Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės, pirktos iš grupinių apsipirkimų svetainių

Berods tokios temos ir neradau. Ar esat patenkintos pirkdamos grupinių apsipirkimų portaluose? kurie verti pasitikėjimo portalai, o kurie nelabai? kuo labai džiaugėtės, o kokiomis prekėmis nusivylėte? rolleyes.gif

Atsiliepimai apie grožio paslaugas, pirktas akcijų metu.
Atsakyti
sveiki,

ne veina karta esu isigijusi prekiu per grupinius kuponus. kai kuriais atvejais dziaugiausi, bet buvo ir nusivylimu. Pasidalinkime savo patirtimi smile.gif
paskutinis pastebejimas- i grupinius kuponus pradejo deti (maciau ne vienoje svetaineje) tas apyrankes nuo uodu "bugslock". na niekaip neatsistebiu pardaveju naglumu, rasant "pradine kaina".
pavyzdys:
"19 Lt už 55 Lt vertės apyrankes (3 vnt.) nuo uodų „BUGSLOCK“ su nemokamu pristatymu visoje Lietuvoje!!" (is www.kartu.lt)
idomumo delei nuejau i ebay.co.uk ir isigijau tas pacias apyrankes, 10 vnt uz 16 lt (su siuntimu i LTU). va cia: http://www.ebay.co.u...984.m1439.l2649

is kur ta "55 lt kaina" istraukta-niekaip neisivaizduoju.. pikta tiesa sakant, nes ne pirma karta matau toki pavyzdi, kai dirbtinai ispuciama pradine kaina ir atseit padaroma nuolaida, kai realiai jos nera. krenta pasitikejimas tokiais puslapiais, dabar ir nebeperku is ju beveik sad.gif
Atsakyti
daug pirkta, vienas is paskutiniuju pirkiniu buvo dekliukai i avalyne su magnetukais, stimuliuojantys pedos taskus. bet jau nepatogumas doh.gif isidejau pabandymui i tapkes, pavaikciojau max 15 min, tai jau kaip isiskaudejo, ypac kulnas rolleyes.gif neisivaizduoju, kaip galima butu su tokiais visa diena prabuti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 05 09, 09:55)
sveiki,

ne veina karta esu isigijusi prekiu per grupinius kuponus. kai kuriais atvejais kur ta "55 lt kaina" istraukta-niekaip neisivaizduoju.. pikta tiesa sakant, nes ne pirma karta matau toki pavyzdi, kai dirbtinai ispuciama pradine kaina ir atseit padaroma nuolaida, kai realiai jos nera. krenta pasitikejimas tokiais puslapiais, dabar ir nebeperku is ju beveik sad.gif

Juk ne tinklapiai tas apyrankes pardavinėja, jie tik tarpininkai tarp pirkėjo ir pardavėjo. Prekės kaina visada bus didesnė už savikainą, kitaip jos neapsimokėtų pardavinėt ir čia jau ne grupinių pasiūlymų kaltė, "pradinę kainą" juk pasako pardavėjas, o grupiniai tik parduoda kuponus. Kai Maxima pardavinėja ką nors su kokia 70% nuolaida, juk nepagalvojam, kad va, kokie plėšikai, prieš tai su trigubu antkainiu pardavinėjo biggrin.gif Mačiau, kad pardavinėja ir po 19lt už 5 apyrankes, tai atėmus nemokamo siuntimo išlaidas, Pvm, pelno mokestį, mokestį grupiniam pasiūlymui, nelabai daug tiems pardavėjams ir lieka biggrin.gif

Geriau papasakokit, ar veikia tos apyrankės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 16 gegužės 2012 - 07:24
http://beta.lt/vilni...uotuves-bohemia

Gal kam teko realiai tokius matyti ar kada nors anksčiau pirkti?
Atsakyti
Man labai patinka iš tų visokių Betų pirkti kavinių ar restoranų kuponus, Bet reikia gerai įsiskaityt į salygas, nes pvz. būna, kad negali ne tik dienos komplekto su nuolaida gaut, bet netgi sriuba, kuri pavadinta Dienos, į kupono kainą nesiskaičiuoja.
Atsakyti
Nusivyliau dantu sepetukais kazkokiai nano technologijom...... dar dabar yra antkakliai sunym is gitaro, tai pries savaite norejau pirkti is parduotuves suniui su odiniu uzsegimu, patogesni, butu kainave 32 lt, cia musu ilgis berods 29 iseitu, nors parasyta 20 lt uz kazkiek ten vertes..... taigi sutaupius buciau tik pora litu.....

labai dziugiuosi skalbikliais indam ir drabuziam Ringuvos, dziaugiuosi is Gerduvos pirkiniais, kurie tikrai pigiau iseina cia perkant...... puku rinkikliu lipniu dziaugiuosi

ir vis abejoju del pentankes..... raso ten pardavejo kontaktus bet jo psl tos pentankes net nera

ai dar labai dziaugiuosi sushi kuponais ir visada perku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 05 17, 11:20)
Nusivyliau dantu sepetukais kazkokiai nano technologijom......

ai dar labai dziaugiuosi sushi kuponais ir visada perku  thumbup.gif

Aš sushi irgi perku visada drinks_cheers.gif

Tą nano šepetuką man atrodo ir aš turėjau, tai toks pigiukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 05 17, 10:20)

ai dar labai dziaugiuosi sushi kuponais ir visada perku  thumbup.gif

niekad daugiau neperku is flamingo, neskanus, vien pervire ryziai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 17, 11:39)
niekad daugiau neperku is flamingo, neskanus, vien pervire ryziai schmoll.gif

Aha, pirmus kartus man skanūs buvo, paskui pagedo. Skaniausi sushi house matyt... Dar esu Flagman kažkokioj kavinėj pirkus, neskanūs buvo smile.gif
Atsakyti
nusipirkau dabar MIYAKO Vilniuje, tai ziuresim,ar bus ten skanus, nes paprastai ten perkant - labai laabai superiniai sushi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 17, 11:51)
nusipirkau dabar MIYAKO Vilniuje, tai ziuresim,ar bus ten skanus, nes paprastai ten perkant - labai laabai superiniai sushi wub.gif

Dabar gal akcija yra? bigsmile.gif
Atsakyti