Tęsiam darbus
pirmoji tema
antroji tema
trečioji tema
ketvirtoji tema
penktoji tema
apie nėrinius
aciu, Orage uz naujus namucius, iskart traukiu i favoritus, kad visad rasciau kur grizti
Registruojuos temoj.
Sveikos gyvos.
Laukiam naujų darbų ir įkvėpimų.
La Perla, jetus, nu visą savaitgalį seiliojausi tokį skanumyną ten mums įkėlei
Sorry, temą, tai tik perkopijavau nuo senosios Nu bet nusigandau, kad neturėsiu kur įkvėpimo gaudyt
Laukiam naujų darbų ir įkvėpimų.
La Perla, jetus, nu visą savaitgalį seiliojausi tokį skanumyną ten mums įkėlei
Sorry, temą, tai tik perkopijavau nuo senosios Nu bet nusigandau, kad neturėsiu kur įkvėpimo gaudyt
Štai kur jūs pagaliau radau Ačiū už temukę
Smegu rasti vėl naują temą. Nuolat užsuksiu pažioplinėt, ir seilę pavarvint
Kol kas airiški tik toooooolimose svajonėse...
Kol kas airiški tik toooooolimose svajonėse...
Bus kaip man - net negalvojau apie tai, kad galiu pati užsiimti Vis pažiūrėdavau, pažiūrėdavau ir padėdavau O dabar va - bandau išbaigt savo pirmą kūrinį
MERGINOS, SOS !!!!!, MAN YPAC REIKIA PAGALBOS!!!!!
Padariau savo sijonuka, o dabar zudausi su juosmeniu. Labai noriu pasinaudoti vienos jusu pasiulymu ir pasidaryti aukstesni liemeni, bet jis darosi labai sunkiai ir noriu jusu paklausti, kaip atrodo is salies....anksciau darydavau sijonukus ant gumos, bet dabar jau nenoriu ir be to, sis sijonas yra tikrai labai sunkus, tad ji islaikyti ant juosmens- bus ka veikti , esu nelabai kokia nereja (na, gelytes nerti moku ), tad man skubiai ir labai labai reikia jusu patarimu, ar testi tai ka darau toliau, ar imtis kazko naujo ....
Neriu juosmeni kaip ir gelytes su papildomu siulu, zemu stulpeliu, skersai, kad atrodyciau aukstesne
Vaje, sijonas yra, bet vilktis negalima
Padariau savo sijonuka, o dabar zudausi su juosmeniu. Labai noriu pasinaudoti vienos jusu pasiulymu ir pasidaryti aukstesni liemeni, bet jis darosi labai sunkiai ir noriu jusu paklausti, kaip atrodo is salies....anksciau darydavau sijonukus ant gumos, bet dabar jau nenoriu ir be to, sis sijonas yra tikrai labai sunkus, tad ji islaikyti ant juosmens- bus ka veikti , esu nelabai kokia nereja (na, gelytes nerti moku ), tad man skubiai ir labai labai reikia jusu patarimu, ar testi tai ka darau toliau, ar imtis kazko naujo ....
Neriu juosmeni kaip ir gelytes su papildomu siulu, zemu stulpeliu, skersai, kad atrodyciau aukstesne
iš manęs tai patarėja ne kokia, bet pagirti galiu - nuprotėt galiu, kaip gražu
JPE, sijonas be galo gražus O tas viršus man toks "sunkus" atrodo šalia tokio ažūrinio sijono Nu bet gal čia todėl, kad dar be pasijonio Juo labiau, kad nelabai ką tau galiu pasiūlyti alternatyvaus, nebent nerti reljefinių stulpelių "gumytę", bet ar jis bus geriau - neįsivaizduoju
Ir iš viso, ar tu ketini tą sijoną nešioti taip, kad matytųsi juosmuo? Jei taip, tada daryčiau kažką kitaip, gal tankiai tankiai nerčiau smulkių gėlyčių kelias juostas ir vis tiek verčiau gumą
Ir iš viso, ar tu ketini tą sijoną nešioti taip, kad matytųsi juosmuo? Jei taip, tada daryčiau kažką kitaip, gal tankiai tankiai nerčiau smulkių gėlyčių kelias juostas ir vis tiek verčiau gumą
QUOTE(JPE @ 2012 05 21, 17:04)
MERGINOS, SOS !!!!!, MAN YPAC REIKIA PAGALBOS!!!!!
Labai labai gražu. Ir visiškai pritariu Lace, tikrai sunkus atrodo tas kraštas. ir klausimai bežiūrint tie patys kilo, ar juosmuo bus paslėptas ar matysis. Aš nedaryčiau tokio, man ten norėtųsi kokios tvirtesnės juostelės
Aciu, merginos, bet tame ir klausimas- kas ta tvirtesne juostele??? Noreciau, kad juosmuo matytusi..., nes visu, kuriuos turiu dabar, nesimato. Kol nera pasijonio, nelabai vaizdas yra, bet realiai ta juosta yra tokio storio kaip visos gelytes ir lapeliai, tik aisku, tinklas duoda lengvuma, o cia tvirtumas duoda sunkuma. Paziurejau internete aukstosios mados nertus sijonus, nu daugelis paaukstintu liemeniu, tai uzsimaniau ir as ten isokti , tik kad kol kas nezinau kaip tai padaryti