Nežinau, nelabai kas iš tokios nuotraukos matosi Kairėje gabaliukas, nertas Hakelgarn 20 siūlu, o kairėje - Frecia 025
Lace, skirtumas akivaizdus oho, reikes ir man ta siula pabandyti. Tiesa, ar bandete palyginti garais, spalva neblunka????
QUOTE(Lace @ 2012 08 03, 16:10)
Nežinau, nelabai kas iš tokios nuotraukos matosi Kairėje gabaliukas, nertas Hakelgarn 20 siūlu, o kairėje - Frecia 025
atsiprašau, bet skirtumą matau, tik nesusigaudau kur kurie. Nu dar tik mokausi, tai neatrenku . Bet labai labai Jus seku.
Lace, skirtumas akivaizdus
Atnesu nuotraukyciu vis dar senu Vis rinkau rinkau, kad visu ilgiu imest suknele, tai pabandysiu keleta parodyt Na, sunku atrinkt, nes daug kur tiesiog apacia lieka antram plane ir nelabai matos, tai stengiaus tokias det, kad matytus ryskiau
O cia labai gerai matos, kad apnerus vezliuku su elastiniu siuliuku, tiek rankovytes, tiek kakliukas puikiai prigludo ir niekur nebebuvo atvepe - pamenat, kaip staciai stovejo gelytes ant rankovyciu ir siek tiek maskatavos tarpelis ant krutines?
Na va, tikiuos, dabar jau smalsuma iki galo patenkinau.
Kaip sakiau - ne visai taip turejo buti, bet ir toks variantas neblogas Nors dabar dar kitaip jis atrodytu
Atnesu nuotraukyciu vis dar senu Vis rinkau rinkau, kad visu ilgiu imest suknele, tai pabandysiu keleta parodyt Na, sunku atrinkt, nes daug kur tiesiog apacia lieka antram plane ir nelabai matos, tai stengiaus tokias det, kad matytus ryskiau
O cia labai gerai matos, kad apnerus vezliuku su elastiniu siuliuku, tiek rankovytes, tiek kakliukas puikiai prigludo ir niekur nebebuvo atvepe - pamenat, kaip staciai stovejo gelytes ant rankovyciu ir siek tiek maskatavos tarpelis ant krutines?
Na va, tikiuos, dabar jau smalsuma iki galo patenkinau.
Kaip sakiau - ne visai taip turejo buti, bet ir toks variantas neblogas Nors dabar dar kitaip jis atrodytu
QUOTE(...little mary... @ 2012 08 04, 14:40)
kažkas fantastiško
QUOTE(carnitaster @ 2012 08 04, 14:47)
kažkas fantastiško
Aciu, bet tikrai ne Cia mano pirmas bandymas su airiskais As defektu bele kiek matau
QUOTE(carnitaster @ 2012 08 04, 14:47)
kažkas fantastiško
Labai grazi suknute ir taip grazu kai visi susiderine.,.
LM, tikiu, kad pati žinai visas savo klaidas, bet iš šalies nematau nei vienos - tik labai gražią nuotaką pasakiška suknele
Aš tik iš baltų kol kas nėriau, tai balta neblunka
pas mane abi pusės kairios Frecia siūlas dešinėje
QUOTE(JPE @ 2012 08 03, 17:46)
Lace, skirtumas akivaizdus oho, reikes ir man ta siula pabandyti. Tiesa, ar bandete palyginti garais, spalva neblunka????
Aš tik iš baltų kol kas nėriau, tai balta neblunka
QUOTE(Stepė @ 2012 08 04, 13:56)
atsiprašau, bet skirtumą matau, tik nesusigaudau kur kurie. Nu dar tik mokausi, tai neatrenku . Bet labai labai Jus seku.
pas mane abi pusės kairios Frecia siūlas dešinėje
LM FANTASTIKA negaliu atsiziureti! superine nuotaka!
Norejau i vestuviniu nertu/mezgtu ikelt, bet niekaip neatradau, tai ikeliau i siaip benda sukneliu tema
Aciu labai visoms uz grazius zodzius
Aciu labai visoms uz grazius zodzius
LM, labai gražios nuotraukos, labai faina ta, kuri nespalvota
Lace, dėkui už palyginimą bet tai kur storis 20 ir 25 tai ganėtinai skiriasi, nebūčiau pagalvojus bet man dešiniam rutuliuke lyg norėtųsi mažesnio vašelio, kaip manot? kokiu nr dabar ten panerta?
Lace, dėkui už palyginimą bet tai kur storis 20 ir 25 tai ganėtinai skiriasi, nebūčiau pagalvojus bet man dešiniam rutuliuke lyg norėtųsi mažesnio vašelio, kaip manot? kokiu nr dabar ten panerta?
LM nuotraukos fantastiskos viskas suderinta ir tinka . Tu saunuole darbas tikrai vertas pagyru