Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Boombate @ 2012 07 01, 13:18)
nagai niezti negaliu  lotuliukas.gif  neisbandyt. kokio storio siulais neriat airiskus nerinius?
as namie turiu tokiu storesniu, bet nedailiai atrodo  schmoll.gif , ir turiu laaabai plonu nerimo siuliu (tokie kaip, kad siuvimui) tai kad ir su plonu vaseliu nesusineria graziai, lieka tarpai, sakiau brydem gerai bus. uzejau i parduotuve vakar tai net akys apraibo  lotuliukas.gif
ignoruokit posta 4u.gif ismasciau ir pasitikrinau 4u.gif

Atsakyti
Neignoruoju nė vienos norinčios užsikrėsti šiuo nepaprastu nėrimo būdu ir labai laukiu pasirodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 01, 14:10)
Oi, neskubu tai. Jei prisiminsit gavusi kompą, įmeskit man až 4u.gif

ir as buciau dekinga uz tinkliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 15, 16:25)
ne, neturiu, bet bent tie antrieji paprastu stulpeliu su uzmetimu nerta o iskarpas galima susirasti temose kelniu mezgimas ar panasiose  smile.gif  osinkoj skaiciau rusaites tai net isemimu "klyniukui" nedaro, bet as savo mazyliui kai neriau krikstynoms kostiumeli tai is akies padariau pasiemusi jo kelnytes i bloga puse issivertusi  ax.gif

labai seniai atsakėt, neužmačiau. labai jums dėkui. mėginsiu nerti pagal iškirptes, tik labai dabar raštelį noriu pasiderint.
Atsakyti
Laba diena,
kreipiuosi į Jus visas, neriančias airiškus nėrinius. Ar įmanoma išmokti nuotoliniu būdu nerti airiškus nėrinius? (vąšeliu nerti moku, bet airiški man- aukštasis pilotažas). Detales nerti tai sugebu, bet jau tas jų jungimas, tas tinklelis... O taip man norisi, pirštukai niežti...Prisižiūriu foto, tai paskui ir blaškausi, nerimauju.O dabar išdrįsau parašyti čia.Gal patartumėte, pasidalintumėte savo patirtimi,kaip Jūs išmokote nerti.Pabendraukime,lauksiu patarimų.
Atsakyti
QUOTE(Lordė @ 2012 07 06, 18:07)
Laba diena,
kreipiuosi į Jus visas, neriančias airiškus nėrinius. Ar įmanoma išmokti  nuotoliniu būdu nerti airiškus nėrinius? (vąšeliu nerti moku, bet airiški man- aukštasis pilotažas). Detales nerti tai sugebu, bet jau tas jų jungimas, tas tinklelis... O taip man norisi, pirštukai niežti...Prisižiūriu foto, tai paskui ir blaškausi, nerimauju.O dabar išdrįsau parašyti čia.Gal patartumėte, pasidalintumėte savo patirtimi,kaip Jūs išmokote nerti.Pabendraukime,lauksiu patarimų.

Būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Vai vai, tikrai yra ko blaškytis ir nerimauti doh.gif Paskaitykit bent pora temų, šitiek nuorodų prikrauta - ir aprašymų, ir schemų, ir youtube klipukų - tik nerk ir norėk.
Atsakyti
Ačiū, gavau per nosį wub.gif
Atsakyti
Lorde, as pati mokiausi ziurinedama internete. Pirmai pradziai siulyciau nesiimti kazkokio didelio daikto o tiesiog nusinerti detaliu, susiuti jas ant mazos iskarpeles ir bandyti bandyti... kai jau matysit kad nuimats nuo iskarpos rezultatas jus tenina - galesit imtis ir didesnio darbelio. Jei mokantis kils kokiu klausimu - rasykit drasiai - padesim smile.gif
Atsakyti
Zinoma, kad imanoma mirksiukas.gif 4u.gif As ir cia naujoke, bet kazkaip ispaudziau si ta blush2.gif Tiesiog daug skaiciau, ziurinejaus, deliojaus mintis, o paskui susikaupiau - ir pirmyn! thumbup.gif
Taip kad nenukabink nosies - po truputi ir pasigaminsi norima rubeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lordė @ 2012 07 06, 21:17)
Ačiū, gavau per nosį  wub.gif

Sorry, jei labai aršiai nuskambėjo. Piktas keksas vakar buvau. O pasakyti norėjau tiek, kad viskas įmanoma, viskas išmokstama. Net ir garsiausios meistrės kažkada nieko nemokėjo, tiesiog pasiėmė vąšelį, siūlų ir bandė, ardė ir vėl bandė 4u.gif
Atsakyti
user posted image

prasom 4u.gif
Atsakyti
kaip ,jums,gal jau pas siuvėję suklnia ax.gif ,LM
Atsakyti