Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Labukas naujoje temoje 4u.gif

Toliau plepame ir dalinamės patirtimi apie Tupperware indus: kokie patinka labiausiai, kurie reikalingi, kurie tik vietą užima spintelėje, kaip naudoti vieną ar kitą indą, na ir žinoma naujienas sužinosite pirmos čia mirksiukas.gif

user posted image

sena tema čia

Tupperware gaminiai sukurti maisto produktų saugojimui ir transportavimui, jų dėka mažėja įpakavimo atliekų kiekis. Tupperware produkcija gaminama tik iš ekologiškų žaliavų, naudojant ekologišką gamybos techniką. Atliekos dar kartą perdirbamos, ir rezultatas – pirmieji “žalieji” gaminiai.

Naujausias PAVASARIO/VASAROS katalogas čia

Papildyta:

Receptais dalinamės čia:
Gaminame su Tupperware
Saldumynai su Tupperware

Atsakyti
Aciu Pomona uz nauja temute 4u.gif

QUOTE(Čikė Pikė @ 2012 04 20, 12:30)
as taip pat du turiu blush2.gif dangciai vargas, bet reikia nuo saves ratuku su nyksciais uzdaryneti ir tada bus lengva, bent jau man taip yra blush2.gif

nors cia vel turbut apsauks mane, kad ratuku nereikia doh.gif  lotuliukas.gif

Kaip tik cia uzdarymas ratu labai tinkamas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite aliejines nuotrauka, tos senesnes aukstos, kus uzsidengia bumbuliuku g.gif
Atsakyti
Labą rytelį,

Kaip manote, ar Signature dėžutės kavai laikyti? Sandarios jos?
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 23 balandžio 2012 - 08:55
QUOTE(rastafarinas @ 2012 04 23, 09:55)
Labą rytelį,

Kaip manote, ar Signature dėžutės kavai laikyti? Sandarios jos?
smile.gif

Nėra sandarios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 23, 09:59)
Nėra sandarios  schmoll.gif

Nu va. O jau vyliaus taip smile.gif. Ačiū už patarimą. Tai turbūt man tik iš Optimum reiktų rinktis, jei sandarių noriu?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2012 04 23, 11:09)
Nu va. O jau vyliaus taip smile.gif. Ačiū už patarimą. Tai turbūt man tik iš Optimum reiktų rinktis, jei sandarių noriu?

Dar tokie Columbo indeliai būna laikas nuo laiko pasiūlymuose - gražūs labai ir sandarūs - su silikonine tarpine 4u.gif Į 1,5 l Columbą telpa didelis pakis kavos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 23 balandžio 2012 - 10:12
QUOTE(Asese @ 2012 04 23, 11:11)
Dar tokie Columbo indeliai būna laikas nuo laiko pasiūlymuose - gražūs labai ir sandarūs - su silikonine tarpine  4u.gif

drinks_cheers.gif man jie labai patinka. laikau kavą ir arbatą. Kvapą išlaiko puikiai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 23, 10:11)
Dar tokie Columbo indeliai būna laikas nuo laiko pasiūlymuose - gražūs labai ir sandarūs - su silikonine tarpine  4u.gif Į 1,5 l Columbą telpa didelis pakis kavos  4u.gif

Oi tai ačiū. Žinosiu dabar smile.gif.

4u.gif Merci beaucoup rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, kokiame TW inde laikote šaldytuve varškę? Tą birią kur maišiukuose būna pirkti, ar sveriamą. Ar indas turi būti sandarus, kad ilgiau negestų?
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 04 25, 17:22)
Merginos, kokiame TW inde laikote šaldytuve varškę? Tą birią kur maišiukuose būna pirkti, ar sveriamą. Ar indas turi būti sandarus, kad ilgiau negestų?

Aš laikau optimum 1,3 l induke 4u.gif Jis man patogus; perku sveriamą varškę Žemaitijos pieno parduotuvėje, tai labai patogu, kad jis sandarus smile.gif Ir šaldytuve talpiai susideda keturkampiai Optimum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 04 25, 17:22)
Merginos, kokiame TW inde laikote šaldytuve varškę?

Aš laikau Trio dubenėliuose:

user posted image
Atsakyti