Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(Lapė+ @ 2013 11 28, 10:19)
smile.gif Aš dar pati naujokė CD pasaulyje (CD diagnozuotas sūnui). Todėl prašyčiau senbuves pataisyti, jei ką ne taip parašysiu.  4u.gif

Ačiū, 4u.gif tikrai geras jūsų postas thumbup.gif
Atsakyti
As ir naujoke, jau metai....bet nieko nesuptantu siame "ligos" procese. Ryte 7.6 o po valgio 5.4-6.4. Toks jausmas kad aparatas uzstriges biggrin.gif
Bet kiek pastebejau tai CD daktarai "kepa" kas antram zmogui. Gal europos sajungai ka prizadejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2013 11 29, 08:13)
As ir naujoke, jau metai....bet nieko nesuptantu siame "ligos" procese. Ryte 7.6 o po valgio 5.4-6.4. Toks jausmas kad aparatas uzstriges biggrin.gif

Ne aparatas užstrigęs, o vaistų dozės iki galo nesureguliuotos. Vakare reikia poros vv insulino daugiau, prieš valgį - poros mažiau. Bet galima nieko nekeisti, nes rodikliai nėra blogi.
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2013 11 29, 09:13)

Bet kiek pastebejau tai CD daktarai "kepa" kas antram zmogui. Gal europos sajungai ka prizadejo g.gif

kad kazi, cia tokia liga kad is lempos neprikepsi, arba pakiles cukrus arba ne, kitaip jos nenustatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 11 29, 10:31)
Ne aparatas užstrigęs, o vaistų dozės iki galo nesureguliuotos. Vakare reikia poros vv insulino daugiau, prieš valgį - poros mažiau. Bet galima nieko nekeisti, nes rodikliai nėra blogi.

kad kazi, cia tokia liga kad is lempos neprikepsi, arba pakiles cukrus arba ne, kitaip jos nenustatysi

As II tipo; man Metforal skyre po 2, veliau po 3 tab. Maista reguliuoju (net svoris krist pradejo blush2.gif ) o cukru rezultatai nesikeicia g.gif

o del laisvo nustatymo - man tokia mintis kilo del to kad per paskutinius metus darbe jau 5 zmones "susirgo" sia liga. Du is ju garbingo amziaus ir be nutukimo ax.gif

Gyvent reikia toliau, kaip ten bebutu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUTE69: 30 lapkričio 2013 - 09:35
QUOTE(GUTE69 @ 2013 11 30, 09:34)
As II tipo; man Metforal skyre po 2, veliau po 3 tab. Maista reguliuoju (net svoris krist pradejo blush2.gif ) o cukru rezultatai nesikeicia g.gif

Bet gal neteisingai susiskaičiuoji angliavandenius? Be to, daug kas laužo tabletes - geria po pusę, po ketvirtį. Gal iš vakaro to ketvirčio tabletės ir tetrūksta iki idealių rytinių cukrų? mirksiukas.gif Bet dar kartą pasikartosiu - cukrai LABAI GERI, gali būti ir taip, pergyvent tikrai nereikia.
QUOTE(GUTE69 @ 2013 11 30, 09:34)
o del laisvo nustatymo - man tokia mintis kilo del to kad per paskutinius metus darbe jau 5 zmones "susirgo" sia liga. Du is ju garbingo amziaus ir be nutukimo  ax.gif

Kaip sako mokslininkai, čia yra "amžiaus liga" ir ateityje sergančių tik daugės, ypač II tipo CD. Įtampa, stresas, nenatūralus maistas ir pan. tik didina riziką. Nutukimas tikrai nėra CD rodiklis schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu jusu pasiklausti mergaites, pas mane padidejes kraeatininas. dare snd kraujo tyrima. ar tureciau susirupinti del CD? Aciu uz info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Turėtumėt. Ir dėl CD, ir dėl širdies nepakankamumo, podagros, skydliaukės problemų, inkstų nepakankamumo ir daugelio kitų ligų. O gal tiesiog vartojat per mažai skysčių ir organizmui dehitratacija? Priežasčių gali būti begalė, reikia tirti toliau, jei dar nėra nustatyta jokių sveikatos sutrikimų.
Atsakyti
norma ant lapuko uzrasyta iki 80, o pas mane 83 4u.gif net nezinau ka cia tirti, skysciu nlyg vartoju.. gal deretu sy tyrima po savaites pakartoti? kaip manot?
Atsakyti
Tepaluota - kaip visada aciu jums uz palaikyma ir skyrelio nuotaika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2013 12 06, 13:38)
gal deretu sy tyrima po savaites pakartoti? kaip manot?

Po mėnesio gal, po savaitės kažin ar verta unsure.gif
QUOTE(GUTE69 @ 2013 12 08, 16:15)
kaip visada aciu jums uz palaikyma ir skyrelio nuotaika 4u.gif

Tai kas beliekia, juk gyvos žemėn nesulįsim irnesakyk.gif Ar pačiai nuo metforalio neriebėja kepenys?
Atsakyti
Tai kas beliekia, juk gyvos žemėn nesulįsim irnesakyk.gif Ar pačiai nuo metforalio neriebėja kepenys?
[/quote]

Aš net nežnau kaip ten su jomis g.gif užeina diegliukai - pabado schmoll.gif (Bet vis manau kad nuo riebesnio maisto kai kartais užvalgau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUTE69: 12 gruodžio 2013 - 12:17