANTASTIKA ploja.gif negaliu atsiziureti! superine nuotaka!
Atsakyti
Norejau i vestuviniu nertu/mezgtu ikelt, bet niekaip neatradau, tai ikeliau i siaip benda sukneliu tema blush2.gif

Aciu labai visoms uz grazius zodzius rolleyes.gif aciuks.gif
Atsakyti
LM, labai gražios nuotraukos, labai faina ta, kuri nespalvota smile.gif

Lace, dėkui už palyginimą 4u.gif bet tai kur storis 20 ir 25 tai ganėtinai skiriasi, nebūčiau pagalvojus g.gif bet man dešiniam rutuliuke lyg norėtųsi mažesnio vašelio, kaip manot? kokiu nr dabar ten panerta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 05 rugpjūčio 2012 - 21:39
LM nuotraukos fantastiskos wub.gif wub.gif viskas suderinta ir tinka thumbup.gif . Tu saunuole wub.gif wub.gif wub.gif darbas tikrai vertas pagyru
Atsakyti