Turbūt vienas iš dažniausiai pasitaikančių klausimų PC temoje... Taigi, gal pasirodykime, pasigirkime čia- kaip, kur laikome gautas ir siuntimui paruoštas atvirutes? Smagiausia, aišku, būtų vaizdinės priemonės Gal mestelėsime idėjų kitoms ar pačios jų pasisemsime
Kad neužpiltume temos labai greit, čia apsiribokime nuotraukomis, aprašymu ir konkrečiais klausimais "kaip, iš kur, už kiek". Platesnes diskusijas, neturinčias didelės išliekamosios vertės, pasistenkime nukreipti į plepalų temą
Papildyta:
Taigi, pasirodau savo. Tiesa, reikia perfotkinti gaunamas, nes vėl rokiruotė buvo padaryta
O siunčiamos kol kas gyvena savadarbėje dėžėje:
Bet žiūriu, kad jau reikės kažką keisti, nes po antrojo rinkinio vietos turbūt nebeliks
Siunčiamos
Dabar jau pakitę. Čia tokia dyyyyyydelė dėžė nuo batų. Atvirukus rūšiuoju pagal parduotuves, gamintoją, rinkinius, pvz., baddogai, Sm'iniai, šermukšnio, foxarto ir pan. Man taip lengviau rasti nei pagal temas.
Gautieji be jokios tvarkos:
Dabar jau pakitę. Čia tokia dyyyyyydelė dėžė nuo batų. Atvirukus rūšiuoju pagal parduotuves, gamintoją, rinkinius, pvz., baddogai, Sm'iniai, šermukšnio, foxarto ir pan. Man taip lengviau rasti nei pagal temas.
Gautieji be jokios tvarkos:
nieko gudraus, laikau tokiose dėžutėse. siunčiamiems tuoj reikės trečios ir ketvirtos.
gautų tik vienos pusė
Jetau, kiek įvairių temų!!!! Baigiat užokupuot pramogų skyrelį
Aš laikau mažoj batų dėžutėj plius viduj į maišelį įdėjus, nes ten ir kitokio gėrio yra. Tai faktiškai mažiukas Eurokos maišiukas, nėr ką rodyt
Aš laikau mažoj batų dėžutėj plius viduj į maišelį įdėjus, nes ten ir kitokio gėrio yra. Tai faktiškai mažiukas Eurokos maišiukas, nėr ką rodyt
o cia maniske dezute, kuri dar vis neatsiimta is sio padaryto meno autores va cia gules mano atvirukai laukiu nesulaukiu kai galesiu nuvaziuot atsiimti
o siuo metu gautieji atvirukai guli Ferrero saldainiu dezeje plastiko dezute ir dar permatoma, visai gerai atrodo
o siuo metu gautieji atvirukai guli Ferrero saldainiu dezeje plastiko dezute ir dar permatoma, visai gerai atrodo
Šiuometinė šaldytuvo kompozicija
Yvette, fainai Aš kažkurią dieną irgi atnaujinau nuotraukų rėmelius- pakaišiojau atvirukų, smagiau iškart tapo
Siandien gavau savo dezeles ir siunciamu gaunasi beveik pilna o gaunamu ta mazoji.
Jau pakabinom rėmelius ant sienos Trūksta tik mažų foto, bet jas dar atspausdinti reikės
Siuntimui atvirukai kol kas telpa vienoje dėžutėje, Ikejoj pirkau. Gauti tokioje pat dėžutėje tik jau pas sūnų kambaryje ir netvarkingai sudėti, nes jis jei ne kasdien, tai kas antrą vis pasikuičia, apžiūri.
Alyvuoge, gražios dėžutės tavo.
Salomeja, matau we can do it kelias turi. Žinai, kad yra ir we can do it too, tik jau su vyru, ne moterim. Nebepamenu kur mačiau.
Siuntimui atvirukai kol kas telpa vienoje dėžutėje, Ikejoj pirkau. Gauti tokioje pat dėžutėje tik jau pas sūnų kambaryje ir netvarkingai sudėti, nes jis jei ne kasdien, tai kas antrą vis pasikuičia, apžiūri.
Alyvuoge, gražios dėžutės tavo.
Salomeja, matau we can do it kelias turi. Žinai, kad yra ir we can do it too, tik jau su vyru, ne moterim. Nebepamenu kur mačiau.
QUOTE(Yvette @ 2012 05 19, 12:03)
Nežinojau Taip, turiu tris, visos per PC gautos.