Reiks isbandyt kada Keilos tradicini puosima, nu taip tie jos tortukai vilioja.
As kepiau pirma karta "Varskini gaivumeli", bet man jis buvo per saldus. Manau kita karta nedeciau i grietinele cukraus visai
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 20, 10:51)
dar čia nesirodžiau
vuo gerulis koks! man savaitgaliui kazka tokio reiks padaryti. is keliu cia jis biskvitus ir kokio svorio?zodziu,prasom smulkiau apie ismatavimus galima ir i az
Papildyta:
QUOTE(Kausriukas @ 2012 05 20, 13:37)
kita karta nedeciau i grietinele cukraus visai
grazus tortukas ir keksiukai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 20, 14:23)
Mano nuomone uztektu saldumo nuo varskes ir zele
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 20, 14:23)
vuo gerulis koks! man savaitgaliui kazka tokio reiks padaryti. is keliu cia jis biskvitus ir kokio svorio?zodziu,prasom smulkiau apie ismatavimus galima ir i az
Papildyta:
Papildyta:
ačiū!
paprasčiausiai iškepiau 24X24 formoje biskvitus rafaello, iš nepilnos normos, 4 biskvitai kaip visad gavosi, sutepiau. tada ten nupjoviau, ten dadėjau, kažkiek vaikas suvalgė ir gavosi šis tas ) 2,8 galutinis svoris. kitą kartą tokio nebedaryčiau,. daryčiau didesnį, nes man mažai to torto buvo, mažai masės, iš ko formuoti
labas ,
nu kokiu groziu prideta nuostabu
ateinu ir as kelis parodyt
Tortas su varske sokoladiniu jogurtu grietinele+sviezios braskes
puosta sokoladiniu ganasu ir aisingu.
Pirmas darytas maisiukas,klaida padariau,kad neapdengiau mase po pinigeliais
Vidus-fantazija,kas tureta namie,tai grietinele su virtu kondensuotu kremu ir graikiski riesutai
Puosta pastilazu.
Toks pat tortas su varske,kaip minejau anksciau virsuj:)
Puosta sokoladu ir sokoladiniu ganasu
"Braskiu bucinys",puosta sooladiniu ganasu,o gelytes is pastilazo
Atsiprasau uz nuotrauku kokybe
Siaip vis paskaitineju sia tema ir mokausi mokausi
nu kokiu groziu prideta nuostabu
ateinu ir as kelis parodyt
Tortas su varske sokoladiniu jogurtu grietinele+sviezios braskes
puosta sokoladiniu ganasu ir aisingu.
Pirmas darytas maisiukas,klaida padariau,kad neapdengiau mase po pinigeliais
Vidus-fantazija,kas tureta namie,tai grietinele su virtu kondensuotu kremu ir graikiski riesutai
Puosta pastilazu.
Toks pat tortas su varske,kaip minejau anksciau virsuj:)
Puosta sokoladu ir sokoladiniu ganasu
"Braskiu bucinys",puosta sooladiniu ganasu,o gelytes is pastilazo
Atsiprasau uz nuotrauku kokybe
Siaip vis paskaitineju sia tema ir mokausi mokausi
Sveikos mergaites
vis laiko ner ateiti ir pakomentoti bet visu mergyciu tortai grazus, ir naujoku ir senbuviu nes visu jie pagaminti su meile
Nepamenu niku bet vestuviniai superiniai visu buvo
labai patiko VARLE, MASINA, PIRMOS KOMUNIJOS, ZUIKIO tortukai ir kiti ..., super grazuciai
o as cia bandziau rozytes krengelioti, bet nelabai isejo, nes antgalis pas mane is tarybiniu laiku likes, kaskoks plasmasinis ir pamirsau torta istepti beze, kad pro skilutes nesimatytu tarpu ir kaip ticia neuzteko man beze, kad paslepti tarpuku
bet savam naudojimui buvo super
bandziau daryti beze is 3 kiausiniu su vandenuku, pagal si receptuka http://www.foodclub.ru/detail/6252/
vis laiko ner ateiti ir pakomentoti bet visu mergyciu tortai grazus, ir naujoku ir senbuviu nes visu jie pagaminti su meile
Nepamenu niku bet vestuviniai superiniai visu buvo
labai patiko VARLE, MASINA, PIRMOS KOMUNIJOS, ZUIKIO tortukai ir kiti ..., super grazuciai
o as cia bandziau rozytes krengelioti, bet nelabai isejo, nes antgalis pas mane is tarybiniu laiku likes, kaskoks plasmasinis ir pamirsau torta istepti beze, kad pro skilutes nesimatytu tarpu ir kaip ticia neuzteko man beze, kad paslepti tarpuku
bet savam naudojimui buvo super
bandziau daryti beze is 3 kiausiniu su vandenuku, pagal si receptuka http://www.foodclub.ru/detail/6252/
Noriu paklausti is ko darot drugelius tokius kaip ant erikiuxxx torto?As kiek dariau man visad suluzta. Pasidariau is pastilazo firurelem is vakaro juos padariau o ryta norejau ant torto del bet visi suluzo
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 05 20, 15:40)
Labai grazus torciukas. As vis vepsau i tas rozytes, vepsau, reiks kazkada prisiruost pabandyti israityti kazka panasaus
O kas cia per padekliukas Is kur tokius perkate? Ar cia koks plonas, popierinis padeklas, o po tortu dar kazkas yra?
QUOTE(MergickaN @ 2012 05 20, 18:34)
Noriu paklausti is ko darot drugelius tokius kaip ant erikiuxxx torto?As kiek dariau man visad suluzta. Pasidariau is pastilazo firurelem is vakaro juos padariau o ryta norejau ant torto del bet visi suluzo
as tai visus papuosimus darau is pastilazo dengimui
Jolka999 , labai skaniai atrodo
mergaites,sakykit,o kiek laiko gali stoveti napaleono lakstai? iskepti ir nepertepti